reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

maluch w podróży

reklama
enka noooo pozazdroscic:-) super ze wyjazd sie udal, ze dzieciatko spialo sie na medal!!!!jej teraz to nic tylko rezerwowac bilety, wszystko mamy czarno na bialy, co wziac czego nie!!!super:-):-):-)teraz czekamy na fotki;-):-)

Enka to super że wypad się udał i mała tak dzielnie to zniosła. A co robiliście z małą jak chcieliście nurkować???

Enka to super że wypad się udał i mała tak dzielnie to zniosła. A co robiliście z małą jak chcieliście nurkować???
mulatka- nurkowaliśmy na zmianę. jeden nurek ja jeden mój M albo cały dzień ja cały M, wzięliśmy też mleko w proszku i jak mała chciała jeść a ja byłam hmm poniżej poziomu dostepności to M w 3 sec mieszankę zrobił i nakarmił. :)

co do fotek to postaram sie jeszcze dziś kilka wkleic

no a mamusie i tatusiów zachęcam do podrózowania, teraz jest najleprzy czas na to, maluchy jeszcze mało mobilne więc łatwe do opanowania ;-) a i podróże za free (no w charterach 50 zł ) za to nocleg w hotelu darmo. Warto sprawdzić czy mają łóżeczka dla dzieci, często tak jest a jeśli nie to zazwyczaj bez problemu dają pokój z łóżkiem wielkim tak że wszytscy się pomieszczą :-D

Ostatnia edycja:
Enka a gdzie dokładnie byliście i w jakim hotelu?? Tak mi się marzy....... Czekałam na Twój powrót bo byłam ciekawa co napiszesz, spodziewałam się samych pozytywów....ale teraz jeszcze bardziej chciałabym...chociaż na tydzień....

Enka a gdzie dokładnie byliście i w jakim hotelu?? Tak mi się marzy....... Czekałam na Twój powrót bo byłam ciekawa co napiszesz, spodziewałam się samych pozytywów....ale teraz jeszcze bardziej chciałabym...chociaż na tydzień....
hotel Sea Sun w Dahab, wyjazd był z Alfa Star (firma oki sprawdzona wielokrotnie)
Jeśli chodzi o hhotel to jeśli planujesz np nurkowanie a hotel jedynie jako noclegownię to jest oki natomiast jeśli chcesz lepsze warunki to polecam Tropitel (w zeszłym roku byłam tam) , hotel czysty pokoje oki sprzatanie co dzień , ale jest tam "szalony ogrodnik" który podlwa roślinki hmmm guanem:baffled: więc fetorek jest. Co do jedzenia miałam HB , monotonnie ale do zniesienia, lepiej jest własnie w Tropitelu . Co ważne , przy opcji HB napoje za free tylko do sniadania , do obiadokolacji trzeba płacić i to sporo 12 funtów egipskich za ochydna kawę (około 6 złoty) Jeśli chcesz all inclusiv to chyba cena wzrasta na 2 tyg o 500 zł od osoby. AA w dahabie w hotelach jest cicho czyli nie ma dyskotek czy innych imprez (no chyba że jakas silna grupa pod wezwaniem - turyści zrobią sobie imprę co niestety często jest)

ale jest tam "szalony ogrodnik" który podlwa roślinki hmmm guanem:baffled: więc fetorek jest.
tak jest chyba w kazdym hotelu w Egipcie ze wzgledu na oszczednosc słodkiej wody, zarówno jak bylem w Hurgadzie i Sharm w obu hotelach było tak samo z podlewaniem, dziecka lepiej na taką trawe nie wypuszczac :)

reklama
aa potwierdzam, na trawę jakąkolwiek nie nalezy malucha wypuszczać bo choćby to podlewanie ale i koty, których jest maaaaasę (osobiście uwielbiam koty ale nie w takiej ilości i nie wszędzie) trzeba mieć ze soba mały kocyk pled czy cokolwiek co położy się na ziemi ect by maluchy wypuścić by poraczkował

Do góry