mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no i mam jeden pokój sprzątnięty
ufff jeszcze jutro drugi i moga byc swieta
no moze niezupelnie bo jeszcze czeka mnie pieczenie ale to juz sama przyjemnosc 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko na chwilke.
Chcialam zameldowac ,ze pewnie nie bedzie mnie az do 13.04 .
Moze zagladne od czasu do czasu na chwilke a moze nie znajde na o czasu.
Wybaczycie?
Weekend bede miala zajety, w pon trzeba sie szykowac do podrozy i ostatnie rzeczy pozalatwiac w Dublinie a we wtorek ssssrrrrruuuuuuuuuuuuuu do Polski.
Karnitynko - zapisalam Twoj numer i zadzwonie .
Jesli chodzi o spotkanie to ja sie dostosuje do Waszych decyzji. Jedynie termin moze byc dla mnie problemem ale jesli miedzy 7.06 a 15.08 nie powinno byc najmniejszych klopotow z moja obecnoscia.
Buziaki dla Was i dla dzieciaczkow.
Sylwia, używam starej szczoteczki do zębów i wody z kranu :-) Nie bawię się w żadne płyny, bo nie ma to najmniejszego sensu w mojej kuchni. Za tydzień znowu będą brudne. Dobra rada dla tych co się urządzają lub będą urządzać: NIGDY JASNYCH FUG NA PODŁODZE W KUCHNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A powiedz mi czym czyscisz fugi?Bo u mnie tez by nalezalo je wyczyscic![]()
Ja polecam na fugi sodę oczyszczonaMarcin, mój lektor musiał odwołać zajęcia, więc nie musiałam się spinać ze sprzątaniem. Choć miałam wenę bo czuję wiosnę. Pobawiłam się z Frankiem, zainteresował się matą, której wcześniej nie lubił. Ale słabiutki jest, nie widzę poprawy, tak mi go szkoda. Serce się kraje. Zaraz muszę iść po Stasia, poprosiłam sąsiadkę żeby została z małym, jednak nie będę go dziś brała na dwór.
Sylwia, używam starej szczoteczki do zębów i wody z kranu :-) Nie bawię się w żadne płyny, bo nie ma to najmniejszego sensu w mojej kuchni. Za tydzień znowu będą brudne. Dobra rada dla tych co się urządzają lub będą urządzać: NIGDY JASNYCH FUG NA PODŁODZE W KUCHNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
my uzywamy bambinoTeż to mam i jest oka. Tylko denerwuje mnie, że gdy wleję odrobinę za dużo to główkę Aleksa i ciałko od spodu jest oblepione białą mazią...
Bardziej mi służy hipoalergiczny Płyn do kąpieli z oliwką z Nivei za 15 zeta. Działanie podobne a wygoda dla mnie większa.
A jakiego szamponu używacie?? Ja Delikatny szampon łagodzący też z Nivei
my powiedzielismy to samoA my dziś jedziemy załatwić chrzest dopiero:/
Zobaczymy co ksiądz powie, że mamy tylko cywilny jak zapyta dlaczego to powiem zgodnie z prawdą, że obecnie to za duży dla nas wydatek, żeby wziąć i kościelny i dziecko ochrzcić
aaaa bo on jest chyba na mróz i wiatr a nie na każdą pogodę...my też używamy i jak było zimno to się zprawdził a teraz jakoś tak nie bardzo chyba... musze kupić inny...lżejszy z filtrem.Cześć mamuśki z rana
U nas po nivea na każdą pogodę pory się strasznie zatykają na czole i policzkach i zaraz się robią takie wągropodobne krostki. Więc wniosek taki, że krem super, ale bardzo ciężki dla skóry (bo baardzo gęsty i tłusty).
Nam ksiądz nie komentował za bardzo i o dziwo polecił wziąśc przynajmniej narazie cywilny dla dobra dziecka skoro nie mozemy sie z kościelnym zebrać...az byłam w szoku normalnie !A my dziś jedziemy załatwić chrzest dopiero:/
Zobaczymy co ksiądz powie, że mamy tylko cywilny jak zapyta dlaczego to powiem zgodnie z prawdą, że obecnie to za duży dla nas wydatek, żeby wziąć i kościelny i dziecko ochrzcić