reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

U nas do 17 wody nie ma :baffled: ale to mam nadzieję tylko jeden dzień :confused2:

Nie mam humoru totalnie.Antek ma po raz 3 antybiotyk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
z ucha leci mu jak z kranu,ropa straszna :-:)-(
już 5 tygodni się męczy,on sam ma już dosyc i pyta ze smutkiem dlaczego on musi chorowac :zawstydzona/y:
Lekarz wysłał list do laryngologa,ale zanim my się tam dostaniemy to pewnie wieki miną :-:)wściekła/y:
teraz dla odmiany Zinnat :baffled:

Ewelcia w takim wypadku chyba na weekend nie będziemy się ruszac z domu :-:)-:)-(

ale zadzwonili ze szkoły,pierwszej z trzech z zapytaniem czy dalej jesteśmy chętni na posłanie tam Antka.Jedyny plus dzisiaj :happy:

reklama
Dziewczynki, znacie jakas stronke z ogloszeniami odnosnie pracy w IE?
Kolezanka z PL dzisiaj do mnie maila napisala, ze kiepsko u nich z praca i poprosila o pomoc. Tylko ja nie wiem, gdzie szukac, bo odkad tu jestesmy na szczescie (odpukac) zadne z nas nie musialo...
Anineczko, trzeci antybiotyk :-( Bidulek :-(

Anineczko-noż kurczę-nie dziwię się wcale,że i Wy i Antoś jesteście juz tym wszystkim najzwyczajniej wyczerpani:(Mam nadzieję,że pasmo chorób wirusów i innych "pasożytów"będzie już wkrótce poza zasięgiem naszego forum.Tymczasem mocniachnego przytulaska przysyłam i pogody ducha życzę:)

renni juz teraz Twoja Nati ma takie wloski,ze mozna spróbować :tak: tylko zeby się "dała":-D to zrobimy zbiorowe szkolenie jakies moze:eek::-D

Dobieranego czesze tez w koło głowy taka "korona " sie to nazywa.Za to w kłoska nie umiem:zawstydzona/y:

i nadal słonka brak :sorry:

-A ja wlasnie ja opitolilam.:tak: (ale tylko tak z dlugosci)
No nic wloski odrosna, wazne jest aby tylko dala sie tak uczesac.

Nawet Cie nie wywolywalam publicznie, bo i tak bym Cie sciagnela na kawke:-D:-D:-D Wiec teraz sie boj, bo kazda moja wizyta w Dublinie bedzie jednoznaczna ze spotkaniem, chocby nawet 30 min.:tak:;-):-)

30 min? Przesadzilas moja droga, rozumiem 23 moze w porywach 28 minut, ale 30 to chyba lekka przesada.:-D:-D:-D

anineczko-buziaczki dla Antka!

Karolinanicola-milego swietowania

Ostatnia edycja:
Mamo Ady-oczywiście wystarczy w wyszukiwarkę wpisać,ale najlepiej i najpewniej-a juz z pewnościa bez posredników wystarczy wejść na stronę FASu np z Waszego regionu i tam szukać:)Tylko trzeba pamiętać,że PPs to podstawa(niezbędna)

anineczko Ty jak Ty - dzieciaka szkoda:-( i tak mozna? antybiotyk za antybiotykiem??:eek: buziole dla niego .No dobra i dla CIę tez ;-)

w Ire wody nie ma:szok: zamarzła?:-p

mamo_Ady z lekką nutką nieśmiałości przypominam Ci,ze i ja mieszkam w Dublinie:cool2:

jak zimno:baffled: grzanie włączyłam:confused2:

lasencje ale jestescie produktywne no co dokoncze jedna strone patrze juz nastepna..haha

Anineczka..zdrowcia dla Antosia...biedactwo musi tak sie meczyc
Karolinanicola..zdroweczka dla córci..

tyle pisalyscie wczoraj o pralkach i filtrach ze ja tez musialamz ciekawosci odkrecic ten moj na dole znaczy pralki i pierwsze slowa jak go wyjeclam to" o ja pier....le.." kazda krateczka zatkana papierami normalnie na 0,5 cm plus 2 e drobnymi , kilka srubek i 3 wsowki do wlosow..hahaha... teraz wiem dlaczego jak wirowala mi ro jeszcze troszke wody stalo i pranie zrednio odwirowane a dzisiaj jak wywirowala to prawie suche ...

no i mam problem z Alutem..placze mi bo nie chce chodzic do rzedszkola poniewaz nie rozumie ..on chce chodzi do Pl szkoly.. juz nie wiem co robic..teraz tez bedzie mial miesieczna przerwe jak polece do Pl a pozniej juz od wrzesnia szkola.. hmm.. musze P zmobilizowac niech mowi do niego po angielsku

corka spi.. wiec pomylam jzu podlogi..pranko powiesilam.. i czas na herbatke chyba

anineczko współczuje,wiem co czujesz bo Szymek taki malutki a też już 3 antybiotyk:/

lubiczanka małe sprostowanie:) mam wode!!!:D:D:D

reklama
Marta-musisz smiesznie wygladac dzisiaj chyba:-D
slyszalyscie ze loty odwoluja,erupcja wulkanu na Islandii.Dobrze ze ja nigdzie nie lece.Mama juz do mnie dzwonila spanikowana,zeby z domu z mala nie wychodzic bo to szkodliwe (w PL w TV tak mowia):eek::eek::eek:A na co to ma szkodzic jak to jeszcze nie opadlo?Mam sie zamknac w domu?do kiedy?:sorry::eek:
anineczko-buziaki synkowi i zdrowka!
dzizasss-ja to sie boje tego chorowania;oby nas ominelo,oby nas ominelo,oby...tfu tfu tfu;-)

Do góry