reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiki Mima zobaczył u Ciebie skaczącego kubusia i nie pozwala mi przesunać strony, bo oglada misia i woła do niego pieszczotliwie MIMO:-D teraz weszłam na odp. i jest bunt bo on chce mimo:eek:
Iwcik naleśniczek pierwsza klasa! Mniam! a ser robisz z jajcem??

Ogladalam sukienki na allegro bo nie ma co zlozyc na komunie i w sumie to nic nie znalazlam.No moze ze 2 mi sie w miare podobaja:baffled:Po niedzieli musze sie na sklepy wybrac bo pojde w bieliznie:-D:-D

Ide po kawusie i ciacho

nie do sera chudego daje cukier puder i smietanke 18% , jajko daje tylko do ciasta:-):-) ja tu kliku kliku a nalesnik sie spalił:-D:-D:-Djednego mniej:-D:-D:-D

siostra ty masz problem z sukienka tyle w szafi wisi ze ho ho legalnie mozesz w któres isc pamietam kupiłastaka biała czy srebna nigdzie w niej nie bylas :tak::tak::tak: to mozesz ja załozc przeciez zmiescisz sie do niej:-):-):-)

a ja własnie przypomniałam sobieo herbatce ze mialam zalać :szok::szok::szok:

Witam
My dzis juz od 8 na nogach zjedlismy wspolne sniadanko i ruszylismy na zakupy
Przyjechalismy dopiero za piec 13 a m o 13 musial do pracy wyjechac wiec na szybciora mu zrobilam kanapki i ruszyl:))
Niby tylko jedzenie kupowalam a bagaznik pelny
Kupilam tez Emily fajne koszulki Polo pizamke sweterek z biala koszula itd dosc sporo tego bylo ale to tylko dlatego ze tanio nigdy nie moge sobie w tedy odmowic a jak nie wiem ktory kolor mam wziasc to biore te wszystkie ktore mi sie podobaja;))

Ania Iwcik Fajna fotka :))szkoda tylko ze nie moglam w tedy z Wami poszalec:(((
Anka ty tak nie szalej z tym ciastem bo ja tez upieklam tzn mam zaamiar zaraz sie za to wziasc:))
Iwcik mi sie oczywiscie Emilka podoba;))) zawsze z m mowilismy ze dziewczynka bedzie Emily a chlopczyk Maximilian bardzo podobaja mi sie te dwa imiona:)))
Kochana wygladasz pieknie z brzuszkiem:))) no i super brzusio juz rosnie

Medeuska wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy

Ja juz po zakupach i nawet o fryzjera zahaczyłam, ale wkurzona jestem jak diabli bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła :angry::angry::angry::angry:
Co do imion to u nas jak będzie teraz chłopak to na pewno damy mu na imię Michał albo Mateusz albo Damian albo Kacper, a jak by była druga dziewczynka to Gabrysia, Amelka albo Antosia :tak::tak:

Iwcik Daria tez nie bardzo mi podchodzi no ale jak sie zdecydujecie to jakos to przelkne:-D:-D:-DEmilke ma Agnieszka wiec luzik :)Mialam kolezanke Maje i nie byla za fajna:baffled:okazala sie zlodziejka:baffled:

Ja ci tu dam złe skojarzenia z Mają :crazy::crazy::-p:-p;-);-);-)

Mój mały grubasek :))

Śliczny aniołek :tak::tak::tak:

To ja w 4 miesiacu ciąży z Kubusiem :-):-):-):-D:-D:-D

Młodziutka i ładniutka :tak::tak::tak:

najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespi :szok::-D:-D:-D:-Dmieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to niezłe imię sobie wybrał :-D:-D:-D

A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy:-D:-D:-D

Co ty gadasz - ślicznie wyglądasz no i podobna do Anki jesteś strasznie :tak::tak::tak:

reklama
Ja juz po zakupach i nawet o fryzjera zahaczyłam, ale wkurzona jestem jak diabli bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła :angry::angry::angry::angry:
Co do imion to u nas jak będzie teraz chłopak to na pewno damy mu na imię Michał albo Mateusz albo Damian albo Kacper, a jak by była druga dziewczynka to Gabrysia, Amelka albo Antosia :tak::tak:

Ja ci tu dam złe skojarzenia z Mają :crazy::crazy::-p:-p;-);-);-)

Śliczny aniołek :tak::tak::tak:

Młodziutka i ładniutka :tak::tak::tak:

No to niezłe imię sobie wybrał :-D:-D:-D

Co ty gadasz - ślicznie wyglądasz no i podobna do Anki jesteś strasznie :tak::tak::tak:
Gdzie tam ładna ???? :?

Do góry