reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-) i u nas słoneczko świeci od samego rana - zapowiada się całkiem przyjemny dzień:tak: więc nie ma co siedzieć w domku, tylko robić out :tak: szkoda tylko, że mój A pracuje do 17... znów samotny weekend:-(
MartaF - bidulko - coś te choróbska nie chcą się od Was odczepić:-( może to wina przesilenia wiosennego? duużo zdrówka:sorry2:

reklama
witam :(

jednak jelitówka :( i u mnie i u Szymka,zjadł dopiero o 8 rano 120ml i odrazu poszło dołem ze musiałam go przebierac,myślałam ze starsze mi pomogą ale oni nawet nie wiedzą co to są body!!!!nawet jak im pokazałam bo oczywiście musiałam przebrac małego :(
oj bidulki.. Trzymajcie się:-(
Crazy Girl bunt to dobra sprawa! A co! Oby szybko doszło do rozejmu :tak:
Doszło do rozejmu.. zdziwiłam się ale maz nalegal wczoraj wieczorem zebym sie do niego odezwala i przeprosił..

A co do tarota... Ja nie chce wiedzieć nic kompletnie nic... Bo ja i tak w gacie robie ;-) przed każdym lotem i mam wrażenie ze to mój ostatni i nie chce się bać.. nie chce wiedzieć nic.. Buu.. Wolę życie w nieświadomości..

My zmykamy na spacerek bo pogoda przepiękna...:-)Czuje sie jakbym była w całkiem innym kraju...;-)

Crazy girl masz ten sam problem co ja... latanie brr... dziwne wrażenie że to ostatni lot... a im częściej tym bardziej się boję :( teraz będę leciała z adasiem i boję się jak zniesie podróż, nie ma nic gorszego jak wzrok niezadowolonym współpasażerów ...

didi
kiedy jakiś seansik??

Ostatnia edycja:
CrazyGirl,dominika-a ja za to mogę latać i to z całą trójką-ani nie mam strachu ani nie obchodzi mnie za specjalnie opinia innych pasażerów-dzieci to tylko dzieci:)
Marta-nożesz ty ku w du mać-Ty to się masz...A modem-ja bym reklamowała:/

Hej dziewczynki!

Pogoda za oknem sliczna, zaraz wybywamy na plac zabaw potem jakies zakupki a wieczorkiem babiniec-spotkanko z dziewczynkami bez facetow i dzieciakow!!!!

MartaF-zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!

Dominika-polaczka nie musieli zatrudniac, kamerki przeciez sa! Przykro mi z powodu mandatu.

Sandrulinska-witaj! Ja niestety nie z Twoich okolic!

Milej sobotki!!!
Zmykam,pa!

dzięki dziewczyny :) może któraś chce w prezencie wirusika??:( mały ciągle tylko eee eeeee eeeeeeeeee mam dośc i na dodatek K robi do 17 :(
lubiczanka myśle ze to nic nie da,poprostu taka prędkośc a tamtych co miałam to juz dawno nie ma :(

Nadal was biedne męczy ta jelitówka:(( serdeczne współczucia... moje dziecię zasnęło przy falach AM:)

A propo polskiego autka w irlandii, moj mąż jezdził nim przez 4 miesiace, chociaż legalnie mógł tylko 2 tygodnie, ale jeżdzi się dobrze, natomiast do czego nawiązuję... do płatnych dróg. Krążyły plotki że jeżdżąc polkim autem po płatnych drogach nie płacisz bo system rejestracji nie widzi polskich tablic, być może tak było ale zmieniło się. Mój paweł jeżdził niewielkim płatnym odcinkiem M50 polskim autkiem i przyszło nam właśnie do polski mandat z karą i musielismy zapłacić 1200zł za tą przyjemność :( kolega jeżdził rok czasu tym odcinkiem i ma do zapłąty 9000zł. Chyba zatrudnili jakiegoś polaczka który rejestruje polskie tablice...
No to niez zle....9tysi:szok::szok::szok:

Marta a jkiego masz neta????
Zdrowka Wam zycze:tak:

Witam nowa foremke:-):tak:

Didi jak Anienczce powiedzialas ze na 70% chlopak to moze i mi na spotkanku cosik podpowiesz;-):-)no chyba ze na odleglosc tez potrafisz;-).

A ja chyba bym chciala wiedziec co nieco:-p:sorry2:

Wkurzylam sie na moja farme...nasadzialm truskawek i malin i mi uschly bo z apozno zebralam:wściekła/y::-D:-Da kasa mi potrzebna na szope....teraz znow posialam zbiory za 3h;-):-D

reklama
Hejooooooooo :-) no i wózeczek ochrzczony :tak: spacerek zaliczony krótki niestety bo strasznie wieje :baffled::dry: ale chłopaki jeszcze zostali na placu zabaw :tak: jak wrócą ruskie pójdą w ruch :-Djuż mi ślinka cieknie :-pZuza miała dzisiaj ponad dwie godzinki aktywności :-) bo tak to cały czas tylko je i śpi a tu jak rano ją Wiktor obudził po 9 tak przysnęła przed 12 no ale i tak większość czasu przy cycku :sorry2: wyssała mnie do cna
Martusi i wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia życzę:tak:
Mialam cos jeszcze napisać ale zabij zapomniałam:baffled:

Do góry