reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Wczesniej napisalam ze wracam z polski 21 marca , wiec wracam w piatek 19 ale mialam na mysli zeby sie spotkac 21 w niedziele co wy na to ?

Miło wiedzieć kiedy wracasz, jednak jeślic hcodzi o 21.03 i o mnie to ja odpadam. Wolałabym w tygodniu ponieważ niedziela u nas jest rodzinna ;-)

kRYCHA-ja mieszkam na raheen:) obok szpitala...:)
no poród już niedługo i gaciami trzęsę:)
teraz już powoli się szykuję choć torba nie spakowana bo mama mówi "nie pakuj bo pojedziesz!!!" czekam jeszcze z tym z 2 tyg:) Pokoik prawie ready...ciuszki prawie skompletowane...:)
pozdrawiam

Ja mieszkam w Centrum, niedaleko Maternity ;-). Nie będę Ci pisać żebyś się porodu nie bała, bo sama mam pietra przed kolejnym, ale trzeba wierzyć, że dobrze będzie :tak:. No a torbę lepiej mieć przygotowaną, tak na wszeli wypadek i do szafy schowaj, żeby nie kusiło :-D:-D:-D

Wiecie, że w tą sobotę na zamku będzie pokaz ogni sztuchnych? Nie wiem jeszcze tylko o której, ale się dowiem :-p

reklama
a Lola nam zasnęła w samochodzie jak wracaliśmy z miasta więc ją tam zostawiliśmy.mały też śpi w foteliku na ogrodzie a ja siedzę i pilnuję mojego inwentarza:-D

Zobacz załącznik 222628
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Limeryczanek :-)
Ogladalam kiedys na TVN film Kasi Kolendy Zalewskiej o Wisławie Szymborskiej, i duzo ujęć było z Limerick własnie.. ale żadnej z Was nie widziałam.. gdzieście się pochowały?? :D
Aaaa i przypominam ze moderatorzy są i czuwają..i jakby co..(jakies kłopociki, podejrzenia...jak dobrej rady potrzeba) - to nie wstydac sie majestatu ;-);-)
zawsze można na priv zagadac... postrafiam :D

Hej Dziewczynki...Ja z innego forum sobie wskoczyłam do Was...Niektóre już mnie znaja(może nie osobiście,ale z innych wątków).Mam 26lat(bossszzze kiedy to zleciało-pierwsze co to chciałam napisać 25)mieszkam co prawda w Cashel,a nie w Limericku,ale jestem tamtejszym częstm gościem(w końcu nie tak daleko) i tak sobie pomyslałam,że może warto się tu pojawić również i przy okazji mieć do kogo się na kawkę wprosić;)Można?

U nas tez wszyscy zasmarkani po wczorajszym dworku ale w odwiedziny to lepiej zdrowym isc

No ładnie, ładnie... Ale pogoda wczoraj była faktycznie pikna tylko ten z zimny wiatr brrrrrr... Wam również szybkiego powrotu do zdrowia życzę :tak:

ja otworzyłam drzwi do ogródka i adal sobie biega po ogródku, niech się hartuje robal:tak::-D:-D:-D
pogoda słoneczna ale zimno dzisiaj brrr

Hm... A nie pomyślałam żeby Młodą na balkon wyrzucić, chyba zaraz to zrobię, bo jakoś nie mam dziś weny na spacery :zawstydzona/y::-p...

a Lola nam zasnęła w samochodzie jak wracaliśmy z miasta więc ją tam zostawiliśmy.mały też śpi w foteliku na ogrodzie a ja siedzę i pilnuję mojego inwentarza:-D

No proszę, jak samochód potrafi uśpić :-D:-D:-D To korzystaj i się opalaj jak już tak Maluchów pilnujesz ;-)

Zobacz załącznik 222628
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Limeryczanek :-)
Ogladalam kiedys na TVN film Kasi Kolendy Zalewskiej o Wisławie Szymborskiej, i duzo ujęć było z Limerick własnie.. ale żadnej z Was nie widziałam.. gdzieście się pochowały?? :D
Aaaa i przypominam ze moderatorzy są i czuwają..i jakby co..(jakies kłopociki, podejrzenia...jak dobrej rady potrzeba) - to nie wstydac sie majestatu ;-);-) zawsze można na priv zagadac... postrafiam :D

Wieje, to w domach siedzimy :-p:-D:-D:-D! A o moderatorach pamiętamy, pamiętamy ;-)...

Hej Dziewczynki...Ja z innego forum sobie wskoczyłam do Was...Niektóre już mnie znaja(może nie osobiście,ale z innych wątków).Mam 26lat(bossszzze kiedy to zleciało-pierwsze co to chciałam napisać 25)mieszkam co prawda w Cashel,a nie w Limericku,ale jestem tamtejszym częstm gościem(w końcu nie tak daleko) i tak sobie pomyslałam,że może warto się tu pojawić również i przy okazji mieć do kogo się na kawkę wprosić;)Można?

Ba, jasne, że tak! Miło Cię poznać i witamy na naszym wątku! Rozgość się i klikaj z nami :tak: no i jak już w Limerick będziesz to daj znać, kawa też się znajdzie :-D

reklama

Lubiczanko jesteś niemożliwa. :szok:
Tak szybko ogarniasz ten internet i ba! Nawet znalazłaś inny wątek :szok::-D
Gratuluję kochana :-p:-D:-D

Przepraszam już się uwijam i nie przeszkadzam :sorry2::blink::-D

Kasiu....majestatu....boziu jak to pięknie brzmi :shocked2::-D:-D

Do góry