wiktoria12
Mama i żona :)
I jak Dowikla dajesz rade sama???bo mi nadal m brakuje jakos nie moge sie przyzwyczajic ze go nie ma i jeszcze nie gadamy przez kompa bo nie ma internetu więc tylko przez tel.. a mamnową fryzurke zapomniałam wam powiedziec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chwal sie kochana juz focika wysylaj migiem;-)I jak Dowikla dajesz rade sama???bo mi nadal m brakuje jakos nie moge sie przyzwyczajic ze go nie ma i jeszcze nie gadamy przez kompa bo nie ma internetu więc tylko przez tel.. a mamnową fryzurke zapomniałam wam powiedziec
Napewno sie pochwale ale moze jutro bo teraz nie mam czym fotki zrobic musze baterie kupicto chwal sie kochana juz focika wysylaj migiem;-)
tak więc czekamy ;DNapewno sie pochwale ale moze jutro bo teraz nie mam czym fotki zrobic musze baterie kupic
Natala my to chyba same zostałysmy

Nie chce mi sie nic:-( a pranie czeka
o widzisz....gafa
KERNUS
To Klaudia spi;-)
To dlugo sterczalas przed inkubatorem![]()
;-)

ale jeszcze nie skaczę z radosci bo musze upewnić się, ale 99% to to

chyba czuje jak się niecierpliwie