reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzien dobry dziewczynki

Rzeczywiscie pogoda za oknem ładniusia ,ale i tak zimno:baffled: ja to w ogóle ciepłolubna jestem strasznie.
Pranko tez juz hula :-D

Dycia a kiedy lecicie? Mówisz,ze mały się "puścił"... no teraz tylko go pilnuj:-D;-)

Te Tichonkowa sie zagubiłas gdzies?:dry:

lubiczanko Ty to zawsze coś wyskrobiesz w atrakcyjnych cenach.Ja przez neta jeszcze zadnych wakacji nie bookowałam:zawstydzona/y: niby wiem jak sie do tego zabrac,ale.. jakoś tak nieporadnie jeszcze:-D

Poza tym my do PL na poczatku sierpnia.Moj G najchętniej by wcale tam nie leciał:sorry2:

anineczko nie doczytałaś albo nie chciałaś:-p w kazdym razie jak poszło Ci zgrywanie z kasety na płytke?

kamcia łoł jakie fajowe "wyjscie"... i Oli z tą owieczką- bomba:tak:

madbebe sama nie wiem co "lepsze" ból gardła czy katar :dry::-D ale jesli Ty wibierasz katar to cieszę się ,ze gardło zelzało;-)

Crazy-Girl az wstyd,ale .... ja nie wiem gdzie jest to miejsce o którym pisałas wczoraj ,ze jedziesz:zawstydzona/y: bo ja i chetnie.Tyle ze najbardziej znam droge z domu do szkoły :dry::nerd: a wyjechałas juz?

andzulina i jak?? mały w nocy stwierdził,ze posapal juz czy raczej Was milusio zaskoczył??:-)

lady _zgaga cze babolu kochany :-D i jak nocnikowanie? Bo Ci powiem,ze u nas nadal bez problemów z czego jestem happy.Do spania pampek jest.I wlasnie mam 3 ostatnie:dry:i chyba jednak musze kupic jeszcze pakę:sorry2: No i super masz z tą przeprowadzką- gdybym była blizej- pomogłabym- wiesz o tym prawda:sorry2::-D

No dobra - ale chyba to pranie nie bedzie wywieszone na dwór- jaka chmura :baffled:
A teraz koncze herbatke i lece z małą do sklepu , bo jakies echo i swiatło w lodowce.

udanego dnia laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
helouł :-D

Margaritta dopiero doczytałam.
Dzięki Ci kobieto.jeszcze nie dotarłam do tego jak to zrobic,to znaczy poszło by mi łatwo gdybym miała stacjonarny komputer i dokupiła do niego Fire Wire,ale nie mam :-p
Kombinuję inaczej a jak się nie uda to się zgłoszę :tak:
Muszę poprzeglądac wszystkie kasety i zdecydowac,które chcę przegrac. ;-)
Tylko nie wiem czy wszystkie się nadają do oglądania przez Grega :-D:-D
Bo na takiej jednej parodiuję w cyckonoszu,no :-D:-D

Kamcia super wyglądałaś.A powiedz ta koleżanka co stoi koło Ciebie na pierwszym zdjęciu w białej bluzce ile ma wzrostu?Bo ty jesteś wysoka,ale ona o głowę Cię przebija :szok::-D
Oliwer dzielnie karmi owieczkę,może siostrzyczkę też by tak karmił? ;-)

Dyta Gratki dla Dominika ;-)

Kamcia-przepraszam,że truję i głowę zawracam,ale mogłabym Cię(i Ł)poprosić o kilka jakichś fotek moich3D-moim rodzicom chcemy zrobić album,a większość zdjęć już widzieli:)))Plisssss
Margaritta-ja nie tylko znalazłam tą wycieczkę,ale jeszcze siostrę namówiłam(choć w czerwcu jadą z narzeczonym do Grecji)żeby lecieli z nami(żeby ktoś z Danielem został w razie wu;))
Anineczko-kochana-na cyckonoszu to jeszcze nie tragedia-ja szukałam notki o jakichś specjalnych sesjach-pokazach tylko dla M;)))
LadyZgaga-uzbrój sie w wieeeelką cierpliwość-i się nie poddawaj,bo nie szybko będziesz chciała znowu próbować:)
Dyta-brawo dla Maluszka(czy on nie ma dziś imienin-jak tak to tylkam imieninkowo:)))

Nic mi się nie chce:(((Idę się chyba wreszcie wziąć za to pakowanie-Bossszze-jak mi zimno w domku...Zaraz włączę grzanie...Ja chcę min 20stopni:((((((((((((((

Lubiczanka ofcourse zmolestuje L zeby je zrobił:)
Anieczka mylisz sie ja jestem z tego tłumu najwyzsza jeszcze w obcasach hihih
Zgaga to lece do ciebie:)
buziaki

hej Mamuski

Znacie moze jakis sposóby aby namowic Szkraba do siusiania na trwaké:-) he he. Wczoraj na tych hustawkach jej sie zachcialo siii.... 3 razy ja wysadzalam na trwke ale ona sie bala i wstrzymywala. Doniosla siii do domku... az ja brzuszek rozbolal od tego trzymania:no:

U nas dzis pogoda jakas taka niemrawa, niby slonko swieci ale ogromne chmury naszly, tylko czekac az z nich lunieeee:baffled:

No nic kawke trzeba wypic na rozruszanie i chatke ogarnac z trocin (tatus kupil corce krolika- a kto po nim sprzata oczywiscie mamusia):-)

Milego dnia

Lubiczanko o seks kasecie się nie wypowiadam na forum publicznym :-D:-D:-D

Kamcia czyli klękałaś do zdjęcia? :-D:-D:-D
Ja też chcę jeszcze jakieś zdjecia jak macie z moimi urwisami.

ja też włączyłam ogrzewanie w chacie :baffled:

I idę się rozruszac przy mopie :rofl2:

Kasiuleczka
u nas nie było tego problemu,Antek olewał każde drzewo napotkane.No ale to facet to może mniej wstydliwy.
za to Matt kocha pampersy :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiuleczka-u mnie sprawdził się tekst-zobacz ile robalków,choć je osiusiamy,żeby na nóżki nie weszły:)
Anineczko-grrrr,Ty tygrysiczko;)))
Kamcia-dziękuję ślicznie:*
A właśnie skończyłam skypować z mamą-no nie idzie mi to włażenie do góry-i jeszcze walizy ze strychu muszę stachać:/

Do góry