reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Tadam !!!!
Wiem wiem wyskakuje jak gumka z majtek po nieobecnosci ale co tam !
Nadrobie troche bo ostatnio nie dalo rady - maly mrudzil troche z zreszta zaczelismy porzadkowac podworko i spedzam tam polowe dnia sadzac krzewy i kwiaty !
Filip raz ma lepszy dzien raz gorszy ale juz az tak nie marudzi jak pisalam ostatnio ,dzis myslalam ze ma juz zeba na wierzchu ale to jeszcze nie to !
Patrzylam ostatnio Patryk dostal pierwszego "pniaczka "Jak mial rok i tydzien czasu !!!!!!!!!!!! czy Filip tez tak pozno dostanie ? hymmm zobaczymy!

reklama
mika to Ty masz 23 lata szkole i 2-dzieci ? no to tu sie szacuneczek nalezy ;) dwójeczka to juz nie to samo co jeden ;)

zawsze balam sie ze bede miec blizniaki i nie podolam hehe
teraz mam 24 ;-) rocznikowo 25... kurna popieprzyło mi się w tamtym poście :-D urodziłam mając 21!! więc dziewczyny pomyliłam się, pomyliłam! ;-)
no i faktycznie.. jednej studia skończyłam.. teraz robie drugie.. dom... dzieci... męża też posiadam hehe :-) zaczynamy budowe domu, tzn mieliśmy zaczynać, ale to mieszkanie nam się nagle pojawiło ;-)
ja już mam niezły dorobek ;-)

i zmieniłam sobie awatara z nudów haha

mika to Ty masz 23 lata szkole i 2-dzieci ? no to tu sie szacuneczek nalezy ;) dwójeczka to juz nie to samo co jeden ;)

zawsze balam sie ze bede miec blizniaki i nie podolam hehe
teraz mam 24 ;-) rocznikowo 25... kurna popieprzyło mi się w tamtym poście :-D urodziłam mając 21!! więc dziewczyny pomyliłam się, pomyliłam! ;-)
no i faktycznie.. jednej studia skończyłam.. teraz robie drugie.. dom... dzieci... męża też posiadam hehe :-) zaczynamy budowe domu, tzn mieliśmy zaczynać, ale to mieszkanie nam się nagle pojawiło ;-)
ja już mam niezły dorobek ;-)

A mam pytanko:
jest nas tyle moze ktoras ma podobny problem (chodzi o mnie) strasznie mi pyka strzela w kosciach szczegolnie w nogach najbardziej kostkach stop? Tez ktoras tak ma wie ktos cos na ten temat mnie to nie boli ale raczej krepuje ...]:baffled: moze jakies wapno czy cos trzeba ....

znalazłam takie cuś ;-) Strzelanie, ocieranie się kości w stawach.

i zmieniłam sobie awatara z nudów haha

hej dziewczyny jestem,

nie było mnie kilka dni, bo byłyśmy w warszawie w instytucie fizjologii i patologii słuchu na diagnostyce- tak po krótce Hania słyszy ma na prawe uszko maly niedosłuch- dlaczego i co dalej to dużo do opisywania- dziś niestety nie za bardzo mam czas,

a zajrzałam do Was i się odezwałam ponieważ śniła mi się Mea, że spotkałam ją w szczecinie- a że raz ją wypatrzyłam w faktach w tvnie to teraz też mogłam na ulicy szczecina a co :-)

trzymajcie się kochane, ja znowu jestem sama z dzieciarami i nie wiem w co wsadzić ręce

reklama
No niektórzy moi znajomi uważają, że 20 lat(rocznikowo 21) to gówniara

Ciesz sie kochana ze masz tyle:tak:

to co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietka:) a Ty w dodatku dojrzała emocjonalnie,bo nie kazda 20latka udzwignela by macierzynstwo i malzenstwo w tak mlodym wieku. Moim zdaniem nalezy ci sie szacunek za to,bo ja w Twoim wieku to mialam wsiu bzdziu w glowie i latalam w prawo i lewo gdzie mi zawialo:) i mysle ze wtedy ciaza byla by dla mnie osobista ogromna tragedia.

