anka26_x_07
Mama Laury :)
Iwcik Daria tez nie bardzo mi podchodzi no ale jak sie zdecydujecie to jakos to przelkne

Emilke ma Agnieszka wiec luzik
Mialam kolezanke Maje i nie byla za fajna
okazala sie zlodziejka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zrobisz furore na tej komuni z tej bieliźnie hahahahaOgladalam sukienki na allegro bo nie ma co zlozyc na komunie i w sumie to nic nie znalazlam.No moze ze 2 mi sie w miare podobajaPo niedzieli musze sie na sklepy wybrac bo pojde w bieliznie
Ide po kawusie i ciacho
No to zrobisz furore na tej komuni z tej bieliźnie hahahaha
Iwcik Daria tez nie bardzo mi podchodzi no ale jak sie zdecydujecie to jakos to przelkneEmilke ma Agnieszka wiec luzik
Mialam kolezanke Maje i nie byla za fajna
okazala sie zlodziejka
![]()
Mój mały grubasek)
To ja w 4 miesiacu ciąży z Kubusiem :-):-):-)![]()
najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespimieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój
![]()
A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy![]()
Gdzie tam ładna ???? :?Ja juz po zakupach i nawet o fryzjera zahaczyłam, ale wkurzona jestem jak diabli bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła
Co do imion to u nas jak będzie teraz chłopak to na pewno damy mu na imię Michał albo Mateusz albo Damian albo Kacper, a jak by była druga dziewczynka to Gabrysia, Amelka albo Antosia
Ja ci tu dam złe skojarzenia z Mają;-);-);-)
Śliczny aniołek
Młodziutka i ładniutka
No to niezłe imię sobie wybrał
Co ty gadasz - ślicznie wyglądasz no i podobna do Anki jesteś strasznie![]()