magda85-gdańsk
Fanka BB :)
kurcze widze, że sprawa sie nie wyjaśnia, więc też już cgyba ide spać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Georgina napisala mi ze będzie na bieżąco!
Bardzo bym chciała żeby już się to wyjaśniło!
Dobra rada to nie wpierdalanie się w to co było kiedyśSorry za słownictwo, ale taka prawda. Każda z nas ma swoje życie i jakoś nikt się nie wtrąca do tego jakie kiedyś (DAWNO TEMU) było, nie?
![]()
A Ty się tłumaczysz z tego co było 2 lata temu?hmm..z jednej strony racja, ale z drugiej fajnieby było jakyś była uczciwa
Dobra rada to nie wpierdalanie się w to co było kiedyśSorry za słownictwo, ale taka prawda. Każda z nas ma swoje życie i jakoś nikt się nie wtrąca do tego jakie kiedyś (DAWNO TEMU) było, nie?
![]()
A Ty się tłumaczysz z tego co było 2 lata temu?
Ja nie muszę.
Mam swoje Szczęście w postaci Martynki i jest super.
Kiedy się długo o nią starałam to bzikowałam.
Było minęło.
W czymże? Ciebie oszukałam? Nie.no wiesz, ja nie udawałam nigdy nikogo kim nie jestem..więc tłumaczyć sie nie muszę. poprostu przykro mi jakoś, bo czuje się hmm tak jakby oszukana..?