lady_Zgaga
Fanka BB :)
Crazy Girl, my tez Adzie podcielismy jakies poltora m-ca temu. Niby niewiele ale roznice widac. Teraz faktycznie ksztaltu i objetosci nabraly. Ale krecic sie jej zaczely, wiec na dlugosc nie widac
Moze ja tez juz za wczasu nakupuje gadzety do wlosow, to moze je jakos przywolam
Tak jak przywolywanie wiosny za pomoca Marzanny

Co to ja chcialam jeszcze:
Tichonek, Dyta, Karolinanicola... Dobrze kojarze, ze Wy dzisiaj urodzinki Agatki swietujecie?
Bawcie sie dobrze i sie nie popijcie tam, bo Martini z ogorkiem pewnie litrami sie bedzie lalo
A my wlasnie zaproszenie na sobote na urodziny kumpla dostalismy ale, ze Ada chora, A. do 18. w pracy, to rezygnujemy.
Aaaa!!!! I wyjazd do Dublina nam sie na dniach szykuje:-) Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy, bo A. dzisiaj grafik przyniesie i wtedy zobaczymy, kiedy ma wolne. Raczej to bedzie w tyg. i juz dzisiaj zaczne go na Ikee namawiac
To ktora z Dublinianek wstepnie chetna na kawke?

No taka mam nadziejemamo-Adya moze "puści" jej sie włos szybciutko ;-) i kity czesac będziesz
apetytu dla Adusi !
spinek, kokardek, gumek, frotek mam w domu tysiące![]()

Co to ja chcialam jeszcze:
Tichonek, Dyta, Karolinanicola... Dobrze kojarze, ze Wy dzisiaj urodzinki Agatki swietujecie?

A my wlasnie zaproszenie na sobote na urodziny kumpla dostalismy ale, ze Ada chora, A. do 18. w pracy, to rezygnujemy.
Aaaa!!!! I wyjazd do Dublina nam sie na dniach szykuje:-) Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy, bo A. dzisiaj grafik przyniesie i wtedy zobaczymy, kiedy ma wolne. Raczej to bedzie w tyg. i juz dzisiaj zaczne go na Ikee namawiac