reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć!

Ja też sprzątam. Wczoraj skończyłam kuchnię o 1 w nocy. Bo przy Jaśku to nic się nie da zrobić. Myłam wczoraj okna w salonie - ja stoję na parapecie a dzieć mój kochany odsuwa mi krzesło spod okna i się śmieje :-)
KAWA KAWA KAWA :-D

Agaciu - przyszła kurteczka jest cuuuuuuuuuuuuuuudo. Jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!
I za rajstopki też :-)

Witajcie :D
Janie wiem, czemu wy się w facebooku nie możecie połapać. Dla mnie tam żadnej filozofii nie ma :D

Oświećcie mnie gdzie ja tu emotki znajdę?

Moja od kilku weszła w okres buntu przejawianego rykiem przeokropnym jak tylko robię coś nie po jej myśli. Ja na razie po prostu nie reaguję i robię dalej to co mam robić albo po prostu jak mi się np. wyrywa przy przewijaniu i ryczy to wychodzę z pokoju i zamykam drzwi i mówię jej że mama przyjdzie jak się uspokoi (nie wiem czy rozumie ale i tak wychodzę bo sama się muszę uspokoić momentami) :)
Majka tez czasem sie buntuje, zle ja nie wychodze, tylko siedze spokojnie przy niej i sie na nią nie patrzę, więc ona tak chodzi w kółko i krzyczy, płacze i w końcu przestaje. Kiedyś tak wytrzymała 10 minut, jeszcze bardziej ja złościło, że sie na nia nie patrzę, ale dało efekt, gorzej jak mam zły dzień i nie starcza mi cierpliowści na wysłuchiwanie płaczu.

Też przechodziłysmy katar, ale zastosowałam Nasivin i po 2 dniach przeszło.

Kupilismy małej kuchnie, wkleje zdjęcia później bo teraz nadrabiam zaległości internetowe, Spalił nam sie zasilacz i przez kilka dni zostaliśmy bez komputera, ciężko tak, szczególnie jak człowiek jest przyzwyczajony, że codziennie sie go włącza :-)

hej hej hej :-) pamietacie mnie jeszcze??:zawstydzona/y: Fifii właśnie padł jak stonka gdyż cały dzień nie zmrużył ślepia więc juz od 19 został wykąpany i uśpiony:-) mężulek skoczył po piwko i zaraz będziemy się relaksować:tak: oj ja juz okna myłam w zeszły weekend i posprzątane mam w domku zrersztą ja mam cały czas czysto więc wielkich porządków światecznych nie robie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ostatnio wybralismy sie na wiosenno letnie zaku[y dla Filipka bo juz moje dziecko nie mialo w czym chodzic:-p:-p:sorry2::sorry2: zaopatrzylismy sie tez w zestaw do piaskownicy hihi wiec niebawem bedziemy szalec w piasku hihhi:-D i znalazlam w castoramie taka fajna mate do wanny w Żabki cos w podobie jak ma Agatkas wiec teraz juz pluskamy sie w duzej wannie:tak: wogule duzo sie dzieje wiec musialabym pisac i pisac :-D:-Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i o malo bym nie zostala mamusią 2010 grudniową:szok::szok::szok::-D:-D chociaz jeszcze zanim okresu nie dostane to nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D
ok buziole moje krejzole:-D:-D:-D:-Dpappapaa sorki ze tylko o sobie ale ja nie na CZASIE OSTATNIO JESTEM:zawstydzona/y::-p:sorry2:

reklama
Do góry