reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Powiem Ci że tego dnia kiedy wzięli krew na posiew bo ten antybiotyk która Adi brała nie działał myślałam że zwariuję. Najczarniejsze scenariusze w głowie przerabiałam. Koszmar. Jeszcze dorwałam się do netu i poczytałam to już wogóle. Kaśce nic nie powiedziałam bo i tak była zdenerowana. Z mamą jak gadałam to sie poryczałam aż z nerwów. Straszne mi się wydawało to że Ada ma zapalenie płuc. Jak się okazało - bywają gorsze rzeczy.
Kaśka moja się dziś smiała że przez Adę zabronili odwiedzin. "zagrożenie epidemiologiczne".
Dziś już się można śmiac bo dziecko z dnia na dzien wraca do życia. Już dziś podobno utrzymać jej w pokoju się nie dało. :tak:
Dobrze, że już jest lepiej i wcale Ci sie nie dziwie, że sie poryczałaś, pewnie też bym tak reagowała. Super, że ada to silna dziewczynka i radzi sobie z tym dziadostwem

Ja się tylko przywitam... Podczytuję Was kochane ale jakoś weny do pisania brak... :-(
Witaj kochana
Co słychać? Ostatnio chyba taki czas że prawie wszystkim weny brak, chyba przesilenie wiosenne

Witaj kochana
Co słychać? Ostatnio chyba taki czas że prawie wszystkim weny brak, chyba przesilenie wiosenne

Dokładnie kochana, ja już dziś w pracy pytałam, czy to przesilenie wiosenne, czy to jeszcze - albo już - nie ten czas :-) Ale tak na poważnie to dochodzą do tego wszystkiego problemy, o których człowiek nawet nie chce myśleć, o mówieniu nie wspominając :-( No i tak jedno drugie pewnie uzupełnia.. Ale w końcu kiedyś musi być lepiej :-)

My po wizycie...Jula zdrowa:tak::tak::tak::tak:pokasłuje nadal ale to podobno nastepstwa anginy wiec mamy cierpliwie czekac az kaszel przejdzie.....

Olcia u nas w nastepny wtorek ruszaja zajecia kreatywki chyba sprobujemy...jeszcze z P musze pogadac....a jak u was???

Ja obejrzłam KSD, poprasowałam zaległosci i chyba pora na jakąś książeczkę...więc żegnam sie

DOBRANOC!!!!!

Ostatnia edycja:
a ja wręcz przeciwnie najchętniej bym nic nie robiła i w dodatku jestem zła jak osa bo mała nie dała mi pospać w nocy, a teraz taka marudna jest że nie wiadomo co z nią robić.... Zaraz ją wezmę na dwór to może jej przejdzie :)

Witajcie;
u mnie dziś piękne słoneczko od rana. I już się spaceru nie możemy doczekać :).

U mnie też:)
A jeszcze do tego otworzyły u nas dziewczyny taką fajną kawiarnię w której jest wieeelki pookój dla dzieci i mnóstwo zabawek...i właśnie sobie dziś tam z Zuzią na kawkę pójdziemy:)

Dziewczyny przy moim trzecim piętrze codziennie nasuwa mi się pytanie od kiedy dzieci chodzą po schodach:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie też:)
A jeszcze do tego otworzyły u nas dziewczyny taką fajną kawiarnię w której jest wieeelki pookój dla dzieci i mnóstwo zabawek...i właśnie sobie dziś tam z Zuzią na kawkę pójdziemy:)

Dziewczyny przy moim trzecim piętrze codziennie nasuwa mi się pytanie od kiedy dzieci chodzą po schodach:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też się nad tym zastanawiam, i to od wtedy jak dostałam to mieszkanie z ZBM-u na 4 (ostatnim) piętrze :no::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry :-)

Dzieci chodzą po schodach - jak się nauczą.:-) Jasiek u mojej mamy już śmiga po schodach od dawna. Sam wchodzi i schodzi na czworaka a za rękę normalnie i trzyma sie barierki - tylko ze schodzeniem problem - tak troszkę boczkiem powolutku:tak:

reklama
Do góry