reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja witam się już z domku:-) po spacerku z Mafim;-) nie pochwaliłam się że kupiłam dziś sobie w biedronce skrzydłokwiata do sypialni:-) mają teraz dużo kwiatków bardzo niedrogo:tak: oczywiście jak ja się gdzieś wypuszczę to zawsze mnie szef musi przyłapać:zawstydzona/y: ale pocisnęłam mu kit i łyknął;-) jutro wybieram się z młodą do groty solnej mam nadzieję że nic nam nie pokrzyżuje planów:dry: bo jadę z nią już chyba od 3 miesięcy:zawstydzona/y: a trzeba korzystać póki przynajmniej mam 20% rabatu:tak:

Asiek jestem tego samego zdania co Ty:tak: młodzi powinni być osobno tylko szkoda że w tym naszym wspaniałym kraju niestety tak często jest to niemożliwe:crazy:

reklama
A ja witam się już z domku:-) po spacerku z Mafim;-) nie pochwaliłam się że kupiłam dziś sobie w biedronce skrzydłokwiata do sypialni:-) mają teraz dużo kwiatków bardzo niedrogo:tak: oczywiście jak ja się gdzieś wypuszczę to zawsze mnie szef musi przyłapać:zawstydzona/y: ale pocisnęłam mu kit i łyknął;-) jutro wybieram się z młodą do groty solnej mam nadzieję że nic nam nie pokrzyżuje planów:dry: bo jadę z nią już chyba od 3 miesięcy:zawstydzona/y: a trzeba korzystać póki przynajmniej mam 20% rabatu:tak:

Asiek jestem tego samego zdania co Ty:tak: młodzi powinni być osobno tylko szkoda że w tym naszym wspaniałym kraju niestety tak często jest to niemożliwe:crazy:

I to przez opieszałość ludzi!!!!!!!

al.e miałam dzis fajny dzien:-D:-D:-D brakował mi tego i to bardzo... najpierw o 12 przyszli nasi znajomi w gosci, pozniej poszlismy z innymi znajomymi do kina i na pizze:-) kilka godzin bez malej w milej atmosferze- suuuuper bo ostatnio to tylko monotomia gosciła w mym życiu....

Kasiu wtrące sie do rozmowy chodz nie wszytko przeczytałam... bardzo Ci współczuje ze musisz mieszkac z tesciami... nawet jakby byli ze złota to to nie jest dla mnie norlamna sytuacjia... młodzi powinni mieszkac sami!! nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymasz....[/QUOTE]

Albo oni ze mną nie?

Kasiu ja i tak Cię podziwiam że tyle czasu wytrzymujesz pod jednym dachem z teściami zresztą gagulca jeszcza bardziej:sorry2: ale u Ciebie jest światełko w tunelu oni wreszcie znikną z Waszego domowego życia :tak: trzymam kciuki żebyś to jakoś przetrwała:sorry2: dla dobra Kubusia i Waszego małżeństwa:tak:

u nas też miły wieczór za nami byli sąsiedzi na drineczku i właśnie poszli.-po całym tygodniu stresów potrzebny mi był taki wieczór.Sąsiad przyniósł organy i sąsiadka z D grali i D się napalił na organy i truje mi głowę:sorry2:a sąsiadka muszę powiedziec gra pięknie:-)

Ostatnia edycja:
a ja się nie przejmuję jak teście albo moja mama dają dzieciom słodycze:no:wcale mnie to nie denerwuje wkońcu nie robią tego codziennie a dzieciom wkońcu jakies słodkości też sie należą:tak:

jak nie robi tego codziennie, to OK, ale jak widze, ze trzeci dzien pod rzad maszeruje do malej z cukierkiem, to juz musze reagowac, bo tak moze byc w nieskonczonosc. nie uznaje rozpieszczania cukierkami, na ktore rodzic nie pozwala. ja wole, zeby sie z mala pobawil, a nie lezal tylko na kanapie i ogldal TV. podejrzewam, ze i Julitka by wiecej na tym skorzystala

Monia ja też się o to generalnie nie wkurzam:no: denerwuje się tylko jak np przychodzą a młoda coś je i nie patrząc na to odrazu jest zobacz wnusiu co Ci przynieśliśmy i wtedy zapomnij już że mała zje to co ma do zjedzenia:wściekła/y:

w tym zakresie juz wycwiczylam i zazwyczaj pyta, czy niunka jadla

reklama
Witam i ja
czuje się jakby mnie ktoś walcem przejechał, łeb boli, nos zatkany , ogólne rozbicie plus niespanie w nocy- dość , ze oddychać nie mogłam, Damian cała noc ręką gmerał mi pod bluzka to na dokładkę maleństwo w brzuszku jakieś niespokojne było i skopała mnie doszczętnie.
Donkat, odpowiadając na pytania: tak, małego za każdym razem wysadzam siusiu przed drzemka( nocą, wyjściami itp.) i na noc jeszcze mamy pampersa.

Do góry