ja na to krzeslo mowie samolot hihihihichciałam ją zmienic dlatego, ze ona mnie na kozle nie badała - a ta druga stwierdziła, ze jak miałam robione usg to badanie na fotelu nie jest juz konieczne bo przez usg wszystko ładnie widac. No i zgłupiałam
reklama
Witam Was kochane:-)
zostawić Was na jeden dzień i tyle napisane że doczytać nie mogę
Pajeczko a to konieczne robić usg na każdej wizycie?bo ja jestem zdziwniona troszki.
dziewczyny przestać mi czekać na @!!! na dzidzie proszę czekać i koniec kropka;-)
zostawić Was na jeden dzień i tyle napisane że doczytać nie mogę

Pajeczko a to konieczne robić usg na każdej wizycie?bo ja jestem zdziwniona troszki.
dziewczyny przestać mi czekać na @!!! na dzidzie proszę czekać i koniec kropka;-)

Cześć.
Pisałam tu jakiś czas temu z zamiarem zostania na dłużej i lipa
Nie mam czasu
Ani czytac ani pisać
Teraz pisze bo mam pytanie i nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi... Może Wy coś podpowiecie...
Ile powinno miec endometrium we wczesnej ciąży? Wiem że do zajścia potrzebne jest min 8... Ale jak ono wygląda jak jest ciąża??
Mój problem polega na tym, że dzis jest 40 dc. Wysoka temperatura, i wogóle parę objawów negatywne testy a na betę juz się ni zalapałam wczoraj bo zamkneli a dziś w pracy. Byłam na usg wczoraj i lekarz powiedział że nic nie widzi jeszcze. No i własnie endo tylko 8mm, mówił że trochę za mało żeby podejrzewać ciąże ale kazał czekać... I ja już nei wiem co myśleć...
Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam ze pisze tylko wtedy jak mam problem
Pisałam tu jakiś czas temu z zamiarem zostania na dłużej i lipa
Teraz pisze bo mam pytanie i nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi... Może Wy coś podpowiecie...
Ile powinno miec endometrium we wczesnej ciąży? Wiem że do zajścia potrzebne jest min 8... Ale jak ono wygląda jak jest ciąża??
Mój problem polega na tym, że dzis jest 40 dc. Wysoka temperatura, i wogóle parę objawów negatywne testy a na betę juz się ni zalapałam wczoraj bo zamkneli a dziś w pracy. Byłam na usg wczoraj i lekarz powiedział że nic nie widzi jeszcze. No i własnie endo tylko 8mm, mówił że trochę za mało żeby podejrzewać ciąże ale kazał czekać... I ja już nei wiem co myśleć...
Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam ze pisze tylko wtedy jak mam problem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
acha czyli jej mama wczoraj wyslala to pewnie ze 2 tygodnie bedzie szlo
jesli wyslala zwyklym to 2-3 tygodnie bedzie szlo a jesli priorytetem to w tydzien beda u niej![]()
ha ha i znow mi sie pomieszalo myslalam ze to twoja mama juz wyslala haha
a to jej kolezanka jej wyslala haha
moja psióla wysyła te testy ale nie wiem czy wysyła te co stwierdzają płęć obiecała ze jak dostanie to wyśle - pozostaje tylko czekac
no coś Ty :-) przyjemne z pożytecznym - a im mniej wie tym lepiej śpieHeh...mój pewnie zrobiłby to samo mimo że zazwyczj może balować do rana. No to kolejny fajny dzień. Dalej mu nie powiedziałaś o owu ?
a mnie dzisiaj głowa boli strasznie no nic wezme pyle i będzie dobrze
asiucha-L
Fanka BB :)
chciałam ją zmienic dlatego, ze ona mnie na kozle nie badała - a ta druga stwierdziła, ze jak miałam robione usg to badanie na fotelu nie jest juz konieczne bo przez usg wszystko ładnie widac. No i zgłupiałam
W sumie to nie wiem ile masz planowanych wizyt z tą ginka ale na każdej usg chyba nie musi robić. Tak mi się wydaje. Ja jak chodze do swojego gina to powiedzała że usg to podstawa i na każdej wizycie je robi no ale ja w ciąży nie jestem a że mam problem w torbielą czy owu to w sumie jest wkazane usg bo inaczej czy jest owwu lub czy torbiel się zmniejszyła to nie sprawdzi. Nie wiem jak to będzie jak będe w ciąży.
Jest tu ktoś, co tak pusto?
Tak sobie czytam o plaminieniach i krwawieniach w ciąży i o testach negatywnych i co kobieta to innaczej a plamienia i krwawienia np ww czasie spodziewanej miesiączki to wcale nie taka rzadkość.
