nio , to widze ze z ciebie taka beksa jak i ja
no coz taka moja natura![]()
Jakos się tak dzisiaj wzruszam może to na fasolkę, jakas dobra wróżba!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nio , to widze ze z ciebie taka beksa jak i ja
no coz taka moja natura![]()
Nic nie mówił Kochana tylko tyle że u mnie w 13dc pęcholek miał 14mm i w prawym jajniku i kazał za dwa dni przyjść żeby zobaczyć czy rośnie a mówił że nawet przy 18 może pęknąć a powyżej 24 to przerośniętyzobaczymy jutro już
mam stresa bo nie wiem czy rośnie :-( a jakby urósł to bym chciała zastrzyk na pęknięcie bo pewności nie mam czy pęka to mój pierwszy monitoring
![]()
Jakos się tak dzisiaj wzruszam może to na fasolkę, jakas dobra wróżba!!!
widze ze co ginek to inna wersja , moja mowi ze min musi byc 2,5 i jak mialam 2.8 to juz wogole byl piekny , juz nic z tego nie wiemi dlatego pytam
wiesz ja myślę że dla każdej kobiety wielkość jest indywidualna bo np jeśli ja miałam w 13 dc 14mm a średnio przyrasta 0,2 mm na dobę to dziś powinnam mieć 16mm jutro 18mm a z testów owu wynikało mi że mam owu dopiero 17dc czyli pęcherzyk powinien mieć jakieś 22mm to ja już też nic nie wiem ale mimo wszystko chciałabym spróbować z tym zastrzykiem z pregnylu może coś pomoże![]()
wlasciwie nie myslmy tak o tym bo ma sie udac i koniec czy ma 16 czy 25wiesz ja myślę że dla każdej kobiety wielkość jest indywidualna bo np jeśli ja miałam w 13 dc 14mm a średnio przyrasta 0,2 mm na dobę to dziś powinnam mieć 16mm jutro 18mm a z testów owu wynikało mi że mam owu dopiero 17dc czyli pęcherzyk powinien mieć jakieś 22mm to jzya już też nic nie wiem ale mimo wszystko chciałabym spróbować z tym zastrzykiem z pregnylu może coś pomoże![]()