reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

znalazłam zdjęcie, które zrobiła moja mama kilka chwil po narodzinach Danielka.
patrzcie jaka jest różnica między dzieckiem z cesarki a dzieckiem rodzonym siłami natury...

1002924k.jpg
boshe które jest które????? to czerwone pewnie sn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tak - ta opuchnięta, czerwona dziewczynka jest z porodu sn, obok niej Daniel.
różnica jest kolosalna.
Ja się strasznie bałam że moje dziecko urodzi się brzydkie- jakąś fobie miałam. A Lidka po 14-godzinnym porodzie sn była ładniutka- trochę opuchnięta owszem ale nawet czerwpona mocno nie była więc byłam w szoku.
Asia- czy myślisz że jest sens kupowac mojej małej hustawkę taka jak ma Fifi? Lidka jest dość drobna- na szczepieniu w 6 tyg miala 4320g wiec do tych 11 dobije pewnie dosc pozno. A moze cos innego bys doradzila? Zastanawiam sie nad:
FISHER PRICE SKOCZEK M8930 NOWOŚĆ!!! s_k (936470489) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA KOLYSKA DREAMSICLE P9236 s_k (936454417) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 (929880172) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka leżaczek fisher price k6077 Rainforest (930812067) - Aukcje internetowe Allegro
A moze wypowiedza sie tez inne mamusie?
Mam karuzelke tiny love i zainteresowanie jest. Zastanawia mnie ten skoczek- moze jakas Wasza znajoma taki ma?

a moje dziecię już śpi. ubóstwiam karuzelę z projektorem i szum morza! :laugh2:

zjadłam gołąbka (bez kapusty) i dalej jestem głodna :wściekła/y:
A czemu bez kapusty?Przecez po takiej kapustce by mu nic nie bylo,ja jadlam juz z kapusta:tak:

szukam na allegro jakiejś kiecki na chrzciny (co by była też na wesele bo się już dwa szykują w tym roku...) i nie widzę nic ciekawego :crazy: chyba jestem za wybredna...

Ja dzisiaj przegladalam i mi sie podoba kilka:tak:

Wybiorę się z synkiem do dermatologa :) bo ja tam lekarzom też nie ufam, jeden przed szczepieniem mówił, że to normalne bo coś zjadłam, a ta mi tu ,że AZS i skaza białkowa ...

więc idę tam gdzie się na tym znają...
a ze szmerami to się jeszcze wstrzymam, nie filozofią jest latać od lekarza do lekarza .... narazie mam okulistę w tym tygodniu, teraz był pediatra, 10.03 będzie ortopeda, potem USG bioderek i muszę tu gdzies dermatologa jeszcze wcisnąć.

Daffi kurde :/ ja miałam kiedyś podobnie ale sama zgubiłam, wypadł z kieszeni :/
Pmiętaj by zastrzec kartę bankową i dowód w UM, unieważnić

Masz racje:tak:idz dio dermatologa a napewno bedziesz spokojniejsza:tak:wiem sama po sobie:tak:

Ja się strasznie bałam że moje dziecko urodzi się brzydkie- jakąś fobie miałam. A Lidka po 14-godzinnym porodzie sn była ładniutka- trochę opuchnięta owszem ale nawet czerwpona mocno nie była więc byłam w szoku.
Asia- czy myślisz że jest sens kupowac mojej małej hustawkę taka jak ma Fifi? Lidka jest dość drobna- na szczepieniu w 6 tyg miala 4320g wiec do tych 11 dobije pewnie dosc pozno. A moze cos innego bys doradzila? Zastanawiam sie nad:
FISHER PRICE SKOCZEK M8930 NOWOŚĆ!!! s_k (936470489) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA KOLYSKA DREAMSICLE P9236 s_k (936454417) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 (929880172) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka leżaczek fisher price k6077 Rainforest (930812067) - Aukcje internetowe Allegro
A moze wypowiedza sie tez inne mamusie?
Mam karuzelke tiny love i zainteresowanie jest. Zastanawia mnie ten skoczek- moze jakas Wasza znajoma taki ma?

Natalko ja decydowałabym się na wersję 3w1 deluxe - na długo posłuży. ja sama żałuję, że nie kupiłam tej huśtawki tylko gniazdko aquarium - teraz muszę dokupić leżaczek do 18 kg.

a co do tego skoczka to ja chyba bałabym się o nóżki Danielka... :no:

Kopciuszku wolę nie jeść kapusty bo Daniel ma problemy żołądkowe. a co do sukienek to chcę prostą klasyczną małą czarną i za cholerę żadna mi się nie podoba. a jak już to albo za duża, albo za mała, albo za droga :baffled:

O rany, ale miałam ciężki dzień. Franek jest marudny cały dzień, M wrócił dopiero po 19-stej i jeszcze sobie poszedł na basen. Franek wściekły bo czeka na kąpiel, dopiero teraz go myje. A mówiłam, żeby to zrobił zanim pójdzie. Ale basen był ważniejszy czego efektem jest bolesny guz na mojej głowie, bo latałam od jednego do drugiego i u Staśka w pokoju przydzwoniłam w półkę. Rezultat: ja też jestem wściekła, nie miałam się na kim wyżyć. A potem się dziwię, że pokarm mi zanika. Ehhh, dobry ten mój husband, ale czasami egoista. Muszę mu trochę nagadać, niech ma wyrzuty sumienia i się nauczy, że najpierw obowiązki a potem przyjemności.

Emwu nie wiem czy zauwazylas ze w watku piwerwsze wakacje zadalam pytanie które bardzo mnie ciekawi...... bo sama sie zastanawiam i chce odpowiedzi od doswiadczonej mamy... jak mozesz looknij tam.....

reklama
Do góry