Tu np cytat dziewczyny "jak już wcześniej pisałam, że 26dc. beta wyszła pozytywnie, 29dc. negatywny test sikany, 31dc. test z krwi wykazuje przyrost beta-hCG, dopiero w 36dc. test sikany blado-pozytywny." Tak więc różnie to bywa i testy robione z moczu nie dość często nie pokazują ciąży od razy więc oczywiście nie napalajmy się ale jak nie ma @ to jest szansa.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jest tu ktoś, co tak pusto?
Tak sobie czytam o plaminieniach i krwawieniach w ciąży i o testach negatywnych i co kobieta to innaczej a plamienia i krwawienia np ww czasie spodziewanej miesiączki to wcale nie taka rzadkość.
Tu np cytat dziewczyny "jak już wcześniej pisałam, że 26dc. beta wyszła pozytywnie, 29dc. negatywny test sikany, 31dc. test z krwi wykazuje przyrost beta-hCG, dopiero w 36dc. test sikany blado-pozytywny." Tak więc różnie to bywa i testy robione z moczu nie dość często nie pokazują ciąży od razy więc oczywiście nie napalajmy się ale jak nie ma @ to jest szansa.
jestem ja
ja to zwariowałam w tym cyklu przez ta spóźnioną owulke, i gdybym wzieła luteine to bym dalej żyła w niepewności - może to te ziółka tak wpłynęły
nic nie kumamasiucha-L
jestem ja
ja to zwariowałam w tym cyklu przez ta spóźnioną owulke, i gdybym wzieła luteine to bym dalej żyła w niepewności - może to te ziółka tak wpłynęłynic nie kumam
Fajnie że wiesz o tej owulce, masz szanse świadomie na fasolkę a nie że domyślasz się czy była czy też nie. Ja po całej kuracji ziółkami n1 jak nie zajdę to przerzucę się na te twoje nr 3. A w smaku są znośne bo moje obrzydliwe i muszę ja pić od razu choć staram się małymi łykami tak jak zalecane ale mnie cofa na wymioty po tym. Piję jeszcze te na torbiel, są dobre.
E
Eirema
Gość
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj mam tragiczny dzień....cały czas myślę o tym czy uda nam się za pierwszym razem i będziemy się cieszyć z dzidzi, a tu dzisiaj taki mego dół że chyba zwariuje.....to pewnie wynika z faktu, że za bardzo pragnę mieć dziecko i jestem przeświadczona że nam się nie uda....ogólnie jestem pełna obaw i nawet wolę nie myśleć co będzie jak się okaże że w tym cyklu nie zaszłam, mimo że to pierwszy cykl starań. Wiem że są większe problemy, że dziewczyny czasami przez kilka lat co miesiąc żyją w nadziei.
Po prostu pierwszy raz się staramy i wywołuje to tyle emocji i nadziei że nie wytrzymuje...
Mam nadzieje że choć część z was mnie zrozumie.....i nie będziecie na mnie krzyczeć że zaśmiecam forum.
Dzisiaj mam tragiczny dzień....cały czas myślę o tym czy uda nam się za pierwszym razem i będziemy się cieszyć z dzidzi, a tu dzisiaj taki mego dół że chyba zwariuje.....to pewnie wynika z faktu, że za bardzo pragnę mieć dziecko i jestem przeświadczona że nam się nie uda....ogólnie jestem pełna obaw i nawet wolę nie myśleć co będzie jak się okaże że w tym cyklu nie zaszłam, mimo że to pierwszy cykl starań. Wiem że są większe problemy, że dziewczyny czasami przez kilka lat co miesiąc żyją w nadziei.
Po prostu pierwszy raz się staramy i wywołuje to tyle emocji i nadziei że nie wytrzymuje...
Mam nadzieje że choć część z was mnie zrozumie.....i nie będziecie na mnie krzyczeć że zaśmiecam forum.
reklama
Mysza84
Pewnie nie trzeba robić co wizytę, ale dla mnie nie było nic piękniejszego niż oglądanie dzidzi jak byłą jeszcze w brzuszku...szłam do lekarz i od razu kazałam robić usg żeby pooglądać, dowiedzieć się ile ma cm... Dlatego mimo że lekarze może i nie zalecają ja chciałabym robić co wizytę.W sumie to nie wiem ile masz planowanych wizyt z tą ginka ale na każdej usg chyba nie musi robić. Tak mi się wydaje. Ja jak chodze do swojego gina to powiedzała że usg to podstawa i na każdej wizycie je robi no ale ja w ciąży nie jestem a że mam problem w torbielą czy owu to w sumie jest wkazane usg bo inaczej czy jest owwu lub czy torbiel się zmniejszyła to nie sprawdzi. Nie wiem jak to będzie jak będe w ciąży.
Cześć dziewczyny!
Hejka! Większość z nas odczuwa to samo, wiec nikt nie będzie krzyczał.
Podziel się: