Jak na allegro?Tez mozna?W jaki sposób?
SYLWIK powiedz mi jak ty zrobilas ten swoj suwaczek?Chodzi mi o to jak wstawilas zdjecie?Jak widzisz ja mam ten suwaczek juz bardzo dlugo i chcialam dzis wstawic nowe zdjecie ale jest takie niewyraziste

do jakich rozmiarow ty doszłas>Choc widze ze jeszcze nie jest takiej jakosci jak byc powinno.
200 px szerokośc zdjęcia, no ale jak już sama zauważyłaś zdjęcie nie jest super jakości
Ja stosowalam

ale tylko na ciele,na twarzy nie

pozatym pediatra jak i dermatolog przepisal nam masci sterydowe,pediatra Elocom a dermatolog Triderm i Cutivate,po jednym posmarowaniu wysypka zniknela

nie powinno sie uzywac ich na duzej powierzchni ciala,tylko troszke i dobrze rozsmarowac,nie stosowac dluzej jak 3 dni

masci sterydowe sa zrace i dlatego trzeba na nie uwazac

ja na twoim miejscu posmarowalabym cieniutenko i zobaczysz ze jutro juz nie bedzie nic;-)wiem ze maja skutki uboczne bo tez nie chcialam ich stosowac ale dermatolog powiedziala ze bedzie to trwalo tylko kilka dni.
No ale zrobisz jak uwazasz;-)
Na wysypke stosowalam tez masc robiona i taka papke,teraz mam nawilzac malego Cetaphilem MD,jest to mleczko od pierwszego dnia zycia ale cenowo nie jest tanie.
Witam:-) rzeczywiscie jest tak ze jak czlowiek tak nie ma to jest przykro a jak juz ma to chcialby jeszcze lepiej

;-)