reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ewelcia gratuluje ząbka :-)
Aania filmiki super:tak: i ja się piszę na domowego grilla tylko dajcie cynk gdzie i o której :-) frog służę transportem;-)
Wicie co właśnie oglądam relację z witania trumny z ciałem prezydenta na okęciu i powiem szczerze że wg mnie zrobili z tego uroczystość pogrzebową a przecież pogrzeb dopiero będzie :confused2: i mam lekki niesmak w związku z tym dużo lepiej zorganizowali to Rosjanie wg mnie skromnie w ciszy z najwyższymi honorami to nie mogli tego tak zrobić tutaj?? po co te przemówienia i pielgrzymki aby trumnę pomacać :sorry: ale to tylko moje odczucia:sorry:

Ewelcia trzeci zabek to cos - gratki dla synka:-)

Pauletta dziekuje za poropozycje transportu jesli tylko cosik sie zorganizuje to sie doczepie:tak:
Mozesz wpadac z tym praniem, czekam na ciebie:-p
Wiecie co tak ogladam ten kondukt zalobny z cialem prezydenta. I jedno mnie troszke zasmucilo - rozumiem prezydent, glowa panstwa ale gdzie w tym wszystkim miejsce dla Pierwszej Damy, zawsze stala u boku meza razem z nim poleciala do tego nieszczesnego Katynia i wszyscy o niej zapomnieli, zostawili, rozlaczyli ja z mezem.:-:)-:)-(Az sie poryczalam, ze zamiast w takiej chwili dopilnowac by oboje razem przybyli do Polski i by oboje byli pochowani razem z takimi samymi honorami to o tej biednej kobiecie zapomieli, pomineli i rozlaczyli z mezem na tej ostatniej ich wspolnej drodze zycia. Ja chyba bym powstala z grobu jesli by mnie tak potraktowano:-:)-:)-:)wściekła/y:Strasznie mi z tym zle, nie moge tego pretrawic choc wiem ze ona byla tylko jego zona ale to nie znaczy ze nie zasluguje na honory jako Pierwsza Dama :-:)baffled:
No wyrzucilam to z siebie...

Pauletta dziekuje za poropozycje transportu jesli tylko cosik sie zorganizuje to sie doczepie:tak:
Wiecie co tak ogladam ten kondukt zalobny z cialem prezydenta. I jedno mnie troszke zasmucilo - rozumiem prezydent, glowa panstwa ale gdzie w tym wszystkim miejsce dla Pierwszej Damy, zawsze stala u boku meza razem z nim poleciala do tego nieszczesnego Katynia i wszyscy o niej zapomnieli, zostawili, rozlaczyli ja z mezem.:-:)-:)-(Az sie poryczalam, ze zamiast w takiej chwili dopilnowac by oboje razem przybyli do Polski i by oboje byli pochowani razem z takimi samymi honorami to o tej biednej kobiecie zapomieli, pomineli i rozlaczyli z mezem na tej ostatniej ich wspolnej drodze zycia. Ja chyba bym powstala z grobu jesli by mnie tak potraktowano:-:)-:)-:)wściekła/y:Strasznie mi z tym zle, nie moge tego pretrawic choc wiem ze ona byla tylko jego zona ale to nie znaczy ze nie zasluguje na honory jako Pierwsza Dama :-:)baffled:
Zaraz Paweł przyjedzie z praniem ja nei mam zamiaru tego dźwigać :sorry:
A co do Pierwszej Damy to nie tak jak myślisz to nie specjalnie ich rozłączyli:no: po prostu jeszcze nie zidentyfikowano jej ciała:no: masakra...

Mialam pisac ale widze, ze juz Pauletta napisala... ;-) Jeszcze niestety nie zidentyfikowano jej ciala :-(
Tylko wkurza mnie, ze media takie sprzeczne informacje podaja!!! Wczoraj mowili, ze Jaroslaw zidentyfikowal cialo Lecha i Marii... A dzisiaj widze, ze jeszcze jednak JEJ nie zidentyfikowali.
Tak samo z tym pasem startowym... Raz podaja, ze samolot rozbil sie zaledwie 100m od pasa startowego a innym razem, ze ok. 2 km!!! Rozbieznosc niemala...
Misia, Moniadan z rodzinka juz jest w domu. Gadalam z Monia przedwczoraj, to z Emcia bylo juz lepiej. Ale najswiezszych info nie mam...

