reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie o_O

Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie o_O

3 na raz :szok:.
matko boska, nie dość że osłabiona jesteś przez ciągłą dietę to jeszcze Ci pakują 3 antybiotyki :no:.
zdrowiej jak najszybciej!

trzymaj się dziewczyno, będę trzymać za Ciebie kciuki :)
płukanie zatok brzmi przerażająco, ale jak chodziłam z hanią na badania słuchu to widziałam kilkuletnie dzieci jak szły na któryś z kolei zabieg i nie zauważyłam, żeby się bały

jeszcze chciałam dodać, że strasznie urokliwy jest Michałek, szczegolnie w tej niebieskiej ramce- próbowałam wstawić moją hankę do takiej różowej ramki i to nie było to;-)

Dzien dobry,mialam tyle napisac ale nie napisze nic bo juz mam tego wszystkiego dosc.
Powiem tylko tak ze Mea podjela za szybko decyzje a Georgina nie powinna sie narazie na ten temat wypowiadac bo troche nie pasuje zeby miala akurat cos do powiedzenia w sprawie dostepu do grupy czy zamknietego albumu.
Ja jej wybaczam ale nie wiem czy jestem w stanie zaufac...

ANIU,KALA wszystkiego najlepszego,samych słonecznych dni,zdrowych pociech i szczęśliwej miłosci!

Piotrusiu wszystkiego najlepszego!!!

Muszę się pożalić...
ja to mam pecha...jak nie dziura w zmywarce(nie wiem czy to ktos pamięta:-D), to z płytkami coś nie tak(za dużo by pisać ale już BYŁO ok)...tak wczoraj odpadły od ściany chyba z 4 płytki:no:
Okazało się że na ścianach leży jakieś dziadostwo..i w sumie najlepiej było zacząć od skucia tynki i położenia nowego:no: No raczej jak już są prawie wszystkie płytki na miejscu to nie bedę ich zrywac...zresztą kupiliśmy inny klej i tata twierdzi że nie odpadną:no:
W dodatku jak stawiali ściankę żeby z jednego pokoju zrobić łaxienkę i kuchnię..to ją teść krzywo postawił....no i na podłodze też w dwóch rogach trzeba było docinać takie "kliny" z kafelek:no:
Na szczęście jest to w miejscu niezbyt widocznym..no ale ja o tym będę wiedzieć:no:

Widze ze ciebie tez pech przesladuje:tak:u mnie wlasnie sie rozlecial piec od centralnego:wściekła/y:

Bioparox też kiedyż brałam gorzkie to jak piołun ma zastosowanie do inhalacji nosa i gardła, współczuję, zdrowiej szybko!

Witam się po cudownej nocce:tak::tak::tak:

Piotrusiu najlepszego!!!
My jutro świętujemy :tak:
martuś, zmieniłaś avatarek i nie mogę cię poznać :-p

Aniu sto lat i samych pogodnych dni :-)

a ja mam marude w domu
mojej małej tez "niby " zeby ida
slina do pasa , kupy rzadkie
pediatra mowiła ze rozpulchnione
ale ile to moze trwac ???
My mamy rozpulchnione od 3tyg. Pediatra mówiła, że do zęboli jeszcze daleko - 1,5-2 miesiące:szok: no ale Maciek na szczęście bardzo marudny jeszcze nie jest ;-)

kurcze ja tez nie wiem, zobaczymy co pawiem pediatra..ale od dwóch dni młody zaczął mnie gryść bezzepnie w sutki podczas jedzenia.bierze suta, ciągnie go i tak mega wyciaga, niefajne uczucie..
Ałć;-) Macol też sobie lubi mnie przygryść :-p

z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!

mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem
Monika wyluzuj :-p Zaleciało mi tu zachowaniem daffi (bez obrazy daffi ;-) )

mea zawsze mówiłaś dafii, że ma wyluzować, to może teraz daj przykład ja to sie wzorowo wyluzowuje;) i wyluzuj:)
Oooo, właśnie :-)

a ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !

seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah
Hahaha :-D to żeś sexi-pszczółko dowaliła ;-)

Nasivin próbowałam ostatnim razem i nic.
ale spróbuję raz jeszcze.
dzięki :tak:
Cherie, przed podaniem Nitrivinu musisz bardzo dokładnie nosek oczyścić bo inaczej krople nie zadziałają :no:

Znowu dostałam paczkę tym razem z bebilonu z próbkami kaszek mleka następnego i śliniakiem, a to tego super przewodnik do wdrażania nowych pokarmów.

reklama
Do góry