reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

mnie z wami tez tu dobrze nie wiem czy czasami niezadobrze:confused::-D:-D:-D
jestem uzalezniona od was:baffled:;-)
oby tak juz zostało :rolleyes:
choc czasem jest jak we włoskiej rodzine:unsure:

bardzo ale to bardzo jest mi przykro z powodu tego co sie u ani dzieje az mi sie płakac chciało
ale obawiam sie ze bedzie w tym trwac:hmm:

reklama
cherie mam nadzieje ze sie nie rozmyslisz jak sie wkoncu spotkam i nas wysciskasz:-p

emwu na scianie w tych łaznienkach to stiuki czy jakis marmur?
co do kabiny jak juz wiesz my mamy tej samej firmy tylko jedna czwarta koła
takiej juz nie mamy gdzie wcisnac
co do twojej łazienki to nie obawiasz sie ze zbyt chłodna bedzie ... ten kolor i stal
no chyba ze jakies dodatki ozywia wnetrze
u nas bedzie braz i bez mam nadziej ze sie niedługo pochwale:sorry2:

wystaw na allegro mysle ze sie sprzeda tymbardziej ze chcesz tyle z ceny zejsc

jutka fajnie ze wpadłas pewnie masz urwanie głowy nie dziwie sie ja czasami z jedna panna nie daje rady hihi
wszystkiego dobrego niech sie pieknie chowaja

aga dla tomusia z okazji 4 miesiecznych urodzinek Zdrowka

Ale ten czas leci:-D:-D:-D
Nie wyobrażam sobie już dnia bez BB:-)
Mam nadzieję że jeszcze bardzo długo będziemy tu ze sobą pisać:tak:

Sylwik aczemu dopiero we wtorek?
Ja tam sobie chlapnę dzisiaj;-)
Mały dostanie butlę wieczorem..śpi po niej ze 4 godziny więc pół kieliszka zdąży wyparować:-)
A takie święto trzeba oblać:-)

No i od nas też oczywiście ogromne buziaczki:-D

ja wlasnie pokonalam pol butelki wina
wasze zdrowie kobietki i waszych maluszkow !!

wszystkiego najleprzego :-D

nie wiem po co dzisiaj tu wlazłam, chyba, żeby teraz Ankę przeżywać . No kur... ma dziewczyna pecha i tyle. Jak on może, dziecko mu urodziła. Jeszce na ślubie to ma być najszczęśliwszy, niezapomniany dzień :-(((

dobrze ze wogole wlazlas !! stesknilam sie za toba!!

ok- kabina , ktora ja mam nie ma tego glebokiego brodzika jaki masz na mysli. Kosztowala sporo bo ok 6000 a ja chetnie sprzedam ja za mniej niz poowe ceny byleby sie jej pozbyc bo mi lezy na srodku domu . Jesli nie ty to moze kogos znasz kto bylby zainteresowany. Zaraz wkleje link zebys mogla zobaczyc o czym mowie. Kurcze nie moge znalezc fotek. Ona jest z chromowanymi raczkami i listwami. Nigdzie szyba na siebie nie zachodzi wiec latwa jest do mycia

Hüppe Refresh D-shape hinged door with fixed segments 1140 x 900 radius 570, 650800084321 - Reuter Badshop

A jesli szukasz inspiracji to ja mam takie lazienki u siebie.
Zdjecia jeszcze w trakcie budowy wiec polowa nie skonczona jeszcze byla ale jak widzisz stawiam na prostote. Wszystko w jednymkolorze.
Chromowane dodatki. Nie kazdy lubi taka surowizna ale im wiecej lazienek sie naogladasz tym bardziej wyczujesz czego chcesz a czego nie chcesz :)

Zobacz załącznik 227709Zobacz załącznik 227708Zobacz załącznik 227707Zobacz załącznik 227706Zobacz załącznik 227705Zobacz załącznik 227704Zobacz załącznik 227703Zobacz załącznik 227702

kurcze mi sie podoba ale nie wiem jeszcze jak bedzie u mnie z lazienkami ...

