niezmiernie mnie to cieszy:-):-):-):-)Marta-jak nie jak tak))
lece do moich szklaneczek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niezmiernie mnie to cieszy:-):-):-):-)Marta-jak nie jak tak))

, czyli jak zwykle nuda i rutyna. Po obiedzie pewnie spacerek zaliczymy, bo wczoraj nie byłyśmy.
I nie chorować mi tu,no!
Wakacjować się,a nie kichać,parskać

Ale noc przespana calutka. Ja juz nie wiem, co wole: czy wstawac w nocy czy byc budzona o 7
Ja nie mam pojecia, od czego takie cos jest!!! Pociesze Cie tylko, ze juz to mamy za soba na cale szczescie. Teraz moja biedna siostra sie meczy ze swoja coreczka
I ciagle dopytuje, co ona ma zrobic, bo ja w nocy trafia

Rozrabia sie ja (o ile dobrze teraz pamietam) w proporcjach: 1 lyzka wody utlenionej na 10 lyzek wody przegotowanej.
a tu w domu zimno że najchętniej bym grzejnik włączyła to nie chce wiedzieć jak zimno jest na dworze
a ja jeszcze nie wyzdrowiałąm do końca więc nie ma mowy abym wyszła
Obiad mam z wczoraj ogarnięte jest i nie wiem co mam robić :-( chyba się za prasowanie wezmę;-)
wtedy właściwie skacze sobie po łóżku gada sprawdza jak głęboko może wepchnąć palce do oka mamusi
ale na szczęście co raz rzadziej się to zdarza

:-).. W końcu za tydzień i 3 dni będziemy w PL:-).. Noc też mieliśmy spokojną.. Ze spacerku nici więc chyba pojedziemy sobie gdzieś.. muszę kupić sobie farbę do włosów i może kukolandie zaliczymy;-)