reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A co do butów to ja nie kupuję żadnych bo mamy...i oprócz tego Alex dostał jeszcze po swojej kuzynce 3 pary adidasków rozm 21 takich na codzień...czyt. do szastania na działce;-)

reklama
Madzienka jak Alexowa narzeczona?

Oj juz sama nie wiem...Jula dzisiaj strasznie kaszle i łapie sie za szyjke na dodatek jeszcze zaczyna nam sie katar:szok::szok::szok:cholercia przeciez dopiero chorowala:baffled::baffled::baffled::baffled:

O 15 dzwonie do pediatry zobaczymy czy bedzie kazala nam przyjechac:dry::dry::dry:wolałabym żeby ja zobaczyła

Dzięki za troskę

Agatkas co sie stało???

Hej pięknotki

Ja juz w domku, byłam w pracy, ale w kompie chyba padł system:wściekła/y:, mam anzdieję, ze uda sie to naprawić bo nie wiem co to będzie.
Jedyny plus jest taki, że slicznie swieci słonko, więc wybiorę się z małą na spacerek, bo po pracy już by mi się nie chciało.

Mam pytanko czy używacie czegoś do czyszczenia pralki (chyba Madzienka kiedys cos wspominała), bo zaczęło mi z niej smierdzieć, wczoraj wsypałam kwasek cytrynowy, wlałam trochę octu i pusciłam na 90 stopni,a le nie barzdo pomogło:-(

Vive, gratulacje za samodzielne spanie, oby dalej tak dobrze szło.

Madzienko, biedna Julcia, dużo zdrówka, daj znac po wizycie.

Agatkas, odpusc mężowemu, pił w słusznej sprawie:sorry2:, ja dopiero po latach sie dowiedziałam jak bardzo opici byli moi chłopcy, akurat nie przez mężowego, ale przez resztę rodzinki, impreza prawie na pół ulicy:-D:szok::-D
Gratulacje kolejnego zębolka

Darina, gratuluje sesji. Gabrysia te szklaneczki to tak na szczęście tłucze

Mopku, dałabys sobie radę gdybyś spróbowała, po prostu nie miałaś możliwości sie wykazać.

Pyciołku, niezły ten Twoj amigo, rozmawia w dwoch jezykach, mozesz byc z niego dumna

Hej pięknotki

Ja juz w domku, byłam w pracy, ale w kompie chyba padł system:wściekła/y:, mam anzdieję, ze uda sie to naprawić bo nie wiem co to będzie.
Jedyny plus jest taki, że slicznie swieci słonko, więc wybiorę się z małą na spacerek, bo po pracy już by mi się nie chciało.

Mam pytanko czy używacie czegoś do czyszczenia pralki (chyba Madzienka kiedys cos wspominała), bo zaczęło mi z niej smierdzieć, wczoraj wsypałam kwasek cytrynowy, wlałam trochę octu i pusciłam na 90 stopni,a le nie barzdo pomogło:-(

Vive, gratulacje za samodzielne spanie, oby dalej tak dobrze szło.

Madzienko, biedna Julcia, dużo zdrówka, daj znac po wizycie.

Agatkas, odpusc mężowemu, pił w słusznej sprawie:sorry2:, ja dopiero po latach sie dowiedziałam jak bardzo opici byli moi chłopcy, akurat nie przez mężowego, ale przez resztę rodzinki, impreza prawie na pół ulicy:-D:szok::-D
Gratulacje kolejnego zębolka

Darina, gratuluje sesji. Gabrysia te szklaneczki to tak na szczęście tłucze

Mopku, dałabys sobie radę gdybyś spróbowała, po prostu nie miałaś możliwości sie wykazać.

Pyciołku, niezły ten Twoj amigo, rozmawia w dwoch jezykach, mozesz byc z niego dumna

Blizniaczku ja kupilam cos takiego
Dr. Beckmann płyn do czyszczenia pralek - Płyn Dr. Beckmann w RTV EURO AGD
kupilam to w euro-agd
polecam...

mam nadzieje ze z Jula to nic powaznego bo na chora to nie wyglada, ale zobaczymy co powie mi lekarz przez telefon...

Agatkas a dawałas Zuzi jakis syropek jak miala ten kaszelek po anginie???

reklama
Do góry