Mexi
Fanka BB :)
A moje dziecko śpi już 2 godziny na macie... co się przebudzi to widzi przed oczkami pszczółkę, uśmiechnie się do niej i śpi dalej.
Jejuuuuu ale Ci zazdroszczę. Moja znowu przestała sypiać w dzień- jedynie na spacerze śpi, a jak wypadnie nam spacer, to nie śpi cały dzień!!!
\My też nie chorujemy, nic a nic ;-)
% !!
Moja na cycu też na razie odpukać tylko raz miała katar. A tak nic nawet wysypki.
No i
Maciek pcha do buzi całą piąstkę, a ostatnio osiołka lub pieluchęKciuka nie ssa, ale ja bym się tym nie przejmowała ;-)
Moja też całe piąchy ładuje do buźki.
Kciuka nie ssa, ale ja bym się tym nie przejmowała ;-)
podobno jak dziecię nauczy się ssac paluchy to cięzej go odzwyczaic niz od smoka (tak słyszałam)
ale wyczytałam że trzeba czekać na pierwszy dzien krwawienia więc muszę się dostosowac.., oby @ przyszła szybko ;-) a mi na wysypke alergiczna kazalismarowac maścią bo dziecko to bbaardzo swędzi
Ona tylko widzi mojego cyca i zaczyna plakac, co drugie karmienie ma z butli, tylko w nocy udaje mi sie karmic piersia. Juz nie wiem co robic, chcialabym pokarmic piersia jeszcze do 6 miesiaca ale zaczynam zastanawiac sie czy to ma sens jesli moje dziecko jest przez to nieszczesliwe... Aha i jeszcze jedno, odkad karmie tez butla nie mamy bolow brzuszka, moze to przypadek, ale juz sama nie wiem co o tym myslec...
Z tego co pamiętam to pisałaś, że używałaś wcześniej laktator ręczny Medeli i zmieniłaś naelektryczny. Czy ten elektryczny 'wyciąga' więcej mleka
plllliiissss:-)