pyciolek87
Mama Alexa:*
A co do butów to ja nie kupuję żadnych bo mamy...i oprócz tego Alex dostał jeszcze po swojej kuzynce 3 pary adidasków rozm 21 takich na codzień...czyt. do szastania na działce;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no co...oblewał dzidziusia;p;p;p;pPyciol to u nas nie chodzi o psucie się między nami tylko o głupotę mojego męża....poszedł wczoraj na pępkowe....resztę możecie sobie same dopowiedzieć![]()
Madzienka jak Alexowa narzeczona?
Hej pięknotki
Ja juz w domku, byłam w pracy, ale w kompie chyba padł system, mam anzdieję, ze uda sie to naprawić bo nie wiem co to będzie.
Jedyny plus jest taki, że slicznie swieci słonko, więc wybiorę się z małą na spacerek, bo po pracy już by mi się nie chciało.
Mam pytanko czy używacie czegoś do czyszczenia pralki (chyba Madzienka kiedys cos wspominała), bo zaczęło mi z niej smierdzieć, wczoraj wsypałam kwasek cytrynowy, wlałam trochę octu i pusciłam na 90 stopni,a le nie barzdo pomogło:-(
Vive, gratulacje za samodzielne spanie, oby dalej tak dobrze szło.
Madzienko, biedna Julcia, dużo zdrówka, daj znac po wizycie.
Agatkas, odpusc mężowemu, pił w słusznej sprawie, ja dopiero po latach sie dowiedziałam jak bardzo opici byli moi chłopcy, akurat nie przez mężowego, ale przez resztę rodzinki, impreza prawie na pół ulicy
Gratulacje kolejnego zębolka
Darina, gratuluje sesji. Gabrysia te szklaneczki to tak na szczęście tłucze
Mopku, dałabys sobie radę gdybyś spróbowała, po prostu nie miałaś możliwości sie wykazać.
Pyciołku, niezły ten Twoj amigo, rozmawia w dwoch jezykach, mozesz byc z niego dumna
Blizniaczku ja kupilam cos takiego
Dr. Beckmann płyn do czyszczenia pralek - Płyn Dr. Beckmann w RTV EURO AGD
kupilam to w euro-agd
polecam...
mam nadzieje ze z Jula to nic powaznego bo na chora to nie wyglada, ale zobaczymy co powie mi lekarz przez telefon...
Agatkas a dawałas Zuzi jakis syropek jak miala ten kaszelek po anginie???
Ja dawałam Lipomal i psikałam do gardła 3 razy dziennie Tantum Verde...
Ale jest moim zdaniem bardzo skuteczne! Zuza za to uwielbia i sama buźkę otwieraDzieki...Jula nie znosi Tantum Verde![]()