Chérie
Mama Danielka
Ale jak wkraplałaś to odchylałaś główkę do tyłu? Bo ja za pierwszym razem nie i żadnego efektu nie było.
wkraplałam wpozycji leżacej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak wkraplałaś to odchylałaś główkę do tyłu? Bo ja za pierwszym razem nie i żadnego efektu nie było.
Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie![]()
Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie![]()
Muszę się pożalić...
ja to mam pecha...jak nie dziura w zmywarce(nie wiem czy to ktos pamięta), to z płytkami coś nie tak(za dużo by pisać ale już BYŁO ok)...tak wczoraj odpadły od ściany chyba z 4 płytki
Okazało się że na ścianach leży jakieś dziadostwo..i w sumie najlepiej było zacząć od skucia tynki i położenia nowegoNo raczej jak już są prawie wszystkie płytki na miejscu to nie bedę ich zrywac...zresztą kupiliśmy inny klej i tata twierdzi że nie odpadną
W dodatku jak stawiali ściankę żeby z jednego pokoju zrobić łaxienkę i kuchnię..to ją teść krzywo postawił....no i na podłodze też w dwóch rogach trzeba było docinać takie "kliny" z kafelek
Na szczęście jest to w miejscu niezbyt widocznym..no ale ja o tym będę wiedzieć![]()
My mamy rozpulchnione od 3tyg. Pediatra mówiła, że do zęboli jeszcze daleko - 1,5-2 miesiącea ja mam marude w domu
mojej małej tez "niby " zeby ida
slina do pasa , kupy rzadkie
pediatra mowiła ze rozpulchnione
ale ile to moze trwac ???
Ałć;-) Macol też sobie lubi mnie przygryśćkurcze ja tez nie wiem, zobaczymy co pawiem pediatra..ale od dwóch dni młody zaczął mnie gryść bezzepnie w sutki podczas jedzenia.bierze suta, ciągnie go i tak mega wyciaga, niefajne uczucie..
Monika wyluzujz racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!
mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem
Oooo, właśnie :-)mea zawsze mówiłaś dafii, że ma wyluzować, to może teraz daj przykład ja to sie wzorowo wyluzowujei wyluzuj
![]()
Hahahaa ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !
seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah
Cherie, przed podaniem Nitrivinu musisz bardzo dokładnie nosek oczyścić bo inaczej krople nie zadziałająNasivin próbowałam ostatnim razem i nic.
ale spróbuję raz jeszcze.
dzięki![]()