reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Crazy Girl, my tez Adzie podcielismy jakies poltora m-ca temu. Niby niewiele ale roznice widac. Teraz faktycznie ksztaltu i objetosci nabraly. Ale krecic sie jej zaczely, wiec na dlugosc nie widac:-D
mamo-Ady :-D a moze "puści" jej sie włos szybciutko ;-) i kity czesac będziesz:tak:
apetytu dla Adusi !

spinek, kokardek, gumek, frotek mam w domu tysiące :confused2:
No taka mam nadzieje:tak: Moze ja tez juz za wczasu nakupuje gadzety do wlosow, to moze je jakos przywolam:sorry::confused2: Tak jak przywolywanie wiosny za pomoca Marzanny:-D:-D:-D

Co to ja chcialam jeszcze:
Tichonek, Dyta, Karolinanicola... Dobrze kojarze, ze Wy dzisiaj urodzinki Agatki swietujecie?:confused2: Bawcie sie dobrze i sie nie popijcie tam, bo Martini z ogorkiem pewnie litrami sie bedzie lalo:-D:-D

A my wlasnie zaproszenie na sobote na urodziny kumpla dostalismy ale, ze Ada chora, A. do 18. w pracy, to rezygnujemy.
Aaaa!!!! I wyjazd do Dublina nam sie na dniach szykuje:-) Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy, bo A. dzisiaj grafik przyniesie i wtedy zobaczymy, kiedy ma wolne. Raczej to bedzie w tyg. i juz dzisiaj zaczne go na Ikee namawiac:-D:-D To ktora z Dublinianek wstepnie chetna na kawke?

reklama
To ja jeszcze raz pochwalę CORYZALIA
Tak żebyście zapamiętały i w Polsce nabyły bo to jest lek niezastąpiony (u nas przynajmniej) Wczoraj rano zaczęło leciec jej z noska i cały dzień leciało i leciało i biedna nie mogła spac wieczorem.. Dostała 4 razy po 2,5 ml i dziś prawie śladu nie ma po katarze i dziecko happy!

Córcia doprowadza mnie do szewskiej pasji:no::no::no::crazy:, marudzi od rana, śpi po 10 minut, nie ma jak wziąć się do roboty

do jutra jej minie,mój miał taki humor wczoraj ale dzisiaj juz wrocił do normalności:D

sofik rozumiem:) jeszcze nie raz wypijemy kafusieee:D:D:D

a ja dzisiaj umówiłam sie na grilla o ile kiełbaska dojedzie:)lubiczanka jak nie masz planów to może sie przyłączysz???od razu jak dzieci odbierzemy:D no i musowo spacerek między 14 a 15???

Ale dziś jesteście od rańca produktywne-szok normalnie
Sofik-potwierdzam,spotykam się z Martą i odpukać zdrowa jak rydz jestem i moje dzieci też:)
Margaritta-ło mamusiu-piękne warkocze...Pamiętam jak moja starsza siostra mnie tak czesała i w kłosa jeszcze...Ja nie potrafię,ale Dadzia zazwyczaj w dwóch kicuchach chodzi(nie powiem kitkach,bo ma włoski jak mysie ogonki:/)
Asieńko-cieeeerpliwości życzę:)
Marta-spacerek być musi:)
I jeszcze o pochówku się wypowiem-z całym szacunkiem dziewczynki,ale porównujecie śp.parę Prezydencką do np.Mickiewicza czy Kościuszki?Proszę Was...Niech mi ktoś napisze czymże takim się oni zasłużyli???a ze w taki a nie inny sposób zginęli-to pochowajmy na Wawelu wszystkie 96ofiary...Przepraszam już nic nie będę mówić-mam ogromny szacunek do ofiar sobotniego wypadku,ale pomyslcie sobie logicznie...I Misiu(bez obrazy)-wydaje mi się,że dobrze,że teraz ludzie o tym mówią-bo kiedy,po fakcie?Wiem,że decyzja zapadła,ale chyba każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii:)

lubiczanka a ja sie będe o Panią prezydentową kłócic!!!! i koniec!!! :)))) nie no żartuje ale kobieta dobra była,zrobiła wiele i myśle ze każdy kto oglądał program w którym pokazywali ile dobrego zrobiła przyzna mi racje:))) będe przed 14:D:D:D

Hej,

margaritta-wow ale super warkocze.Dla mnie "dobieraniec" to jakas czarna magia, wiec jak moja Nati bedzie miala juz takie piora jak twoje dziewczynki to poprosze Cie o przeszkolenie!!!

mamoAdy-z Toba zawsze kawci sie napije! Wiec daj znac jak cos.

renni juz teraz Twoja Nati ma takie wloski,ze mozna spróbować :tak: tylko zeby się "dała":-D to zrobimy zbiorowe szkolenie jakies moze:eek::-D

Dobieranego czesze tez w koło głowy taka "korona " sie to nazywa.Za to w kłoska nie umiem:zawstydzona/y:

i nadal słonka brak :sorry:

reklama
Marta-ja się kłócić nie chcę,ale dużo jest ludzi"czyniących dobro"...I przypuśćmy umiera ze starości powiedzmy pani Kwaśniewska(tfu,tfu-splunęłam)-ona robi naprawdę duuuużo dobrego-w związku z tym pochowamy ją na Wawelu?
Chodzi mi raczej o to,że tam są pochowani nasi Królowie,Piłsudski,Sikorski i raz jeszcze wielkie sorki i z wieeelkim szacunkiem,ale nie sądzę,żeby Kaczyńscy dorównywali im choć w części w zasługach:(

Do góry