pauletta82
Sexy Big Mamma
No ja dopiero teraz dorwałam się do kompa a nadrobić Was kochane od rana nie było łatwo
rano zanim mała wstała to tylko obiad mi się udało zrobić
a później prasowałam na cztery raty najpierw udawało mi się po jednej lub dwóch rzeczach i musiałam przerywać dopiero jak wsadziłam małą do wózka i wystawiłam na balkon to pospała dwie godz.
i miałam czas dokończyć ale i tak w między czasie musiałam z Wiktorkiem zjeść obiadek bo mi co chwila przynosil banana a tak na marginesie nauczył się sam sobie trzymać banana ( wcześniej tylko ja miałam to robić za nic nie wziął do ręki ) ale jaki dumny z tym bananem chodził miałam nie zły ubaw
a Zuzia przed chwilą obudziła się na cyca zjadła i dalej w kimę na dworze sobie ładnie śpi obudziła si jak ja wsadzałam do wózka ale trochę się pokręciła i sama zasnęła
oby tylko się pogoda nei skopała;-)
Agusiek ja dzisiaj nie wyjściowa jestem mała mnie z rana dwa razy obżygała z przejedzenia i najprościej w świecie capie przeokrutnie a dam radę wskoczyć pod prysznic dopiero jak P wróci więc może jutro się wypuszczę z rańca bo obiad dla Wiktorka mam z dzisiaj to nie będe musiała robić a ja sobie ruskie zarzucę a co :-):-)
Anineczka utul Antka biedaczek ..ale ja też taka chorowitka byłam za maleńkości więcej moja mama była na zwolnieniach jak w pracy
nawet mnie z przedszkola wywalili za nieobecności bo tylko miejsce blokowałam
Margaritta no warkocze cudne na cudnych dziewuszkach
:-) ale ja bym sobie głowę zadrapała a takim arcydziełem na głowie 
Marta a może inhalacje sobie zrób na te zatoki
tulam cię i Szymcia
Co do pochówku podzielam zdanie lubiczanki i to tyle na ten temat a właśnie słyszałyście o tym że Dziwisz złamał prawo kanoniczne podejmując samodzielnie decyzję o tym że Kaczyńscy mają spocząc na Wawelu

Agusiek ja dzisiaj nie wyjściowa jestem mała mnie z rana dwa razy obżygała z przejedzenia i najprościej w świecie capie przeokrutnie a dam radę wskoczyć pod prysznic dopiero jak P wróci więc może jutro się wypuszczę z rańca bo obiad dla Wiktorka mam z dzisiaj to nie będe musiała robić a ja sobie ruskie zarzucę a co :-):-)
Anineczka utul Antka biedaczek ..ale ja też taka chorowitka byłam za maleńkości więcej moja mama była na zwolnieniach jak w pracy

Margaritta no warkocze cudne na cudnych dziewuszkach

Marta a może inhalacje sobie zrób na te zatoki

Co do pochówku podzielam zdanie lubiczanki i to tyle na ten temat a właśnie słyszałyście o tym że Dziwisz złamał prawo kanoniczne podejmując samodzielnie decyzję o tym że Kaczyńscy mają spocząc na Wawelu