mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ok Kopciuszku - nie ze sie absolutnie z Toba nie zgadzam ale zagram zlego gliniarza
Czemu jestesmy nieufne? - sytuacja mojej fotki na "mama czy tata" , Sytuacja Anaoli , Sytuacja brzucha Asi.
Mozna pisac o waznych sprawach na zamknietym - nie wszystkie sprawy , ktore poruszamy na pierwszy rzut oka wydaja sie istotne i warte atajenia. Osoby postronne wylapuja informacje miedzy wierszami.
To tak dla kontrargumetu.
Generalnie to ja nie mam zbyt wiele do ukryciA i mog zostac na otwartym.
Co mnie sklania do zamkniecia to fakt ,iz odkrylam jak wiele osob nas obserwuje - biorac a niewiele dajac . (nie gniewajcie sie nowe mamay - ja tak ogolnie - ale tak mniej wiecej to odczuwam)
ja wiem przynajmniej o 2 osobach ktore regularnie czytaja grudzien 2009 ... jedna z nich to ta ktora dodala zdjecie emwu na mama czy tata ... i powiem ze takie cos mnie drazni ... bo rozumiem czytanie dla imformacji o dzieciach w rownym wieku, ale czytanie dla czytania i nic poza tym ... to wqrwia ...
jednakze zdania nie zmieniam ... widze jak posypalo si emoje stare forum wlasnie przez zamkniecie grupy i zal mi bardzo !!! drugi raz nie chcialabym tego bledu zrobic ... tym bardziej ze za tym pierwszym razem tez ja to de facto "zamknelam" ...
zamkniecie watku sprawi ze po malutku beda sie niektore z nas wykruszac i potem zostanie wielka pustka:-(wiem co pisze bo juz mialam stycznosc z takim zamknieciem,i co teraz nie pisze tam prawie nikt a bylo tak jak tu,ze nie mozna bylo nadazyc nadrabiac
Niestety trzeba sie z tym liczyc ze zanim wpuscimy kogos nowego na zamkniety watek nie da sie sprawdzic z kim mamy do czynienia wiec pisanie o bardzo osobistych sprawach nawet na zamknietym uwazam za nierozsadne.