reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Dobrze, że już jest lepiej i wcale Ci sie nie dziwie, że sie poryczałaś, pewnie też bym tak reagowała. Super, że ada to silna dziewczynka i radzi sobie z tym dziadostwemPowiem Ci że tego dnia kiedy wzięli krew na posiew bo ten antybiotyk która Adi brała nie działał myślałam że zwariuję. Najczarniejsze scenariusze w głowie przerabiałam. Koszmar. Jeszcze dorwałam się do netu i poczytałam to już wogóle. Kaśce nic nie powiedziałam bo i tak była zdenerowana. Z mamą jak gadałam to sie poryczałam aż z nerwów. Straszne mi się wydawało to że Ada ma zapalenie płuc. Jak się okazało - bywają gorsze rzeczy.
Kaśka moja się dziś smiała że przez Adę zabronili odwiedzin. "zagrożenie epidemiologiczne".
Dziś już się można śmiac bo dziecko z dnia na dzien wraca do życia. Już dziś podobno utrzymać jej w pokoju się nie dało.![]()
Witaj kochanaJa się tylko przywitam... Podczytuję Was kochane ale jakoś weny do pisania brak... :-(
Co słychać? Ostatnio chyba taki czas że prawie wszystkim weny brak, chyba przesilenie wiosenne
Witaj kochana
Co słychać? Ostatnio chyba taki czas że prawie wszystkim weny brak, chyba przesilenie wiosenne
Dokładnie kochana, ja już dziś w pracy pytałam, czy to przesilenie wiosenne, czy to jeszcze - albo już - nie ten czas :-) Ale tak na poważnie to dochodzą do tego wszystkiego problemy, o których człowiek nawet nie chce myśleć, o mówieniu nie wspominając :-( No i tak jedno drugie pewnie uzupełnia.. Ale w końcu kiedyś musi być lepiej :-)
My po wizycie...Jula zdrowa

pokasłuje nadal ale to podobno nastepstwa anginy wiec mamy cierpliwie czekac az kaszel przejdzie.....
Olcia u nas w nastepny wtorek ruszaja zajecia kreatywki chyba sprobujemy...jeszcze z P musze pogadac....a jak u was???
Ja obejrzłam KSD, poprasowałam zaległosci i chyba pora na jakąś książeczkę...więc żegnam sie
DOBRANOC!!!!!

Olcia u nas w nastepny wtorek ruszaja zajecia kreatywki chyba sprobujemy...jeszcze z P musze pogadac....a jak u was???
Ja obejrzłam KSD, poprasowałam zaległosci i chyba pora na jakąś książeczkę...więc żegnam sie
DOBRANOC!!!!!
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie;
u mnie dziś piękne słoneczko od rana. I już się spaceru nie możemy doczekać
.
u mnie dziś piękne słoneczko od rana. I już się spaceru nie możemy doczekać
a ja wręcz przeciwnie najchętniej bym nic nie robiła i w dodatku jestem zła jak osa bo mała nie dała mi pospać w nocy, a teraz taka marudna jest że nie wiadomo co z nią robić.... Zaraz ją wezmę na dwór to może jej przejdzie 
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Witajcie;
u mnie dziś piękne słoneczko od rana. I już się spaceru nie możemy doczekać.
U mnie też
A jeszcze do tego otworzyły u nas dziewczyny taką fajną kawiarnię w której jest wieeelki pookój dla dzieci i mnóstwo zabawek...i właśnie sobie dziś tam z Zuzią na kawkę pójdziemy
Dziewczyny przy moim trzecim piętrze codziennie nasuwa mi się pytanie od kiedy dzieci chodzą po schodach

edee24
Mama Alanka :-)
U mnie też
A jeszcze do tego otworzyły u nas dziewczyny taką fajną kawiarnię w której jest wieeelki pookój dla dzieci i mnóstwo zabawek...i właśnie sobie dziś tam z Zuzią na kawkę pójdziemy
Dziewczyny przy moim trzecim piętrze codziennie nasuwa mi się pytanie od kiedy dzieci chodzą po schodach![]()
Ja też się nad tym zastanawiam, i to od wtedy jak dostałam to mieszkanie z ZBM-u na 4 (ostatnim) piętrze

Dzień dobry :-)
Myszqa
Fanka BB :)
Dzieci chodzą po schodach - jak się nauczą.:-) Jasiek u mojej mamy już śmiga po schodach od dawna. Sam wchodzi i schodzi na czworaka a za rękę normalnie i trzyma sie barierki - tylko ze schodzeniem problem - tak troszkę boczkiem powolutku

reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ooooo to ja juz muszę Zuzię zacząć uczyć
Tak serio to myślałam po prostu czy to nie jest tak jak np ze szczeniakami dużych psów ze nie jest to dobre dla bioderek