reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

widzialyscie te szklanki pelne cukierow i zelekw ddtvn??:D
alez bym je pochlonela:)

eehhh a brzydka pogoda nie majak do sklepu isc..a ja nic na slodko niemam;/

reklama
u mnie to samo chyba leciało, bo mój gucio to ogladał przed zaśnieciem:) a jutro pudzian walczy;)

hehe jak zwykle zwalisz wine na męża;) że ty gotowa czekałaś w sexi piżamce w paski a'la pszczółka maja a on
"zaniemogl!
polegl!
spi !
chrapie!
nie da rady ! " :D

mi sie wydaje dafii, że nessi ma styl pisania i taki dowcipek i, że się nie nabija:)

tez mam nadzieje, że lidka nie ma alergii. trzymajcie sie dziewczyny!! :)

aniu wszystkiego czgo chcesz, o czym tylko marzysz, dzisiaj życzę ci..
buziaki urodzinowe!!
madzia i damianos:)

no w sumie ona zawsze jest taka szalona w pisaniu.. czasem jak cos napisze to placze ze smiechu.....
potrzebne sa tu takie osoby bo niezle potrafia rozladowac zle emocje!:)

mea wiem ze te sytuacje diametralnie sie roznia
ale wydaje mi sie ze masz wiecej rozum
wiem po sobie jakie myslenie miałam majac 20 a jakie teraz
nie ujmujac nikomu

co do glutenu to do mnie doszła paczka z Nutricia
i oprocz smakołykow dla malucha
jest tam poradnik zywienia małego dziecka
i gluten dla butelkowych niemowlat po 5 miesiacu 2-3g czyli łyzeczka
przez 2 miesiace np. do zupki kaszka manna
ja zaczynam od jutra
a dla cyckowych to juz po czwartym mozna wprowadzac

ostatnio tez kupiłam jabłuszko z kaszka manna
jest tam jej 2%

co to za jabłuszko z kasza manna, tzn z jakiej firmy?

Aniu wszystkiego najlepszego:-)

I ja się witam w ten ponury dzień! Jednego dziecka sie pozbyłam bo teściowa wczoraj dzwoniła żeby jej Haneczke przywieźć..przynajmniej zrobię jakieś porządki...
za to Tomeczek rano jak go tatuś przebierał to obesrał mamusi materac..kolejny raz:szok: I to zawsze z mojej strony:no: Zawsze osioł zapomni mu podłozyć podkładu:wściekła/y:
No nic...szkoda mu podkładu to będzie nowy materac kupować:-)

A co do wiadomej sprawy..ja nie bawię się w niczyjego adwokata...chodziło mi jedynie o to żeby więcej dziewczyn sie wypowiedziało w sprawie zamkniecia dostępu Georginie! Jak widać za dużo z tym roboty....
Trudno...będę się liczyć z tym że kiedyś może i mnie to spotkać bo się komuś nie spodobam:no:
A reszta nie będzie miała nic do powiedzenia......

Hej laseczki musze stwierdzic ze moj maly to jakis lepszy numer jest spi codziennie do 6 no i je 2 razy w nocy dzis musielismy jechac z rana przedluzyc meldunek a pozniej do urzedu pracy i sobie zaplanowalismy ze o 6;30 pobudka i jedziemy przed wykladami T no i oczywiscie maly jak nigdy zjadl tylko raz w nocy i o 6;30 jeszcze chrapal no co za koles musialam go na spiocha wziac i nakarmic to sie obudzil no ale pozniej byl grzeczniutki w urzedzie sie smial i patrzyl na wszystko dookola a teraz mops spi dzis na 12 jade do nefrologa na kontrole nereczki a na 18;45 na kontrole do ortopedy bleeeeeeee jak ja nienawidze po lekarzach jezdzic dobrze ze prywatnie to wchodze i wychodze a poza tym na kase chorych to bym sie zalapala na wrzesien chyba;/ No i musimy chyba isc do okulisty sprawdzic oczka nic mi nie mowila moja pediatra ale cos mi sie tak wydaje to obowiazkowe jest??

reklama
Hej,

Aniu - Wszystkiego Naj Naj Słońce. Niech Ci się wszystko w życiu układa. Życzę Ci pociechy z Majeczki i samych radosnych dni :)
Kala - również spóźnione życzonka.

A teraz już miło nie będzie. Wczoraj sie nie wypowiadałam na głównym ale dziś to mnie już trafia.

A ja Ci i tak nie wierzę - idealnie, ale to idealnie oplatasz sobie ludzi wokół siebie, mam to gdzieś czy tu będziesz czy znikniesz ... ale razisz mnie, czuję do Ciebie coś na wyrost wstrętu. Ile masz lat ???? o czym Ty ze mną rozmawiać chcesz ??? ciągle piszesz, że to była przeszłość ale ile czasu temu ??? tak szybko doroślejesz ??? nie chrzań o staraniach bo tak jak mea napisała (__)___) o nich wiesz ....... ja się starałam 3 lata o dziecko, siostra jest po In Vitro - co Ty wiesz o staraniach w wieku 18 lat ?!? kiedy Ci we łbie były dziecinne podchody i naigrywanie się z kobiet które naprawdę pragną dziecka ??? po co żyjesz cudzym życiem ?? mam na myśli blogi ? interesuje Cię wszystko i nic zarazem, o co w tym kaman ?

Wiesz co myślę ?? myślę, że wpadłaś i całą złość wywalałaś na forum .... Zgadzam się z każdym słowem Loree która umiała Ci prawdę w oczy tak wygarnąć, że aż zwiałaś i uciekłaś z podkulonym ogonem ...

Tyle ze szczerości ...

A wiecie co jest najlepsze ? :-) teraz ja będę gorsza od Niej - działajta adwokaci : )
BRAWO.

Georgino czyż nie dostałaś szansy 10.08 na przyznanie się do wszystkiego? Może pamiętasz co mi wtedy napisałaś jak poruszyłam na zamkniętym Twoją Ktosiową sprawę. Dlaczego teraz taka dziewczyna jak Mea (uczciwa od samego początku) miałaby zaprzestać pisania przez Ciebie. Od kiedy Ty jesteś tu ofiarą? Nessi dobrze napisała.
Było Ci na rękę że zniknęłam z forum ale niestety wróciłam. Może nie mam takiej siły przebicia jak Ty ale już cicho siedzieć nie będę.

Do góry