reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja w ogóle takiej parasolki nie mam zamiaru kupować, bo po co?

Karolinusia, ja się na początku (przy Małej) zarzekałam, że nie jest mi potrzebna, ale jak tylko dostałam w spadku po innym dziecku (Wiki miała ok 2 lat), to nie woziłam jej normalną spacerówką. Inna sprawa, że woziłam ją wtedy tramwajami, a normalna spacerówka była duża, ciężka i nieporęczna (w porównaniu).

reklama
Catedra Ramatti jest do 500 zł i ma testy niemieckiej firmy ADAC... ale nie wiem czy o takie testy Ci chodzi... kiedyś na jakiejś stronie ogladałm te foteliki jak się zachowują na krasztestach (jak to się pisze?:dry:)

no tak to jedyny polski fotelik z tymi crashtestami :) jak kto woli :)
czasem uważam, że to lekkie przegięcie te crashtesty bo one są robione i tak przy 40 km/h a to nic... a czasem jak patrzę jak się zachowują te foteliki przy 40/h to się boję wsiadać z małą do samochodu i wolę kupić drooogi fotelik...

Cyniczna dziś widziałam fajny fotelik kiddy w promocji 650 zł , nawet ok. Zobaczymy ile uda mi się odłożyć ale chciałabym taki z atestami.:tak:

Dziś pojechałam po ten wózek spacerówke-parasolke. Nastawiłam się na czarnego cybexa ale oczywiście kupiłam inny Esprit Flash sunshine:-D. Po zakupie pojechaliśmy do galerii i od razu wypróbowałam na zakupach:sorry2:, świetnie się jeździ, jest lecitki, zwrotny , super :). Tylko nie miał tej barierki z przodu ale pan w sklepie nam dobrał do kompletu. Za całość z tym pałąkiem-barierką zapłaciłam taniej niż na allegro bo 339zł.:-D:-D:-D Ponieważ troche kaski mi się zostało dokupiłam Julce 2 piżamki na większy rozmiar, korale , sukienke na lato, oraz oliwke i szampon dla małej w Mothercare (była promocja na wszystkie ich kosmetyki, były po 4,9 zł):cool2:

Mam dokładnie ten
Wózek spacerowy ESPRIT FLASH SUNSHINE GIRL (953374137) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Cyniczna a coś po polsku? ;)
Ja się zastanawiam nad jakimś 0-18kg, bo w ten co mamy Ania mieści się z ledwością już... Niby głowa nie wystaje, ale nie mieszczą jej się nóżki tyłem do kierunku jazdy i ma tak niewygodnie podkurczone...

Dentico na szyję te korale? Nie boisz się?

Cyniczna a coś po polsku? ;)
Ja się zastanawiam nad jakimś 0-18kg, bo w ten co mamy Ania mieści się z ledwością już... Niby głowa nie wystaje, ale nie mieszczą jej się nóżki tyłem do kierunku jazdy i ma tak niewygodnie podkurczone...

Dentico na szyję te korale? Nie boisz się?

jak masz większe fundusze na taki fotelik to baardzo polecam britaxa 0-18 :)

reklama
Catedra właśnie na niego patrzę i na Graco... Powiedz mi jak to jest z montażem tych fotelików - nie mamy isofixa a pasy są dość krótkie :baffled:

Do góry