reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

super sa krople Floxal.. my je mielismy po porodzie sa na recepte jak sie nie myle ale po 2-3dniach ani sladu ropki i opuchlizny itp....

ps nikt mojej miski w kapieli nie chce ogladnac:-( a tak chcialam sie pochwalic jakiego mam siłacza:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( hehe

A mi własnie nie pomogły O_0

reklama
Tak samo zresztą jak chibroxin, liczę po cichu, że te masowanie ten kanalik w końcu odblokuje a jak nie to zrobię babcinym sposobem i ''strzykne małemu'' mleczko do oka :)

Daffodill- ja widziałam Twoją córeczkę, śliczna z niej foczka, pięknie "pływa"..chyba też musze sprobowac kapac Julkę na brzuszku ;-) W ogole dzisiaj mi nie chcieli zaszczepić Julki z powodu jej skóry!!! Ma całe ciało szorstkie, skóra jej się łuszczy płatami, że jak zdejmuję śpiochy czy body to muszę wytrzepywać wszystko ;-( w srode do dermatooga idziemy, juz mam recepte na sterydy od pediatry, chyba sie nie obejdzie bez nich....Żal mi mojej córeczki, taka malutka a skóre już ma jak babcia, w przychodni widziałam jak każdy się zerkał na jej chropowate rączki.....Tak się modliłam, żeby ominęło ją to co mnie, bo ja też mam alergię ale nie pokarmową i problemy ze skórą od małego, wiecznie maści, kremy, drapanie w nocy, ale już wyrosłam z tego i teraz praktycznie jestem "zdrowa"....oby Mojej Julce to przeszło jak najszybciej!

Daffodill- ja widziałam Twoją córeczkę, śliczna z niej foczka, pięknie "pływa"..chyba też musze sprobowac kapac Julkę na brzuszku ;-) W ogole dzisiaj mi nie chcieli zaszczepić Julki z powodu jej skóry!!! Ma całe ciało szorstkie, skóra jej się łuszczy płatami, że jak zdejmuję śpiochy czy body to muszę wytrzepywać wszystko ;-( w srode do dermatooga idziemy, juz mam recepte na sterydy od pediatry, chyba sie nie obejdzie bez nich....Żal mi mojej córeczki, taka malutka a skóre już ma jak babcia, w przychodni widziałam jak każdy się zerkał na jej chropowate rączki.....Tak się modliłam, żeby ominęło ją to co mnie, bo ja też mam alergię ale nie pokarmową i problemy ze skórą od małego, wiecznie maści, kremy, drapanie w nocy, ale już wyrosłam z tego i teraz praktycznie jestem "zdrowa"....oby Mojej Julce to przeszło jak najszybciej!
oby szybko malutkiej przeszlo... my jak bylismy na usg bioderek to mala miala cala buzie w wysypce i wszyscy sie na nia patrzyli a ja sobie wkrecilam ze moze mysla ze nie dbam o nia albo cos!!!!!!!!

Zanim zabiorę się za odpisywanie pokaże fote chusty, sama ja zrobiłam bo nie ma komu hehe, męża nie ma, słabej jakości ale ta nati jest super;-) Mamo Stacha w poniedziałek i Ty bedziesz miała;-)
wiązanie kieszonka;-)

mam pytanko marta
ja mam ta chuste hamalu tylko ze moja mała nie lubi tej pozycji kołyska czy to na recach czy w chuscie powiedz mi w pozycji siedzacej to od kiedy mozna ja wkładac

wygladacie bosko i mama i synus
troche załuje ze ze mnie len i wiazanej nie kupiłam buuu
cudnie

no dokładnie!!! ja to samo miałam dzisiaj....wszystkie bobaski takie gładkie, różowe a Moja Pysia taka zaczerwieniona, podrapana na czole, z luszczącą się skórą, czerwonymi powieczkami bo nawet powieki ma czerwone jakby pomalowane.....i też sobie myślałam, że ktoś pewnie sobie myśli, że taka młoda matka, pewnie nie dba o dziecko, albo nie wiadomo co robi , że do takiego stanu ją doprowadziła....no ale myślę, że to tylko takie glupie wkręcanie sobie i że chyba nie jesteśmy tak postrzegane a jak nawet, to każda z nas wie swoje.... ;-)

moja mała długo miała taka szorsta skore na nozkach i ramionach
smarowałam ja takim robionymi mascmi na recepte i DUFA
a ostatnio wziełam wyciagnełam bo wsczesniej kupiłam balsam intensywnie nawilzajacy z NIVEA
i skora po trzech posmarowaniach jest gładziutka ZONK jakiez moje zdziwienie było

reklama
no dokładnie!!! ja to samo miałam dzisiaj....wszystkie bobaski takie gładkie, różowe a Moja Pysia taka zaczerwieniona, podrapana na czole, z luszczącą się skórą, czerwonymi powieczkami bo nawet powieki ma czerwone jakby pomalowane.....i też sobie myślałam, że ktoś pewnie sobie myśli, że taka młoda matka, pewnie nie dba o dziecko, albo nie wiadomo co robi , że do takiego stanu ją doprowadziła....no ale myślę, że to tylko takie glupie wkręcanie sobie i że chyba nie jesteśmy tak postrzegane a jak nawet, to każda z nas wie swoje.... ;-)
no dokladnie... ja mam to gdzies ale wiesz jak to jest.. zapamieta cie jakas durna baba pozniej spotka na miescie i gada ze ta nie dba o dziecko bo ma buzie cala w wysypce i sobie wkrecaja i tak podaj dalej i cale miasto wie a mieszkam w niewielkim miesice a laski sa tak dobitnie glupie stad moje mysli!!!!!

Do góry