reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Sandrulińska może byś coś opowiedziała o sobie,co?
Gdzie mieszkasz,czy masz dzieciaczki i takie tam?
Daj się poznac :sorry2:

Ja dziś nie do życia,leże i leniuc.huję cały dzień,ale trzeba się wziąśc w garsc bo za 2 godziny M jedzie na pożegnanie koleżanki z pracy :tak:

reklama
Ja tylko na chwilke, bo zaraz pazurki musze sobie zrobic.

Ja tez wierze w takie niewiarygodne historie, sama tez pare razy doswiadczylam rzeczy ktorych sie nie da wyjasnic rozumowo.
Lubiczanko czytajac Twojego posta przypomnial mi sie film Sixth Sense.

no fakt bardzo niegrzecznie sie zachowałam:) już nadrabiam! mieszkam w ballybrack south county dublin ,w irlandii już od 3 lat... mam córeczke hanie 3 letnią i synka antosia który ma roczek:)

wyobrazcie sobie,że po napisaniu poprzedniego posta nic tylko koniecznie z domku chciałam wyjść:/Nie żebym coś czuła,poprostu nie mogłam siedzieć w domku:(Ale cieszę się,że mnie nie wyśmiałyście-przynajmniej publicznie:)
Renni-miłego pazurkowania
Kamcia-Tobie imprezowania
Sandrulina-miło Cię poznać:)
Gastone-jak znajdziesz chwilkę to napisz-ja dziwaczka lubię się bać(dlatego jestem maniaczką horrorów-ale nie o pająkach gigantach:/)
Pauletta-Ty się nie stresuj-bo Zuzia Ci spać nie będzie mogła;)
A mój J wybył do kolegi do Thurles naprawiać autko:/I tak sobie siedzę....

lubiczanka nie zazdroszczę przeżyć, nie wiem co bym zrobiła...

też wierzę w tego typu sprawy nawiedzenia itp.

ostatnio oglądaliśmy ze znajomym paranormal activities no i bałam się, a kolega chciał żeby go odprowadzić do domu hehe niby w filmie nie ma jakiś drastycznych rzeczy ale trzyma w napięciu:))

Didi-mój J zmienia klocki i tarcze hamulcowe-wyobraz sobie,że przednie klocki wymieniałam 3tyg temu a teraz miały być tylko tarcze-mechanik mówi do J-przecież te klocki nie były wymieniane-za żadne skarby.A ja nie mam żadnego potwierdzenia od tamtego mech.że to zrobił!!!!
Domonika-dzięki za tytuł filmu-ostatnio mąż Kamci mi rekalmował a ja za chiny tytułu nie mogłam sobie przypomnieć:)

reklama
Lubiczano az mi ciarki orzeszly

Ja tez wierze w takie historie...sama nie doswiadczylam ale moja mama,tata i kilka osob z dalszej rodziny
Moze kiedys cosik napisze,teraz nie mam jak
Szym wyje non-stop...nie wiem co mu jest,chyba zeby.
Wyrwal mi klawisz spacji i odstepy mi sie zle robi.
Cos sie urwako i chyba nie da sie juz zalozyc m wroci i pewnie bedzie zly,a ja chcialam tylko plony zebrac:sorry2:

Do góry