reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam. I u nas deszczowo :baffled: A wczoraj było tak ładnie.

Ja wczoraj sobie pranie odpuściłam i teraz żałuję. Będę musiała suszyć w domu.
Miłego dnia mimo pogody życzę.

reklama
Witam:tak:

my wszyscy lekko zakatarzeni mam nadzieje że do weekendu nam przejdzie bo mieliśmy jechać na wieś a teraz nic nie wiadomo :baffled: bo albo nam minie albo się całkiem rozłożymy ...

Ja wczoraj jak wyszłam o 9:30 z domu tak wróciłam gdzieś po 17:00 i cały dzień byliśmy na świeżym powietrzu ale dziś masakra normalnie z tym deszczem :baffled: pranie zdążyłam wczoraj zrobić i rozwiesić ale wyschnąć nie zdążyło;-)

reklama
fajna ta ozdoba na tort :tak: ciekawa jestem efektu koncowego:-)

co to za ciaho lambada??

no jak na lenia to duzo zrobiłaś:-p
lambada to ciacho z: biszkopt ,masa budyniowa na soku pomarańczowym (owoce: brzoskwinie,mandarynki),bita śmietaną na wierzch ciasteczka takie malusie herbatniczki polane z jednej strony czekoladą.
lenia mam nadal ..mam nadzieje ze mi się nikt nie zwali ;-)na chatę dziś:rofl2:

z jednej strony chce ta ozdobę a z drugiej napis "komunia sw....."
ksiazkaozdowski.jpg
d087e88d5fd21179e3af83e917280606,5,12.jpg

Do góry