reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Emciu jeszcze raz wszystkiego najpiekniejszego

Danielku słodziudkie buziaczki i tulaski dla Ciebie :-)

Andziulina spokojnego lotu i udanej imprezki :-)

Dziewczyny czy jak moj maly ma katar to moge go zaszczepic? sama nie wiem ciagle cos sie ciagnie i nie byl szczepiony jeszcze na 12 mcy:baffled:
Moj byl juz kilka razy szczepiony jak mial katar, kiedys nawet kaszel i gardlo czerwone a i tak go zaszczepil:baffled: Tu jesli nie ma goraczki to szczepia normalnie. Przynajmniej tak robi moj GP ale ja nie polecam szczepic dziecka jak jest przeziabione mi sie wydaje, ze wtedy maly o wiele gorezj znosil to szczepienia.

Ode mnie tez wszystkiego Naj Naj naj... Dla Emci i Danielka :)

reklama
helloo :-)
a ja zaczynam pakowanie:-D i jutro o 11 do shannon;-) oby tylko nic się nie wydarzyło:baffled: byłam na "małym" shoppingu... dosyć udany, ale miałam stresa, co A powie, jak zobaczy stan konta;-)
Zgaga - tak jak już wcześniej pisałam - trzymam kciuki i życzę duuuużo cierpliwości:tak: Ada to mądra dziewczynka i na pewno szybko zakuma:tak:
Lubiczanka - dla Danielka również wszystkiego najlepszego;-)
miłego wieczorka Słonka :-D
ale mi się zrymowało:sorry2:

mi tez Szymka z kaszlem zaszczepili i mu sie nie przyjęła i teraz będzie mi chorowal na ten krztusiec do 2 roku życia:/

Crazy-Girl az wstyd,ale .... ja nie wiem gdzie jest to miejsce o którym pisałas wczoraj ,ze jedziesz:zawstydzona/y: bo ja i chetnie.Tyle ze najbardziej znam droge z domu do szkoły :dry::nerd: a wyjechałas juz?
To centrum handlowe jest przy N4 (2 exit) ;-)

Dyta gratuluję Wam!:-) Aduli też!!

Emmo i Danielku wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!

A my wróciliśmy około 18tej... I od godziny uskuteczniam prasowanie....:baffled:jednak lepiej jak to sie robi na bieżąco..:sorry2:
Zaliczyliśmy jednak dziś też IKEE.. Szkoda że nie udało nam się z nikim spotkać.. Niedługo wybieramy się do Zoo:tak:;-) Na pewno poinformuję Was i mam nadzieję że kawkę wypijemy:-)
Najlepsze jest to że w tym centrum handlowym nic nie kupiliśmy:-Dczyli tylko tyłki przewieźliśmy.. Mój m tak nie lubi zakupów że to :szok:..:szok: Ma takiego nerwa nawet jak sobie ma coś kupić...
Kupiłam tylko krzesełko i kolejkę małej w ikei..
Emilka nie zapłakała ani razu przez całą podróż!!! :-):-)

Uciekam - musze skończyć to prasowanie..:-:)baffled:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW:-D:happy:
Ja dzis juz odpadam, dokoncze tylko zapiekanke na obiad jutrzejszy i uciekam do łóżka, jutro najgorszy dzień w pracy:wściekła/y:,ale za to w piatek laba, piszecie tyle ale jutro poczytam,
dobranoc wszystkim;-)

Pewnie oglądacie YCD, ale jestem pod wrazeniem tego Kuby co zamknietymi oczami tańczył!
Ogólnie przyniosłam sobie do łóżka wyżerke chipsy czekolade i orzeszki i cholera zapomniałam że po orzeszkach czasem mnie zoładek boli, wiec teraz cierpie:/
Dobranoc

Jak ja uwielbiam You can Dance:sorry2::-)

Chcialam jeszcze tylko napisac, ze Ada przed kapiela znowu "zaliczyla" nocnik:tak: Tym razem sama nie zawolala tylko A. ja wysadzil i zrobila siusiu:-) No i znowu brawa i Sto Lat zabrzmialy na caly dom (bo na 2 glosy):-D:-D

To ja juz Wam mowie dobranoc, bo po YCD ide do lozeczka ksiazeczke czytac;-)
Do jutra

kamcia podziwiam cie ze potrafisz w łóżku łakocie zajadac:)))ja od 18 nic nie jem i właśnie ide spac bom głodna jak wilk:/

reklama
Wpadłam powiedzieć dobranoc
Joann-a czy Ty przypadkiem dziś nie imieninowałaś tyż?Jeśli tak,to jeszcze zdążę życzyć wszystkiego dobrego:*
Śpijcie dobrze i nie szalejcie-żeby łóżek(sprężyn)nie pozrywać;)

Do góry