reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
miło zę pytasz:-)mama lepiej mimo ze jeszcze ją boli ale mówimy że szczęscie że nic sobie nie połamała ani żadnego poważniejszego urazu nie ma bo w tą niedziele to wyglądało to groźnie no i stresuje sie jeszcze czwartkiem bo ma kontrolną wizytę i ściągnięcie szwów z głowy
Monia , jak mama?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No chyba my to nie dinozaury. Kurna nie moge mlodego zagnac do spania, rozlozyl sie w najlepsze z torami i jezdzi,wrrrr
ja to nawet napilabym sie,ale soku nie mam do piwa
ja to nawet napilabym sie,ale soku nie mam do piwa
monia_l
Wrześniowe mamy'07
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
o dobra kobieto, marzy mi sie piwo z sokiem imbirowym nad morzem....ach
Jestem i ja:-) ślisko dziś na drodze jak cholera
ale zdążyłam już zaliczyć spacerek z pieskiem, pogaduchy z M i wypiłąm pod to święto lamke winka:-) i niby cały dzień chciało mi się spać a teraz jak bym już mogła to chęci minęły
Znów go wystawili do wiatru
dzisiaj mieli wrócić z Prudnika, dzwoniłam do taty ok 12 i mówił że za godzinkę wyjeżdżają więc m może śmiało z młodą do nich przyjechać
więc oni się po 16 zebrali. Mała uchachana bo stęskniła się przez te pare dni za dziadkami i co? Klamke pocałowali
M zadzwonił do dziadka a on mówi ze dopiero z Nysy wyjeżdżają
pojechał z małą do miasta po płyty i poszli na spacerk z Mafikiem a dziadków olali
Ja bym się napiła ale w domu już nic nie ma

co rodzice przeskrobali???
Znów go wystawili do wiatru

Dziewczyny może tak z okazji naszego święta wypiły byśmy po jakim małym drineczku?ja stawiam:-)Zobacz załącznik 222711
Ja bym się napiła ale w domu już nic nie ma

Też dzisiaj o tym myślałam:-( ale mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzys;-)kuszę kuszę ale widze że chętnych brak:-(coś się dzieje z tym naszym forum co raz mniej osób zagląda i pisze wykruszamy się powoli:--
-(kiedyś to pisaliśmy po 10 stron dziennie a teraz...........
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
tez czekalam jak rozwinela sie sytuacja w szkole,ale do Gabids mama miala przyleciec wiec pewnie ciesza sie sobado zadnej Gabids sie nie odezwala? cos mnie martwi jej nieobecnosc:-(
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie odzywała się do mnie.
Ja też już idę spać. Szukam telefonu dla męża na urodziny i już oczopląsu dostałam.
Dobranoc.
Ja też już idę spać. Szukam telefonu dla męża na urodziny i już oczopląsu dostałam.
Dobranoc.
Podziel się: