kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam sie:-)ja rowniez zycze wszystkim maluszkom zdrowka
i tym chorym i tym zdrowym;-)u nas narazie (odpukac) wszystko dobrze:-)oby nas choroby omijaly szerokim łukiem;-)mezulek dzis tylko troche chory,żoladek go boli i glowa wiec mam teraz 3 dzieci w domu
Ja jestem Sylwia ale nie wiem czy o mnie chodzi?Ale mnie to chyba bys wyczaila po nazwisku;-)mam tylu znajomych ze juz sie gubie ktora jest ktora
Witamy:-)zdrowka zycze twoim maluszkom;-)zagladaj do nas czesciej
Oby juz na dobre przeszlo;-)
Ja chyba nie mam hasła
Czy to o mnie chodzi?
Ja tez mowie ze zeby nie moga wychodzic wszystkie na raz
najwyzej kilka ale nie wszystkie.
U mojej corki byly kupki wlasnie tak
jedna na tydzien
Wiesz 1 cm termometra napewno wystarczy
moze nie meczy go wcale ta kupka bo moim zdaniem by wyszla
Ojej nastepny chory:-(same widzicie jakie te pogody sa zdradliwe:-(

Asia, wiesz co ja nie widzę jakiejś znaczącej poprawy. Opukuję go, bierze antybiotyk, wykrztuśne ale nie słyszę żeby mu się odrywało. Kaszel ciągle go męczy. Już nie wiem co mam robić.
Udało mi się ustalić, że 12 miesięcy. Nie wiem tylko czy nie dotyczy to jedynie kobiet, które zmniejszają etat.
He he, no musisz sprawdzić. Ja też mam teraz niskie libido. To ponoć normalne przy karmieniu piersią. Nadrobiłam w drugim trymestrze ciąży, wtedy libido miałam bardzo wysokie.
Georgina, cieszę się razem z Tobą. To cudowne gdy marzenia się spełniają. Czekamy na szczegółową relację z zaręczyn.
Cherie, gratuluje! Pozostałe 3 pójdą Ci jak z płatka :-)
Karnitynko, wszystkiego najlepszego dla T. Bawcie się dobrze.
Dagmar, współczuję, oby Jonaszek nie cierpiał bardzo, mam nadzieję, że leki złagodzą jego ból i pozwolą spokojnie przespać nockę.
A właśnie, oglądały mój profil ostatnio na nk niejaka Sylwia, Marzena i Patrycja. Domyślam się, że to któraś z was, ale nie otrzymałam zaproszenia żeby chociaż po dzieciaczkach się domyślić :-)
Ja jestem Sylwia ale nie wiem czy o mnie chodzi?Ale mnie to chyba bys wyczaila po nazwisku;-)mam tylu znajomych ze juz sie gubie ktora jest ktora

witam!
okropnie dawno mnie nie było, ale mam istne urwanie głowy!
Rozalka choruje na całego od czwartku zastrzyki bierze ma zapalenie zatok, gorączkę miała nawet 40,3! ma juz sie troche lepiej choc kaszle przerazliwie.
Jakby tego było mało, wczoraj w nocy Anielka kilka razy zakaszlała, wiec pojechalismy z nią na izbę do szpitala i co sie okazało, że mam super wyczucie, początek zapalenia oskrzeli! bidula tez dostała zastrzyki i inhalujemy sie ostro mam nadzieje, że pomoże, bo w Wielkanoc chrzciny!
Roboty mam co nie miara, bo niestety musze robic w domu, żadna restauracja u nas nieczynna, terminu zmienic nie mogę bo chrzestnym tylko ten pasuje, jedno musi dojechać z monachium drugie z budapesztu.
mąż mój absolutnie nie ma mi jak pomóc, bo cholera pracuje od8 do 20! ale rozkrecamy centrum ogrodnicze więc musimy korzystać z zaczynajacego się sezonu.
az dzisiaj dopadła mnie załamka, dzieci chore, ja w areszcie domowym, nie moge nic zalatwic, dodatkowo R mnie podkurzyl i ryczalam az zapuchłam!
ehhh!
troche kiedys w nocy poczytałam co tam sie u was wydarzyło.
przedewszystkim zelektryzowała mnie i zbulwersowała sprawa Anulci naszej. nie wiem jak teraz sprawy sie maja, ale szczerze mówiąc zwyklinałam B jak tylko potrafiłam. współczuje ci przezyc i tzrymam kciuki na lepsza przyszłość.
steskniłam się za Wami niemożebnie, jak to rozalka mówi.
Buziam Mamusie i dzieciaczki, podwójnie te chorujące.
Witamy:-)zdrowka zycze twoim maluszkom;-)zagladaj do nas czesciej

