Cześć dziewczyny. Wieki mnie tu nie było .Ale oczytałam się i mam nadzieje,że jestem już w temacie. Wszystkim chorym współczuję , bo sama miałam ostatni zapalenie zatok i umierałam . Na szczęściw wapono i witamina C pomogła ,ale bałam sie ze bede musiała antybiotyk brac. Ja jestem teraz na zwolnieniu lekarskim do 6 maja i też niewiem co robic
. Bo ja ogolnie pracuje ze zwierzętami psy i koty duze i małe .Ale zobacze co mi Gin powie . Bo też wrociłabym do pracy , w domu nudy
. Wszysycy w pracy a rodzina 200 km stąd
.
Ogólnie to zaczęłam się przejmować moim dochodem na L4. Bo ktoś tu (przepraszam ,nie pamietam juz kto) ,że to średnia z ostatnich 12 mięsięcy . Pracowałam w styczniu 2009 potem wyjechaliśmy z kraju iwróciliśmy we wrześniu zaczęłam pracować w połowie listopada . I teraz myślę co to będzie. Bo ja po raz pierwszy zatrudniona jestem na etat ,wcześniej studiowałam więc byłam na umowie o dzieło , bo jak wiecie studentów nie chcą na etat zatrudniać . I teraz myślę o tym i myślę ...............Czy może ktoś wie
proszę o informacje . Z góry dziękuje.
Witam nowe mamusie i pozdrawiam wszystkie brzusie
Dzięki dziewczyny
Ogólnie to zaczęłam się przejmować moim dochodem na L4. Bo ktoś tu (przepraszam ,nie pamietam juz kto) ,że to średnia z ostatnich 12 mięsięcy . Pracowałam w styczniu 2009 potem wyjechaliśmy z kraju iwróciliśmy we wrześniu zaczęłam pracować w połowie listopada . I teraz myślę co to będzie. Bo ja po raz pierwszy zatrudniona jestem na etat ,wcześniej studiowałam więc byłam na umowie o dzieło , bo jak wiecie studentów nie chcą na etat zatrudniać . I teraz myślę o tym i myślę ...............Czy może ktoś wie
Witam nowe mamusie i pozdrawiam wszystkie brzusie
Dzięki dziewczyny