Pauluś89
Grudzień 2009
U mnie 18 w cieniuWitam sie w piękny letni dzień
U nas 20 stopni w cieniu ! Mała śpi na balkonie w samym bodziaku i spodenkach a ja myje okna ,bo juz nie moge na nie patrzec...ale naskrobałyście...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 18 w cieniuWitam sie w piękny letni dzień
U nas 20 stopni w cieniu ! Mała śpi na balkonie w samym bodziaku i spodenkach a ja myje okna ,bo juz nie moge na nie patrzec...ale naskrobałyście...
Też miałam prawo. Akurat to mnie ciekawiłoKażdy tak mówi
Na adm nie jest łatwo, bo musimy jeszcze chapnąć sporo prawa...ehh wszędzie ciężko...ale jak już rok za mną, to zdołam dotrwać do końca! Mam nadzieję hehe
Ja baniek bym się bała robić. A co do inhalatora to są na allegro tak powyżej stówyNad zakupem inhalatora już od dawna się zastanawiam. Jak któraś ma i jest zadowolona to poproszę o namiary.
A wiecie czy takiemu maluszkowi można bańki stawiać?
U mnie 18Ale w samym bodziaku? Aż tak bezwietrznie u Ciebie? U mnie pizga wietrzycho, aż mi przemeblowanie na balkonie zrobiło..zbieralam wszystko przed chwilą...
Nad zakupem inhalatora już od dawna się zastanawiam. Jak któraś ma i jest zadowolona to poproszę o namiary.
A wiecie czy takiemu maluszkowi można bańki stawiać?
Pisalyscie o tym czy wasze dzieciaczki sobie gaworza...Julka tak po swojemu rozprawia,ze nie raz naprawde idzie sie usmiac...najlepsze jet to jak piszczy-hihi.No a co do siadania to pobuje...
Buziaki ide robic obiadek.Na spacerku juz bylsymy.
Ja również mam Tako Jumper i jestem takiego samego zdania.A nasz Tako ma i twardą gondolę i kola duże pompowane ze świetną amortyzacją :-) Prowadzi się bajecznie :-)