reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Porobiłam co miałam do zrobienia ;-)
Widzę, że przy takej pogodzie produkcja rośnie :-D
Aluś ładnie spi, to mogę co nieco zrobić ;-)
Nie wiem, co jest z albumem :no: i Daffi zniknęła? o co chodzi?

reklama
emwu masz całkowitą rację! Mam takie samo zdanie na ten temat i go nie zmienie! dla mnie georgina jest a jakby jej nie bylo.Dziewczyna nie ma szacunku dla samej siebie a co tu dopiero do kogos innego i nie wazne vzy to znajomosc internetowa czy nie,dziewczyna jest poprostu zaklamana i brak jej godnosci. Ja jak bym cos takiego wykrecila to znikalabym gdzie pieprz rosnie a na pewno juz nie wtracalabym sie do rozmow!

no co ty jak skasowała? skad wiesz? zabrałaś adze 6000 post:p cherie jak ci nie wstyd:) ona sie tu otworzyła, a ty ot tak zabrałaś jej tą przyjemnosc:p

Czemu Daffi skasowała konto????
No ludzie.....po sprawie..każda powiedziała co myśli i nie ma się co obrażać!!!

no co ty jak skasowała? skad wiesz? zabrałaś adze 6000 post:p cherie jak ci nie wstyd:) ona sie tu otworzyła, a ty ot tak zabrałaś jej tą przyjemnosc:p

Nie nie..na to nie polowałam bo nawet nie wiedziałam że zbliża się taki post:-D:-D:-D:-D
I przez was prawie przypaliłam zupę:-D:-D:-D:-D
Lepiej zwalić na kogoś jakby się A pytał:-D

reklama
Do góry