Czesc Kochane!
Ale sie za Wami stesknilam!!!!!!!:*
Jak to przelecialo, juz rok razem:) Rowniez zycze Wam i sobie, aby nasze forum zylo dlugo dlugo, a nasza wirtualna przyjazn byla dalej tak trwala i cudowna! Jestescie wspaniale i wiele Wam zawdzieczam za co DZIEKUJE Z CALEGO SERDUSZKA! Sciskam Was mocno:*

Udalo mi sie przeczytac kilka stron i nie moge ominac tematu Ani... Kochana bardzo zasmucilo mnie to co napisalas. Wrecz mowe mi odebralo... Ale wiem jedno, nie mozesz pozwolic zeby B tak Cie traktowal! Pamietaj, uderzyl raz, uderzy kolejny, a potem i na dziecko reke podniesie. taka jest smutna prawda. Wiem, bo sama mialam tak w domu i wierz mi, dzieci cierpia najbardziej...
Inna sprawa jest to, ze Ty potrzebujesz wsparcia, milosci i kogos kto bedzie dzielil z Toba zycie, a nie kogos kto bedzie Cie upadlal! Nie ma sensu byc z kims na sile i cierpiec cale zycie! Wiem, ze dla Ciebie to nie jest latwe, ale znajdz w sobie sile i odejdz od tych ludzi, bo tam szczescia nie znajdziesz. Przepraszam, ze pisze tak wprost, ale to tylko dla Twojego dobra i z troski o Ciebie i Maje. trzymaj sie kochana. wierze, ze bedzie dobrze i dasz rade w tym ciezkim czasie. Jestem z Toba myslami:*

A co u nas... Hmmm nom jak zwykle czasu nie mam, bo dziewczyny zajmuja 200% mojej uwgi;) jeszcze teraz chyba zabki beda im szly, bo slinia sie i wrzeszcza czasem, ze szok! Ale tak poza tym to sa kochane, bardzo radosne i czudowne poprostu:D

u nas tez czas zmian sie szykuje... postanowilismy zerwac z mieszkaniem z psychicznymi tesciami i sie wyprowadzic do Kielc, czyli moich rodzinny stron. lukasz juz szuka tam pracy i jak tylko znajdzie spadamy stad<jupi>:D

W koncu zycie jest za krotkie, zeby je marnowac...

jutka jak milo ze napisalas cos do nas :D

cherie mam nadzieje ze sie nie rozmyslisz jak sie wkoncu spotkam i nas wysciskasz:-p

emwu na scianie w tych łaznienkach to stiuki czy jakis marmur?
co do kabiny jak juz wiesz my mamy tej samej firmy tylko jedna czwarta koła
takiej juz nie mamy gdzie wcisnac
co do twojej łazienki to nie obawiasz sie ze zbyt chłodna bedzie ... ten kolor i stal
no chyba ze jakies dodatki ozywia wnetrze
u nas bedzie braz i bez mam nadziej ze sie niedługo pochwale:sorry2:

wystaw na allegro mysle ze sie sprzeda tymbardziej ze chcesz tyle z ceny zejsc

Ja tez sie zastanawiam nad brazem i beżem:tak:no i chyba poslucham rady Marty i tez postawie na stiuka lub inny styl z Magnata:tak:;-)

