reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

No ja dopiero teraz dorwałam się do kompa a nadrobić Was kochane od rana nie było łatwo :sorry: rano zanim mała wstała to tylko obiad mi się udało zrobić :confused2: a później prasowałam na cztery raty najpierw udawało mi się po jednej lub dwóch rzeczach i musiałam przerywać dopiero jak wsadziłam małą do wózka i wystawiłam na balkon to pospała dwie godz. :tak: i miałam czas dokończyć ale i tak w między czasie musiałam z Wiktorkiem zjeść obiadek bo mi co chwila przynosil banana a tak na marginesie nauczył się sam sobie trzymać banana ( wcześniej tylko ja miałam to robić za nic nie wziął do ręki ) ale jaki dumny z tym bananem chodził miałam nie zły ubaw :-D a Zuzia przed chwilą obudziła się na cyca zjadła i dalej w kimę na dworze sobie ładnie śpi obudziła si jak ja wsadzałam do wózka ale trochę się pokręciła i sama zasnęła:tak: oby tylko się pogoda nei skopała;-)
Agusiek ja dzisiaj nie wyjściowa jestem mała mnie z rana dwa razy obżygała z przejedzenia i najprościej w świecie capie przeokrutnie a dam radę wskoczyć pod prysznic dopiero jak P wróci więc może jutro się wypuszczę z rańca bo obiad dla Wiktorka mam z dzisiaj to nie będe musiała robić a ja sobie ruskie zarzucę a co :-):-)
Anineczka utul Antka biedaczek ..ale ja też taka chorowitka byłam za maleńkości więcej moja mama była na zwolnieniach jak w pracy :sorry:nawet mnie z przedszkola wywalili za nieobecności bo tylko miejsce blokowałam:baffled:
Margaritta no warkocze cudne na cudnych dziewuszkach :tak::-) ale ja bym sobie głowę zadrapała a takim arcydziełem na głowie :confused2:
Marta a może inhalacje sobie zrób na te zatoki:sorry:tulam cię i Szymcia:tak:
Co do pochówku podzielam zdanie lubiczanki i to tyle na ten temat a właśnie słyszałyście o tym że Dziwisz złamał prawo kanoniczne podejmując samodzielnie decyzję o tym że Kaczyńscy mają spocząc na Wawelu:sorry:

reklama
Pauletta-dziękuję.A nic nie słyszałam o tym Dziwiszu...Może dlatego,że z powodu rewelacyjnej pogody dużą część dnia na dworze spędziliśmy...
Margaritta-chodzi chyba o to,że jak się jakiś kosmyk ciaśniej splącze to tak"swędzi"w tym miejscu:/

tez wlasnie czytalam o tych odwolanych lotach do jutra wieczora z uk i roi. cos ostatnio duzo tych trzesien wybuchow i innych.

didi to moze i ja sprawdze swoja pralke niby dobrze wiruje ale moze zaginiona skarpete hanki znajde ;-)

hanut moja dzis niemilosiernie marudna wstala przed 7 i do tej pory spala 30 min, na szczescie zaraz muj wraca z pracy a ja ide do wiec on sie troche pomeczy ;-)

moja hanka na niecaly rok wazy 8500g i ma 76cm

Moja mała sprawdzona..

Rok i 8 miesięcy:
Wzrost 89cm
Waga 14 kg:-)
Kawal baby :-D
Ja nie wiem ile cm ma Ada ale mysle, ze nizsza jest od Emilki. A wazy 11.5kg. Teraz po chorobie pewnie znowu jej waga spadnie ale mam nadzieje, ze nadrobi...
Dzisiaj zrobilam zupe. No i Ada zjadla cala miseczke. I albo porzadnie zglodniala albo to ja tak cudownie gotuje:-D

gdzie się sprawdza ten filtr czy cuś w pralce-bo ja chcę prać!!!
on z reguły jest u dołu pralki z rogu taka klapkę masz tylko zanim otworzzysz posłóż szmaty i jakis pojemnik bo się woda poleje ...a o Dziwiszu nie mówią w TV mama moja to gdzieś wyczytała nie chcą mówić o tym głośno aby protestów nie podburzyć czy cuś w tym stylu :sorry:

Margaritta no właśnie czasami jak za ciasno się weżmie to swędzi w tym miejscu a do tego moje włosy przyzwyczajone ino do kitki i jak uczeszę coś innego jakiś warkocz to jak to rozplącze to dopiero mam swędziawkę tak jakby cebulki się bunotwały że nie w tą stronę skręcone były :eek::sorry:

reklama
anineczka nie kupiłam bo kazali mi do lekarza wrócic:/ jutro ide znowu na kontrol bo ani ja ani Szymek lepiej sie nie czujemy:(((
madbebe dlaczego ja śmiesznie wyglądam dzisiaj co???:eek:
margarita ja juz wszystkiego próbowalam,bolą mnie juz wszystkie mięśnie więc coś chyba sie więcej rozkręca:wściekła/y:
dzieci sie tak drą ze zaraz szału dostane:crazy: a Szymek dalej sie w głos śmieje:eek::-D

Do góry