asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzień dobry
Ja się już wygramoliłam z łóżka, ale w pidżamie jeszcze chodzę
. Nocka zdecydowanie lepsza, udało się ją przespać bez krzyku. Po kąpieli daliśmy Ani nurofen, dziąsełka żelem i Karvol na pieluszkę, z którą śpi, główka wyżej i daliśmy radę:-). Teraz coś pomiaukuje, bo jej się spać chce.
Margaritta nie tylko u Ciebie rutyna
Martuś zdróweczka
Ja się już wygramoliłam z łóżka, ale w pidżamie jeszcze chodzę
. Nocka zdecydowanie lepsza, udało się ją przespać bez krzyku. Po kąpieli daliśmy Ani nurofen, dziąsełka żelem i Karvol na pieluszkę, z którą śpi, główka wyżej i daliśmy radę:-). Teraz coś pomiaukuje, bo jej się spać chce.Margaritta nie tylko u Ciebie rutyna
Martuś zdróweczka
. Potwierdzam co napisala Margaritta - zero slonca:-(. Wlasnie wciagnelam na sniadanie bulke z nutella, a co raz na jakis czas mozna;-). Uciekam cos zrobic poki dziecko spi. Milego dnia i zdrowka dla wszystkich chorujacych
, jak napsials wirus to ja wiesz z daleka, bo mlody dopiero dochodzi do siebie, nie byl jeszcze szczepiony na 12 m-cy a juz przyszlo zeby go na 13 m-cy zaszczepic!! wiec w przyszlym tygodniu bedziemy chcieluy go zaszczpeic...:-(
a martysia jakie grube ma wloski, tez takie mialam jak bylam mlodsza i uwielbialam dobieranego, mama zawsze w niedziele mnie czesala do kosciola 

Nie umiem dobieranego