reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

ja zamiast drugiej patelni biegalam do pokoju drukowac zlecenia:-D:-D:-D
a tak w ogole, to mi nawet przez mysl nie przeszlo:baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Monia
, jak mama?
miło zę pytasz:-)mama lepiej mimo ze jeszcze ją boli ale mówimy że szczęscie że nic sobie nie połamała ani żadnego poważniejszego urazu nie ma bo w tą niedziele to wyglądało to groźnie no i stresuje sie jeszcze czwartkiem bo ma kontrolną wizytę i ściągnięcie szwów z głowy

No chyba my to nie dinozaury. Kurna nie moge mlodego zagnac do spania, rozlozyl sie w najlepsze z torami i jezdzi,wrrrr
ja to nawet napilabym sie,ale soku nie mam do piwa

No chyba my to nie dinozaury. Kurna nie moge mlodego zagnac do spania, rozlozyl sie w najlepsze z torami i jezdzi,wrrrr
ja to nawet napilabym sie,ale soku nie mam do piwa
proszę:-p
lipiec+2009+049..jpg

Jestem i ja:-) ślisko dziś na drodze jak cholera:wściekła/y: ale zdążyłam już zaliczyć spacerek z pieskiem, pogaduchy z M i wypiłąm pod to święto lamke winka:-) i niby cały dzień chciało mi się spać a teraz jak bym już mogła to chęci minęły:baffled:

co rodzice przeskrobali???

Znów go wystawili do wiatru:wściekła/y: dzisiaj mieli wrócić z Prudnika, dzwoniłam do taty ok 12 i mówił że za godzinkę wyjeżdżają więc m może śmiało z młodą do nich przyjechać:tak: więc oni się po 16 zebrali. Mała uchachana bo stęskniła się przez te pare dni za dziadkami i co? Klamke pocałowali:wściekła/y: M zadzwonił do dziadka a on mówi ze dopiero z Nysy wyjeżdżają:wściekła/y: pojechał z małą do miasta po płyty i poszli na spacerk z Mafikiem a dziadków olali:sorry2:

Dziewczyny może tak z okazji naszego święta wypiły byśmy po jakim małym drineczku?ja stawiam:-)Zobacz załącznik 222711

Ja bym się napiła ale w domu już nic nie ma:sorry2:

kuszę kuszę ale widze że chętnych brak:-(coś się dzieje z tym naszym forum co raz mniej osób zagląda i pisze wykruszamy się powoli:-:)-:)-(kiedyś to pisaliśmy po 10 stron dziennie a teraz...........
Też dzisiaj o tym myślałam:-( ale mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzys;-)

spac mi sie zachcialo

nie chce mi sie myc, ale costam by trzeba ochlapac:-p

dobranocka!!!:-):-)

do zadnej Gabids sie nie odezwala? cos mnie martwi jej nieobecnosc:-(

reklama
Do góry