dagmar
Fanka BB :)
KAAAAWYYYY mi sie chce!
Pada i pada.
A my dzisiaj mamy z moim M randke
Idziemy sobie do restauracji za rogiem.
Polozymy Maxa spac i moj Erni posiedzi z nim. Wrocimy okolo 22, 23 wiec Max nie powinien sie do tej pory obodzic. A jak sie obodzi to Erni mu da smoka. Jesli mialby jakies problemy to zadzwoni i za 10 minut bedziemy w domu.
Ale wam zazdroszczę, marzy mi się jakieś wyjście :-)
A co u Amelki i Jonaszka?
Dzięki, że pytasz.
Bardzo dobrze u Amelki, świetnie się uczy, tylko z angielskim ma problemy.
Jonasz chory ale jak jest zdrowy to wszystko ok. chodzi do zerówki przy szkole Amelii więc idę sobie z Kajem na spacerek i zbieram dzieci po drodze i lecimy na plac zabaw.
Ja mam spacer z Kajem a dzieci się cieszą bo plac zabaw wielki

Jedyny problem taki, że po 3 dni robie jakieś pierdoły do szkoły i mam wrażenie, że do nich nie dociera, że jak matka nie pracuje to przy 3ce dzieci i tak ma co robić

ojjj gorąco..super...u nas rano było pochmurno ,ale już o 10 wyszło słonko i jest przepięknie... na spacerze oczywiście mój 'ulubiony widok' -mamuśka w krótkim rękawku i spódnicy a dziecko w grubej czapie polarowej i kapturze...echhh..
Elizka to pikuś, ja sobie idę - Kaj w body i do tego ciepła bluza dresowa rozpięta i spodenki i idzie sąsiadka (dodam, że ja się w cienkiej bluzce gotowałam)
Dziecko w zimowym kombinezonie i czapce przykryte kocem!!! i to grubym kocem, po prostu szok, to maleństwo było czerwone. Masakra
Ja biorę Azalię i rozpoczęłam opakowanie bez okresu :-) Przerw się nie robi ;-)
ja tez biore Azalie..konczy mi sie 1 opakowanie i tylko raz wzielam o dokladnej godzinie tabletce ;/...
ja juz jestem z okresem ..zaczelam brac jakos na poczatku marca i gin mi kazal az do okresu wspolzyc z prezerwatywa jeszcze..a po okresie juz bez..![]()
No laseczki ja biorę cerezete i płacę 39,80 ile dajecie za Azalię? Bo myślę nad przejściem?