Zaraz Paweł przyjedzie z praniem ja nei mam zamiaru tego dźwigać :sorry:
A co do Pierwszej Damy to nie tak jak myślisz to nie specjalnie ich rozłączyli:no: po prostu jeszcze nie zidentyfikowano jej ciała:no: masakra...
Dokładnie tak!Dopiero 24 ciała zidentyfikowano,resztę niestety nie,a wśród nich niestety Maria Kaczyńska.nawet komentator,opowiadając co się dzieje na lotnisku i w kondukcie żałobnym ulicami Warszawy mówił o tym.Ale mówiono też,że prawdopodobnie jednak pochowają ich razem,że się połączą,ale niestety nie mogli dziś:-(

Witam już prawie wieczornie...
Przepraszam za mnie,ale ja naprawdę tylko płakać mogę...Dziś J zabrał mnie dfo sklepu na zakupy-żebym przed tv nie siedziała i atmosfery grobowej nie stwarzała(ryk i płacz),ale nie mogę oderwać swoich myśli od wczorajszej katastrofy-dlatego też nie piszę-bo po co Wam nastroje psuć...Choć w związku z przepięknym słonkiem na dworze rozpaliliśmy i my grillka-i tak mnie ogarnął spokój,radość nieopisana,że moja najbliższa rodzinka jest w komplecie.I tak jak chyba Dytka(?)napisała wczoraj(a może Larcia?)jeżeli miałabym zginąć w jakiejkolwiek katastrofie to chciałabym aby razem ze mną była cała rodzina-bo gdybym była sama zostawiłabym J z 3ką dzieci,a ich samych osierociła,gdyby np.to oni lecieli w życiu nie przeżyłabym takiej tragedii:(((
Co do pary Prezydenckiej-pomyślcie sobie,że nie ważne gdzie są ich ciała-oni już na zawsze się połączyli i oby w lepszym świecie(taki promyczek pozytywu na koniec)

To Moniadan napisała,że nie lubi latać nie w komplecie bo jak mają zginąć to albo wszyscy razem albo nikt.Podpisuję się pod tym...Choć to byłaby ogromna strata dla bliskich,wolałabym odejść z tego świata razem z mężem i dzieckiem,niż musieć przeżyć ich śmierć i zostać sama.To egoistyczne może,ale tak właśnie myślę.Zresztą i tak bym chyba tego nie przeżyła...:-(

To Moniadan napisała,że nie lubi latać nie w komplecie bo jak mają zginąć to albo wszyscy razem albo nikt.Podpisuję się pod tym...Choć to byłaby ogromna strata dla bliskich,wolałabym odejść z tego świata razem z mężem i dzieckiem,niż musieć przeżyć ich śmierć i zostać sama.To egoistyczne może,ale tak właśnie myślę.Zresztą i tak bym chyba tego nie przeżyła...:-(

Nie wiem czy egoistyczne...J się ze mną zgadza...ale każdy może mieć inną opinię:) i dziękuję za sprostowanie;)

reklama
Witam!
Wczoraj poszłam sie polozyc o 19 i obudziałam sie o 7 rano :szok: spałam cała noc w ciuchach nie umyta, M nie chciał mnie budzic, zajął sie dziecmi, dobry mąz :tak:
elektryk zabrał nasza płyte do gotowania, wczoraj zrobilismy grilla, a dzis pizza, ciekawe kiedy będe mogła normalnie gotowac :sorry: piekarnik połaczony z płytą i tez nie działa,m bo korki sie bezpieczniki sie popaliły

Dziś mielismy fajny dzien, Emcia zaczęła lepiej jesc, miała drzemke 3h, my w tym czasie wysprzątalismy chate, w tym trzepanie dywanów, mycie podłóg itp
pozniej polezelismy na ogródku, a pozniej na salthill, na plazy mnóstwo ludzi, dzieciaki sie wybawiły, Emma zdziwiona na widok i dotyk piasku :-) Eryk w majtach biegał po wodzie :-)

Karolinanicola to masz jakies zdolnosci z tymi snami, a o co chodzi z ta puszka metalu?

Misia Emcia ogólnie dobrze, ale martwo mnie to ze ma bardzo kiepski apetyt, najchetniej jadła by ciagle prazynki, np jak je obiadek to trzyma prazynki w raczce i nimi zagryza zupke :sorry: no ale wazne ze cos je, dzis zjadła dwa danonki tez ze zmakiem a na wieczor wypiła mleczko z kaszka i trzymajcie kciuki zeby nie zwróciła

w ogole tak dziwnie bo zaden z chłopakow sie nei zarazil tzn ani moj Sz. ani Eryk ale tez moj tata, a wszystkie dziewczyny złapały wirusa, ja, Emcia, moja mama, babcia i dwie siostrzenice... moze jakas odmiana atakujaca tylko kobietki...?

Dziewczyny z Galway, wiecie gdzie mozna kupic elmex płyn zielony, przywiozła sobie z Pl bo musze uzywac i cholerka Eryk mi wylał i wlał sobie wode do zabawy, ale była zła :angry::angry::angry: w kosmetycznym koło papu nie ma
Misia a kiedy ty wracasz?? moze kupiłabys mi ten elmex jesli to nie kłopot...?

Lewcia Wszystkiego naj!!!

Ostatnia edycja:
Do góry