zaczelo sie od tego ze juz rano uslyszalam ze papiery zamieniac bede na koszt mamy.. ale puscilam to ..
wszystko bylo ladnie pieknie..
na imprezie dziewczyna świadka Bartka wzielam maje na rece.. z racji ze jest rozczepana nie chcialam zeby jej nosila.. a dodatkową sprawa bylo ze gdy bylam na 3 dni przed terminem smiala sie ze jestem wieloryb itd a dodm ze ma 22 lata.. ;]
no ale bartek wtedy smial sie z nią..
no ale do rzeczy..za pierwszym razem zabral jej Maje..
za drugim razem widze znowu taka sytuacje a ze robilam kolacje to mowie 'Bartek wez maje od niej' wchodze a ta dalej ma Maje na rekach a bartek wesolo obraca kieliszki.. nie wytrzymalam i po prostu zabralam swoje dziecko..
no i to byl poczatek..
ale jakos mu to wytlumaczylam - tak mi sie wtedy wydawalo -...nastepnie Bartek wpadl gdy karmilam Majke jak skonczylam dal ja do lozeczka a mnie zwyczajnie zaczal rozbierac..mowie mu ze nie mam ochoty..
a on mi 'teraz jestes moja zona i MUSISZ sie ze mną kochac'...zeby nie robic problemow..juz uleglam..no ale sam zauwazyl ze w tym seksie mnie nie bylo..
pozniej zaczal mi wypominac ze moich rodzicow nie ma ze mną ze maja mnie w d***** i takie tam inne ...
tak sie darl ze przylecial jego swiadek.. ofc nayebany..i chcial ze mną pogadac zeby mi wytlumaczyc ze źle robie.. ;] to ja mu tylko ze nie mamy o czym gadac .. bo jak on klocil sie z ta swoja i nam altanki o malo nie rozyebali to nikt sie nie wtracal..
to potem nagadal Bartkowi ze ja jak podalam kolacje kazalam mu ŻREĆ!!!
staralam sie caly czas opanowac choc juz wybuchalam.. no ale swiadek bartka sie stracil...
moja swiadkowa zostala..i jak byli wszyscy na dole..
mowie do niego chodz na gore ..
najpierw wzial chwycil mnie za recei zaczal mna trzepac po czym rzucil mną o podloge.. wtedy wpadla tesciowa...
to jej moi goscie powiedzieli co Bartek zrobil.. na dodatek pokazalam jej siniaki..ktore zrobil mi tydzien temu.. przez co bolerko do slubu musialam zalozyc bo mam rece obsiniaczone..

to powiedziala ze Bartek NAPEWNO mi tego nie zrobil..;]
no i on nayebany wzial kluczyki i pojechal...
za to tesciowa przylazla do mnie mowiac ze jesli go zlapia albo cos i pojdzie siedziec to ja stad wypie*dalam a Maja zostanie..!!
myslalam ze rozniose szmate..

potem Bartek wrocil i siedzieli do 1 na dole po czym przylazl na gore zarzygal cala lazienke no i spi w pokoju obok..
Aniu współczuję strasznie smutno czyta się takie rzeczy
nie chcę ci doradza bo mało się znamy ale pomyśl o sobie i Majeczce czy bedziecie szczęśliwe w takim domu? Mała jest najwazniesza i to o niej powinnaś myślec
Ja wychowywalam się w takim domu i mimo iż byłam malutka to wszystko pamiętam, tata sie póżniej uspokoił ale ja i tak nie moge zapomniec i n ie jest miedzy nami tak jak powinno kocham go bo no moj tata ale czasami tak samo go nienawidzę
Zastanów się czy chcesz dla małej taka przyszłości?

ANOOLA!!!....;-( pisałaś ostatnio o swoich wątpliwościach odnośnie ślubu...dziewczyny radziły Ci przemyśleć sprawę, odczekać...wiadomo, czas nagli i jak widać podjęłaś taką a nie inną decyzję i wiadomo, że nikt nie będzie Cię osądzał, że zrobiłaś źle itd bo to Twoje życie ale myślę, że po tym "najpiękniejszym dniu" Twojego życia wątpliwości mieć nie powinnaś! Pobicie, łzy, upicie sie do upadłego, burda na resorach w dzień ślubu to chyba jednak za dużo wrażeń!!! skoro w taki dzień doświadczyłaś wszsytkiego co może być najgorsze, skoro w ten JEDEN dzień nie potrafił się zachować jak CZŁOWIEK , uszanować Cię to co DALEJ? czy tak ma wyglądać Twoje życie??? myślę, że nie jest za późno, żeby uwolnić się od tej rodziny, która niszczy życie Tobie i z czasem zacznie niszczyć Majkę jak już tego nie robi! wiadomo, miłość jest ślepa i wiele zniesie, wybaczy ale jakim kosztem??? niech Twoje dotychczasowe życie będzie jedynie wspomnieniem za rok, dwa, kiedy będziesz mogła odetchnąć z ulgą i się uśmiechnąć, musisz mieć siłę i zdrowie żeby żyć , a masz dla kogo!!! i tego Ci życzę! ściskam!!!

