Olcia u nas w nastepny czwartek ruszaja zajecia kreatywki chyba sprobujemy...jeszcze z P musze pogadac....a jak u was???
hmm, no narazie jakoś nie dzwoniłam tam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olcia u nas w nastepny czwartek ruszaja zajecia kreatywki chyba sprobujemy...jeszcze z P musze pogadac....a jak u was???
U mnie też
A jeszcze do tego otworzyły u nas dziewczyny taką fajną kawiarnię w której jest wieeelki pookój dla dzieci i mnóstwo zabawek...i właśnie sobie dziś tam z Zuzią na kawkę pójdziemy
Dziewczyny przy moim trzecim piętrze codziennie nasuwa mi się pytanie od kiedy dzieci chodzą po schodach![]()
Madzienko, Maja tez sie bawi tylko pieskami i ludzikiem, ale strasznie mało tych klocków, a jak zobaczyłam cene w katalogu to sie troche zdziwiłam.
Dzisiaj znów wybieramy sie testowac zupki, więc przy okazji spotkamy się z innymi maluszkami.
Pogoda jest piekna, trzeba zrobic jakies porządki w ogrodzie bo jest tam pełno suchych liści i patyków, może dzisiaj się uda. Tylko, że pies szczeka jak zamiatam, albo grabię i mnie to troche denerwuje. Miłego dnia dziewczynki.
Jaś odkrył dziś piaskownice. Wcześniej na placu zabaw tylko huśtawka i konik go interesowały. Pewnie ta doniczka zrobiła swojeI dziś dzieć cały szczęśliwy bo łopatka i grabki i tyyyyyyyyyyle piachu i mama nie krzyczy ze nie wolno. No raj! Jak wzięłam go za rękę żeby już iść to zrobił awanturę. Już wiem jak będzie wesoło za każdym razem
Musimy się zaopatrzyć we własny sprzęt do piaskownicy - bo inaczej jest walka kto pierwszy ten lepszy ;-)
Mz tey juy po spacerku i po kawiarni...i Zuzia zjadła pół gofra z cukrem pudrem a mamusia z bitą śmietaną i sosem czekoladowymPotem Zuzia pojadła jeszcze troszkę piasku z piaskownicy i teraz śpi a ja idę sobie kawkę zrobić
![]()
Mz tey juy po spacerku i po kawiarni...i Zuzia zjadła pół gofra z cukrem pudrem a mamusia z bitą śmietaną i sosem czekoladowymPotem Zuzia pojadła jeszcze troszkę piasku z piaskownicy i teraz śpi a ja idę sobie kawkę zrobić
![]()