georgina nie wiem czy ci ktoś odpisał, ale wydaje mi się że masz hemoroidy bo umnie się one właśnie taak objawiały jak u ciebie ;-) i zakupiłam sobie czopki Hemorol i po 3 dniach nie było śladu po nich ;-)
kasiuch oo to twój K. młodziutki :-) i widze że nie miałaś ciekawie :-( współczuje tych chorób i szpitala :-( że się tak dzieciątko musiało nacierpieć. I ty też pewnie wykończona chodziłaś
no i trzymam kciuki za zdaną mature! 
kasiuch oo to twój K. młodziutki :-) i widze że nie miałaś ciekawie :-( współczuje tych chorób i szpitala :-( że się tak dzieciątko musiało nacierpieć. I ty też pewnie wykończona chodziłaś

myśle że wszędzie nie ma porównania dom a mieszkanie ;-) raczej wszędzie mieszkania wyjdą sporo sporo droższe niż dom :-) u nas kupienie mieszkania 30 paro metrowego równa się z wybudowaniem domku 90-100m2 :-)Hehe, kredyt do usranej śmierci to sie spłaca za mieszkanie ;-) W sensie takie przyzwoitej wielkości.
A licząc ceny Warszawskie to za cenę 45 m2 mam dom 160 m2 z działką 20 km za miastem, hehe , chyba nie ma się nad czym zastanawiaćA za cenę mieszkania 70 m2 mam 2 domy
Więc przynajmniej jeśli chodzi o stolicę i okolice to raczej wybór jest prosty, u nas będzie kredyt na 15 latek. Ale też sporo rzeczy będziemy robić własnymi rękami, żeby oszczędzić ile się da.
jutro ma przyjść elektryk 
poczekaj minimum godzinke
mam ostatnio takie wrazenie ze pisze i nikt tego nie widzi:-