Mialam wpasc tylko na chwile i zobaczyc mniej wiecej co u Was ale jak zobaczylam ze dzis mamy swoje forumkowe swieto to nie moge sie nie odezwac :tak:

Ja tez straaaaaaasznie bardzo sie ciesze ze jestescie i bylyscie cala ciaze! Swiadomosc ze zawsze mozna wpasc do kogosc na plotki bardzo umila kazdy dzien. A mi osobiscie wrecz bardzo, bardzo bo jestesmy tutaj sami (tzn. nie mamy nikogo z rodziny) i niestety nie ma tez tu zwyczaju wpadania tak po polsku "na kawke" czego bardzo mi brakuje ;-) Niesamowicie byloby kiedys sie spotkac na zywo i szczerze mam nadzieje ze sie uda.

A jesli chodzi o Anoole to bardzo przykre to co sie stalo :-( Az trudno cokolwiek w takiej sytuacji doradzac. Podejrzewam ze to wszystko jest bardzo skomplikowane dla Ani i jest duzo roznych zaleznosci o ktorych my nie wiemy. Ania, Tobie zycze duzo sily i cokolwiek postanowisz oby okazalo sie dla Ciebie i Twojego dziecka najlepsza decyzja zycia.

Witam nowe mamy!!! :happy2:

A nie wiecie dlaczego Asia ostatnio tak dlugo milczy?

Jutro mamy szczepienie. Po ostatnim tak plakal biedny. Dzis jak patrzylam jak sobie beztrosko sie smieje i macha lapkami i przypomnialo mi sie to cholerne szczepienie to sie poryczalam... Oj, mam nadzieje ze bedzie lepiej tym razem. Trzymajcie za nas kciuki, pliiis

reklama
Hej:)
my w domu caly weekend sie zle czulam...kreci mi sie w glowie i wymioty...w dodatku boli mnie glowa 24h/dongbe..
jade w srode do mamy i na badania pojde...bo ledwo chodze..;/

Rysiek ma sie dobrze..na wadze pzebil 7 kg..i wysrol z ubranek 68:)
wlosy mu urosly juz prawie na oczy wchodza a jak takiemu malemu obciac??

opalila mi sie buzka tylk oczolo biale od czapki wyglada smiesznie:)

nie nadrabiam laseczki ale mam nadzieje ze wszystkie dziecki zdrowe!!!!!!!!

wpadl mi tylko post ANOLLIIII
LASKA SPIEPRzaj do mamy!!!
dzien slubu ma byc pieknym dniem a nie koszmarem!!
dal CI probke siebie jako meza...
szanuj sie i kopnij go w dupe Kut..sa!!
alez mi podniosl cisnienie jak to przeczytalam!!!
i co to za znajomi wogole co takie walki odpierdalaa??

lec do adwokata na pewno gzies znajdziesZ darmowe porady dla bitych zon!! i pytaj po tak krotkim czasie uniewaznienie malzenstwa nie powinno byc problemem...
Maja moze miec innefo tate...

moj m dostal od ciotki po porodzie taka zawieszke "Kazdy moze byc ojcrm ale zeby byc tata trzeba byc kims wyjatkowm"

a twoj m to chyba wyjaykowy imbecyl!!
nie ma prawa cie dotykac!! i co to wogole za teksy "musisz sie ze mna kochac bo jestes moja zona"???

noz zabieraj sie stamtad bo przyjedziemy po Ciebie i Cie sila zabierzemy:)!!

Do góry