reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Amelkowa z jednej strony wygodne bo masz dziecko pod ręką dosłownie;-) ,ale z drugiej strony to ja długo nosic nie mogłam ,bo mnie plecy strasznie bolały:baffled:. Nie wiem czy moje plecy są w takim tragicznym stanie i w każdym nosidle by tak było,czy to ,że to sie nosi na boku i cięzar jest inaczej rozłożony:confused: W każdym bądź razie bardzo mi sie przydało na lotnisku,tyle tylko,że po takiej podróży to mnie plecy przez tydzien naparzały:baffled: No tylko,że Maciek to już był wtedy dosyc ciężki:sorry2:

Amelkowa ale dziecko można przecież włożyć w chustę przodem do świata :happy2:
Ewcik nie zgodzę się, mimo że chusty nie mam. Nosidło (mam w domu) jest niewygodne, mała się kręci jak owsik w tyłku :baffled: i po chwili bolą mnie plecy, więc chyba aż takie super nie jest..

a no widzisz, na necie prezentują to tzw. klasyczne wiązanie i przodem też noszą. i jaka tu logika?

edit: daleko nie szukając [video=youtube;awmsZJfdezU]http://www.youtube.com/watch?v=awmsZJfdezU&feature=fvw[/video]

Ostatnia edycja:
Witam Kobietki:-)
Jestem tu nowa i wogóle nie dawno przeprowadziłam się do opolskiego.
Jestem w pierwszej upragnionej ciąży.
Chciałam się dowiedzieć coś na temat szpiatla u Opolu lub Brzegu tzn jakcy tam są lekarze,pielegniarki,jak traktują pacjentów.
Zastanawiam się nad wyborem szpitala w którym bede rodziła.
Za informacje z góry dziekuje.

hej kobitki , pogoda cudna! niedługo roleczki pójdą w ruch! czy któraś może z
Was rolkuje?? jeśli tak to własnie szukam towarzystwa....
ZAczęłam chudnąć! nareszcie! zgubiłam 2 kg odkąd ćwiczę ( noi bardzo uważam co jem)
To pierwsze 2 kg od roku......wiec dzis na 17 lęce się pocic z wielka radochą!
A co do nosideł uważam że przykład nalezy brak od plemion z Afryki bo oni tam od lat i wszędzie przez cały dzien noszą maluchy - a tam królują własnie MT.......ale tak poza tym- nie dajmy się zwariować- wypad do sklepu czy pół godzinki przodem czy tyłem -to chyba nie zrobi z dziecka kaleki, ja wychodzę z założenia , że wszystko można (no prawie) ....ale z umiarem. Ale to moje drugie, więc mam bardziej lajtowe podejscie.

Ostatnia edycja:
Witam Kobietki:-)
Jestem tu nowa i wogóle nie dawno przeprowadziłam się do opolskiego.
Jestem w pierwszej upragnionej ciąży.
Chciałam się dowiedzieć coś na temat szpiatla u Opolu lub Brzegu tzn jakcy tam są lekarze,pielegniarki,jak traktują pacjentów.
Zastanawiam się nad wyborem szpitala w którym bede rodziła.
Za informacje z góry dziekuje.

Basiu , szpitala w Brzegu nie znam, ale w Opolu wspominam i poród i pobyt bardzo dobrze. Położne miłe , lekarze także, czysto, fachowo i przyjaźnie. Oddziały ładne i przyjemne. Jak dla mnie to Opole jest godne polecenia.
Ale jak wiesz , jak świat światem to ile ludzi tyle opinii- więc chyba musisz się sama przekonać. Znam takie, które marudziły......myśle , że to kwestia podejscia, ja mam dużą tolerancję dla ludzi i jeśli coś jest dla mnie cudownym przeżyciem to nie pozwolę aby ktoś to zepsuł.

reklama
o...dzis tłoczno widze.....sama ze soba rozmawiam :-D:-D:-D
Dziewczyny tragedia......na osiedle klonowe , na mieszkanko które zabukowałam , trzeba juz wpłacic 20 tys....a termin na 2012.......szok.......:no::szok:
Skąd ti kasę na teraz? liczyłam ze może pod koniec roku coś tam wpłacimy ale że juz?????
Anik, Madzia ile i kiedy wy wpłacałyscie na swoja chatkę??

Do góry