reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam laseczki Zgaga mi tez było miło naszczescie szybko do Glaway dojechałam, a teraz robi sie obiadek i indyczek:)
Chce isc z Olivierem na plac zabaw moze któas tez sie wybiera?:))

hejoooo!!!

Emmo w dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień Twojego życia
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.

Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda...

Danielku dla Ciebie wielki caluuussss!!!

jakos weny brak...nie dawno wrocilam z miasta i zakupow Szym spal tylko 30min....pogoda nie rozpieszcza....ale momentami bylo dosc cieplo a za chwile deszcz:baffled:

Emciu jeszcze raz wszystkiego najpiekniejszego

Danielku słodziudkie buziaczki i tulaski dla Ciebie :-)

Andziulina spokojnego lotu i udanej imprezki :-)

Dziewczyny czy jak moj maly ma katar to moge go zaszczepic? sama nie wiem ciagle cos sie ciagnie i nie byl szczepiony jeszcze na 12 mcy:baffled:

Ostatnia edycja:
Agusiek-mam podobny dylemat,bo właśnie dziś chciałam iść na szczepienie na pół roku z Danielkiem,ale on zaczyna kaszleć znowu i poczekam do piątku-zobaczymy jak się rozwinie cała sytuacja:)))
[video=youtube;wO-RmPe6b7k]http://www.youtube.com/watch?v=wO-RmPe6b7k[/video]

Ostatnia edycja:
Boszzzzz, Ada chyba zalapala, o co biega!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Zobaczymy, co bedzie pozniej ale poki co juz 2 razy pod rzad zawolala i zrobila siusiu na nocnik... I kazala sobie bic brawo i... Sto Lat spiewac:-D:-D I kawalek czekolady dostala w nagrode

Lubiczanko, to sobie pospiewalam, bo tej piosenki uczylam sie w podstawowce na muzyce:-D:-D:-D A Ada zadowolona sluchala i probowala tanczyc:-D:-D:-D

reklama
Do góry