Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mulatka- nurkowaliśmy na zmianę. jeden nurek ja jeden mój M albo cały dzień ja cały M, wzięliśmy też mleko w proszku i jak mała chciała jeść a ja byłam hmm poniżej poziomu dostepności to M w 3 sec mieszankę zrobił i nakarmił.Enka to super że wypad się udał i mała tak dzielnie to zniosła. A co robiliście z małą jak chcieliście nurkować???

hotel Sea Sun w Dahab, wyjazd był z Alfa Star (firma oki sprawdzona wielokrotnie)Enka a gdzie dokładnie byliście i w jakim hotelu?? Tak mi się marzy....... Czekałam na Twój powrót bo byłam ciekawa co napiszesz, spodziewałam się samych pozytywów....ale teraz jeszcze bardziej chciałabym...chociaż na tydzień....
więc fetorek jest. Co do jedzenia miałam HB , monotonnie ale do zniesienia, lepiej jest własnie w Tropitelu . Co ważne , przy opcji HB napoje za free tylko do sniadania , do obiadokolacji trzeba płacić i to sporo 12 funtów egipskich za ochydna kawę (około 6 złoty) Jeśli chcesz all inclusiv to chyba cena wzrasta na 2 tyg o 500 zł od osoby. AA w dahabie w hotelach jest cicho czyli nie ma dyskotek czy innych imprez (no chyba że jakas silna grupa pod wezwaniem - turyści zrobią sobie imprę co niestety często jest)tak jest chyba w kazdym hotelu w Egipcie ze wzgledu na oszczednosc słodkiej wody, zarówno jak bylem w Hurgadzie i Sharm w obu hotelach było tak samo z podlewaniem, dziecka lepiej na taką trawe nie wypuszczacale jest tam "szalony ogrodnik" który podlwa roślinki hmmm guanemwięc fetorek jest.