Jak juz bedziesz szaleć zakupowo to proponuje kupić jeszcze taki gryzaczek do jedzonka;-) super wynalazek, naprawdęAnia, Aga ...
bede kupowala na allegro tarke do jabluszka bo u nas w sklepach nie ma ich nigdzie !! kosztuje 5,50 plus przesylka ...
Tarka do owoców i warzyw dla dzieci + Gratis! K5 (938030052) - Aukcje internetowe Allegro
jak chcecie tez to kupie wiecej i odbierzecie odemnie albo bedzie pretekst zeby sie spotkac![]()

Gryzak do podawania owoców i warzyw - NUBY- SKLEP (962227501) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Konto w banku to super pomysł, mój starszy syn ma, otworzyliśmy mu na funduszu;-) Młodszemu tez tak zrobię;-)Dziewczyny a powiedzcie mi jaki prezent dziecku na chrzciny od rodzicow robilyscie? Ja bym chciala malemu taki pamiatkowy srebrny smoczek kupic i zalozyc malemu konto w banku, na ktore bedziemy mu jakas kaske skladac...moj maz nie bardzo chce ten smoczek, bo mowi ze bedzie lezal...a ja uwazam, ze fajnie zeby mial cos pamiatkowego od rodzicow....
U mnie też pampek na całą noc starcza, zakładam o 20 a sciągam o 9 rano jak wstaje;-)dokładnie ! my tez jak zakladamy o 21 to zmieniamy 7-8pomimo,ze wazy chyba z 2kg to przy pupie sucho
![]()
Trzymaj sie Kochana, tak to czasami bywa.... na poczatku zawsze jest ciężko, najwazniejsze żeby w tym wszytskim sie nie pogubic i mieć wzajemnie do siebie szacunek, nie wyzywac się, cieszyć się z wspólnych chwil. Z drugim człowiekiem po prostu trzeba nauczyć się żyć, porozmawiajcie jakie macie wobec siebie oczekiwania, bez wyrzutów, bez krzyku, spróbujcie!;-)ok ide juz spac z mala bo mam dosc..... nie mam sily juz plakac bo glowa mi peka..... wszystko co jest nie tak to moja wina codziennie mi uswiadamia jaka to ja zla jestem itp myslalam ze juz jest dobrze ale nic z tego zawsze bede ta najgorsza!~mam dosc takiego zycia.... sluchac obelg wyzwisk i martwic sie o pieniadze za co przezyje kolejny miesiac.. tak bardzo bym chciala mieszkac znow z rodzicami i julka! pomalu czuje niechce do meza..... aj przepraszam ze wam tu sie tak wylewam...oki ide bo glowa mi peknie. do jutra kochane!
Tez w tej promocji kupiłamco do pampersów to my kupilismy ostatnio w promocji w tesco 186szt Pampersa za 95zł..i powiem ze te pampersy sa genialne..
fajnie trzymaja sie pupy i faktycznie nawet zesikane sa i tak suche..slicznie pachna i sa mieciutkie
![]()

No jasne, że sądownie tzreba! Bez dwóch zdań!Bartek płakał teściowa wielkie oczy czemu odchodze..
on to chcial mie przytulic nawet ale ze łzami w oczach się nie dałam..
pozwoliłam mu tylko Maje pocałować..
i powiedzialam zeby sie zastanowil czy załatwiamy sprawe Majki w sadzie czy sami sie dogadamy..
choć przyznam ze wolałabym mieć sądowie wszystko pozałatwiane..
Ania trzymam kciuki, jestes silna kobietą, dasz sobie radę! Wspaniała i odważna z Ciebie matka, naprawdę, podziwiam Cie!Bo wiem, że łatwo jest doradzać, trudniej jest to zrobić.
To cieszymy się z dobrych wieścibardzo dziękujemy z Danielkiem za kciuki!Danielek ma zdrowe i prawidłowo rozwinięte bioderka! mam przed sobą wydruk z USG i wszystko super widać. koniec z pieluchami, które i mnie i Maluszka doprowadzały do szału!
lekarz miły i konkretny, zagadywał Danielka a ten ani nie pisnął przy badaniu (a w szpitalnej poradni preluksacyjnej płakał), opłacało się iść prywatnie.
ale się cieszę!
zmykam do nauki, dziś mąż ma dyżur wieczorny przy Danielku (hehehe, a ten jak na złość nie chce spać).

EEEE zwykłą bułkę z jabłkami, ale dobre cokolwiek;-)a jakieg kucha upiekłas? zrobiłas mi takiego smaka na ciasto że chyba męża dzisiaj do kuchni zagonię
![]()
jasne Kopciuszku, zrobie później foteczke z bliska;-) Te firanki to rolety są i były szyte na zamówienie;-) Firany i zasłony - Teresa Wojnowska - OleckoMartus a powiedz mi teraz gdzie ty kupilas te firanki do salonu?Juz wczesniej pytalam ale nie odpowiedzialas:-(robilas je sama czy moze gdzies kupowalas?Zrob fotke z bliska i pokaz jak ta roleto-firana wyglada,bardzo mi sie cos takiego podoba wiec moze spapuguje po tobie;-)