Ja urodzilam majac 21-no prawie 22 lata i wcale sie nie uwazalam za gowniare;-)

ulenka no wiadomo ze juz teraz z tak zwanym "przystopem" hehe ;)

A mam pytanko:
jest nas tyle moze ktoras ma podobny problem (chodzi o mnie) strasznie mi pyka strzela w kosciach szczegolnie w nogach najbardziej kostkach stop? Tez ktoras tak ma wie ktos cos na ten temat mnie to nie boli ale raczej krepuje ...]:baffled: moze jakies wapno czy cos trzeba ....

meza swojego nie przestrasze bo slychac mnie z daleka ze ide ....:-D

zawsze jak biegalam (chodzilam do klasy sportowej) tylko mi zawsze w jednej kostce pykało na w-f jak w zegarku :-D

Mi strzela w jednej stopie od zawsze:tak:czyli podobnie jak u ciebie:tak:

Witam się ponownie wróciliśmy od pediatry zjedlismy obiadek (mojemu nie ma co podjadać bo nic nie zostawi nawet ociupinki) i teraz drzemie więc mam chwilkę. Osłuchowo na szczęście czysto, mam oklepywać i podawać leki przez 10dni. U nas idą zęby góra dół po dwa :szok:także niezła jazda ale na razie w nocy w miare spokój mimo kaszlu i zęboli.

Fajnie ze jest czysciutko;-)
Hej dzeiwczyny!!
Staram sie wciąż zaległości nadrabiać, ale tak dużo siebie produkujecie, że nie zawsze mi się po nadrabianiu udaje coś napisać ;-))
My po trzecim szczepieniu i z tego co zrozumiałam pielęgniarkę to najbliższe dopiero w 13 miesiącu (mieliśmy 6 w 1, wiec nie mamy WZW B w 7 m-cu). Jeśli chodzi o buźkę no to ona (na szczęście!!!!) nie snuła typowo lekarskich teorii tylko pediatra się mnie co o tym sądzę i czy mam podejrzanego. (raz przynajmniej nie czułam się jak kretynka tylko ktoś pytał sie mnie o zdanie). Ja jej powiedzialam,ze moim zdaniem to kontaktówka na proszek do prania naszych rzeczy, tylko z jakiegos powodu nie schodzi i się skóra podrażniła. No więc powiedziała, żeby buźkę smarować 2x dziennie lipobazą i zobaczyć czy będzie poprawa, oprócz tego emolium do kąpieli i krem emolium. Jeśli nie będzie przez pare dni nic lepiej to wtedy bedzie trzeba zastosować coś mocniejszego (maść sterydową), ale spróbujemy tego uniknąć.
No i dziś mój mały zachowywał się prawie jak facet na szczepieniu, zsiniał tylko przy wbijaniu igły, ale szybko się uspokoił :-)

Mi dermatolog powiedziala ze Baileum jest najlepsze bo bardziej delikatne:tak:
Kurcze napisałam długie posta i zamiast się pojawić to zniknął :(((

Ja widze:tak:

Tadam !!!!
Wiem wiem wyskakuje jak gumka z majtek po nieobecnosci ale co tam !
Nadrobie troche bo ostatnio nie dalo rady - maly mrudzil troche z zreszta zaczelismy porzadkowac podworko i spedzam tam polowe dnia sadzac krzewy i kwiaty !
Filip raz ma lepszy dzien raz gorszy ale juz az tak nie marudzi jak pisalam ostatnio ,dzis myslalam ze ma juz zeba na wierzchu ale to jeszcze nie to !
Patrzylam ostatnio Patryk dostal pierwszego "pniaczka "Jak mial rok i tydzien czasu !!!!!!!!!!!! czy Filip tez tak pozno dostanie ? hymmm zobaczymy!

Julcia tez pierwsze 2 zabki miala dopiero na roczek:tak:

A i jeszcze sie pochwale,moja corcia nauczyla sie dzis jezdzic rowerem bez dodatkowych kółek:-)
No i wkoncu po remoncie:-)

Do góry