reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny ja padm mje ziecko spi po pol godz....
i marudzi od wczoraj non stop....
nawet na rekach mu zle..juz sama nie wiem co z nim zrobic...
a mialam napisac cos mgr..to dupa jutro seminarium aja nie mam nic nowego;/
ochocho!!!! toż to Rysiek daje mamie w kość!!! :szok::szok::szok: podrzuc mi go to sie nim zajme :tak:bo moj dzis caly dzien chrapkuje:-D

Tak sobie czytam czasem siebie jeju ale ja błedy stylistyczne wale :szok: nie tyle bledy ale jak sie pisze szybko lub z malym na kolanach to normalnie rozczytac nie mozna ze zrozumiemiem ale to nie szkoła :-D:-D:-D

e tam ja sie tym nie przejmuje.. czasem trzasne blad ortograficzny czego nie nawidze bo nieraz utnie mi r i zmaiast "rz" jest "z" ale nieraz nie ma na to czasu..... albo czasem napisze tak ze sama nei wiem o co chodzi ahahahhahah

luzzzna ahaha to moja pierwsza z zyciu:-D:-D:-D

Dafi no ja tez nie przejmuje sie :)

marzka to niezle oby szybko wyszly a ciekwe co u nas pediatra powie niedlugo idziemy za godzinke jakos ...;-)

Marzka283
Odp: Grudzień 2009

quote_icon.png
Napisał madziara-kr
smakuje mi jabluszko z marchewka gerbera, chyba zaczne wyjadac Emilce jedzenie :zawstydzona/y:
podjadacie dzieciom ? :biggrin2:

Witam się ponownie wróciliśmy od pediatry zjedlismy obiadek (mojemu nie ma co podjadać bo nic nie zostawi nawet ociupinki) i teraz drzemie więc mam chwilkę. Osłuchowo na szczęście czysto, mam oklepywać i podawać leki przez 10dni. U nas idą zęby góra dół po dwa :szok:także niezła jazda ale na razie w nocy w miare spokój mimo kaszlu i zęboli.​
to dobrze ze osuchowo czysty, ale Wam sie zęby wyrzynają ho ho bedzie mały niedługo mógł mamę podgryzać :-)

Witam się ponownie wróciliśmy od pediatry zjedlismy obiadek (mojemu nie ma co podjadać bo nic nie zostawi nawet ociupinki) i teraz drzemie więc mam chwilkę. Osłuchowo na szczęście czysto, mam oklepywać i podawać leki przez 10dni. U nas idą zęby góra dół po dwa :szok:także niezła jazda ale na razie w nocy w miare spokój mimo kaszlu i zęboli.
Bogu dzięki że osłuchowo czysty:) a z tymi zabkami to bedzie jak maly pluszowy kroliczek:)))

reklama
Do góry