A jeszcze jedna sprawa, póki nie zapomnę.
Lolek ma problemy z oczkiem jak NeSSi maluch. I próbowalismy wszystko, całkowicie wszystko i było raz trochę lepiej, a potem dużo gorzej.
Aż 3 dni temu stwierdziłam, że mam już serdecznie dość tego oka i niech sobie ropieje, a co mi tam. Tylko wycierałam jak już coś wylazło, ale samego oka nie tykałam niczym. I wiecie co ?
Przestało ropieć... :-) Nawet jak płakał dziś wieczorem tak strasznie to nic a nic z tego oka nie wylazło![]()
Oby juz na dobre przeszlo;-)
ja nie miałam nikogo!
JULKA32 jakie jest haslo do aguagu???
Ja chyba nie mam hasła

dzieki na pewno sie pzyda.. ktos mi wczoraj polecil szampon do skory atopowej..wiec kupilam... wykapalam małą i co???? po 15 minutach cala w kropkach!!!!! juz nic nie stosuje bede ja myla w samej wodzie!!!!!!!
Czy to o mnie chodzi?
Nie wydaje mi się to możliwe, 2, 3 ale nie wszystkie ...
Ja tez mowie ze zeby nie moga wychodzic wszystkie na raz

nam lekarz powiedzial, zeby nie przejmowac sie jesli u dziecka karmionego piersia jest kupa nawet tylko raz w tygodniu, bo ten pokarm dobrze sie wchlania, ale jesli brzuszek jest wzdety a maluch marudny to mozesz pokroic czopek glicerynowy na 4 albo nawet wiecej czesci i wlozyc jedna.
Mozna tez podraznic odbyt termometrem, ale ta metoda mnie nieco przeraza.
A przy okazji zapytaj pediatre jakie ma zdanie na ten temat. Niektorzy zalecaja syrop lactulosum, ale bez konsultacji z lekarzem ja bym nic nie podawala.
U mojej corki byly kupki wlasnie tak

Dzięki dziewczyny, wyślę męża po czopek glicerynowy. Termometrem próbowałam, ale po włożeniu na 1 cm tak się bałam, że wyjęłam od razu ;P Jak już zrobi kupę to będzie pewnie tyle jej, że będę uciekac w popłochu... Bo aż na rękach czuje, że jest strasznie ciężki
Wiesz 1 cm termometra napewno wystarczy

Danielek przeziębiony... katar ma okropny, w piątek aż mi się dławił i krztusił. także nockę przed egzaminem miałam nie przespaną. już zapowiedziałam w domu, że dopóki nie zrobią czegoś z piecem (nie obchodzi mnie co, niech i kupią nowy!) to zostajemy u moich rodziców. w lany poniedziałek chrzciny, jeszcze brakuje tego żeby się bardziej rozłożył...
a mnie ząb boli... jadłam wczoraj keksa z bakaliami i aż mi chrupnęło coś między zębami...nie wiem czy sobie kawałeczka zęba nie ułamałam, albo plomba mi wyleciała... ale boli jak cholera :-(
Ojej nastepny chory:-(same widzicie jakie te pogody sa zdradliwe:-(